Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Koupele v dubové kuře a používat Faktu mast, ta pomohla nejlip
Gel z dubové kůry je dobrý, ranku dezinfikuje a pomáhá hojení.
Holky a nevíte někdo, proč se ty trhlinky dělají? Já je mívám hodně často a docela dost mě štvou ![]()
Anonym B
Mne pomohly nejvic cipky Hemagel procto. A ze jsem toho vyzkousela dost… ![]()
Jinak takovy ty klasicky rady…jist hodne vlakniny, kefiry, svestkovy kompoty, atd.
Trhliny jsou peklo. Zlatej porod ![]()
Dnes jsem byla na proktologii s pětiletou dcerou a našli jí trhlinu uvnitř. Doktorka mě „uklidnila“, že léčba může trvat i několik měsíců a může se to opakovat. Doporučila také dubouvou kůru, faktu atd. + vyhnout se zácpě. Po první aplikaci masti mi celý večer brečela… máte někdo zkušenost, jak to řešit u dítěte? Opravdu na to nic jiného nepomůže? Je mi jí strašně líto…
Děkuju moc.
@Gigis nedivím se ti, je to hrozně bolestivé. Trpím na to od porodu a je fakt, že se to vrací, ale léčba mi tak dlouho netrvá, většinou léky zaberou rychle během několika dnů. Cpi do ní jogurty, kefíry a tyhlety věci, ty mi pomáhají na změkčení stolice
Dobrý den v kostce lactuloza dilatany vyolachy pred stolici namazat konecnik zhoji se a za 14 dni praskne a fuet dokola jedno stejny.misto.....mel nekdo neco.podobneho pres rok a co mu pomohlo operace???masti na zpevneni te trhlinky a nic nic nepomaha
@JanaTobias mě pomohla až operace…Nechápala jsem, proč ji neudělali hned… ![]()
@JanaTobias ahoj, můj muž tím trpěl několik let, bolest ho donutila jednoho dne jet s tím na pohotovost a druhý den byl po operaci. Od té doby má klid. Mastiček vyzkoušel desítky, nic nepomohlo. Bral i léky na posílení stěny, ale též bez úspěchu. Po operaci šel druhý den domů.
Fakt no dr.me operovala takze ze jsem.sla s rou trhkinou par dni pred operaci me srostla dr.jsem informovala ze srostla ale ze praskne odstranila hemeroid udelala divulzii a fisuru ze je pekne zhojena ze nevidela duvod pji operavat 4 den praskla a to stolice byla mekka......takze nechapu kdyz dr. Vidi ze je pekne zhojena ze praska praska
Na trhlinky gel z dubove kury. Parkrat namazat a vše ok. Bude to chvilku pálit, ale chce to vydržet.