Hledám zubaře brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.23 11:41
@mamina2017 píše:
ty chodíš ke stejnému jako my :mrgreen: Chodíme celá rodina a náš mladej tam dokonce chodí rád :mrgreen: Jen teda běžně plomba nejde pod 1000 kč, protože má v tom i umrtvení.

Anestezie v tom rozhodně není, anestezii proplácí pojišťovna a tento zubař s pojišťovnami spolupracuje. Účtuje si pouze materiál a nadstandardní výkony. Bohužel fotokompozit pod 1000 dnes nejde již obecně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.23 11:49
@Anais Brno píše:
Jo nabídky stylu vstupní prohlídka za tisíce, ty byly. Promiň, odvody platím tak vysoké a téhle business podporovat nebudu. Aspoň ta preventivní prohlídka je hrazena z pojištění…

Nebyly. Všichni zubaři, ze kterých jsem v Brně vybírala, měly standardní úkony hrazené. Za preventivní prohlídky, rentgen nebo anestezii neplatím. Za kvalitní výplň si logicky zaplatit musím, protože to pojišťovny nehradí. Výplně „zadarmo“ (amalgám)dnes najdete už povětšinou jen u zubařů v důchodovém věku. Už ani na fakultách s ním nepracují. Není to totiž materiál odpovídající možnostem 21. století.

Chce to hledat i na sociálních sítích, mladí zubaři své ordinace prezentují především na IG či méně FB.

Musím říct, že se sháněním zubaře v Brně jsem neměla nejmenší problém, opakovaně.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
20.9.23 11:50
@mamina2017 píše:
ty chodíš ke stejnému jako my :mrgreen: Chodíme celá rodina a náš mladej tam dokonce chodí rád :mrgreen: Jen teda běžně plomba nejde pod 1000 kč, protože má v tom i umrtvení.

Já jsem koukala podle jejich webovek, že je anestezie taky hrazená pojišťovnou. :think: Ale ty bílé plomby už prostě něco stojí, amalgám už bych si do pusy dát nedala.
 https://dizzydent.cz/…20221001.pdf

Ale jinak jo, taky chodíme celá rodina, první zubař kam člověk jde i rád. Vždycky se těším, co tam zas bude za hudbu, nejvíc mě bavily takové africké bubny. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4
25.9.23 10:06

@mamina2017 no jednou, ale jelikož mám dvě děti tak 4000 tisíce najednou dát nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
28.9.23 17:35
@Jana655 píše:
@mamina2017 no jednou, ale jelikož mám dvě děti tak 4000 tisíce najednou dát nemůžu.

A kdes četla, že se platí za vstupní prohlídku? U našeho to hradí pojišťovna. jestli je to reakce na vstupní prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
28.9.23 18:12

Spravne bys vstupni prohlidku hradit nemela, ale nekdo si to pojmenuje jako tvoreni lecebneho planu a je z obliga. :nevim: My chodime do Smile Factory v centru, jestli jsem platila vstupni si uz nepamatuji, ale jsme tam spokojeni (ted uz chodime jen na preventivni prohlidky). Pracuji s pojistovnami, ale ty jim proplati jen rentgeny, anestezii apod. Cokoliv jineho ci clovek plati.
Jeste je moznost v univerzitnich mestech jit si nechat zkontrolovat nebo opravit zuby na lekarskou. Studenti tam bezne hledaji pacienty (pracuji pod dozorem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.