Test Tri phan - zjištění ovulace?

303
20.3.12 20:29

tri phan zjisteni ovulace

Ahoj chtela jsem se zeptat nekoho jestli nemate zkusenosti s merenim ovulace… kamaradka mi rekla ze jsi nemusim kupovat ovulacni testy ,ale ze nekde cetla ze se to da zjistit podle glukozy testy na mereni cukru v baleni je 50 ks prouzku a jmenuje se to tri phan a pokud zezelena je to a nebo nastane ovulace mate stim nekdo zkusenosti.Jinak jsi merim bazalni teplotu ale momentalne je vyskoka 37,1, 37,2, 37,4 tak ze jestli je to vysoka teplota tak jeste k ovulaci nedoslo a pokud klesne tak ovulace nastala doufam ze jsem to nepopletla. Napiste Vase rady a nazory dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
729
20.3.12 20:33

Ahoj ano dá se to zjistit,zkoušela jsem to…bohužel bez výsledku,jelikož to reaguje i na spermie:)Takže leda by jste drželi do toho očekavaneho dne pust,potom zkusit test a pak až na to skočit:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.3.12 20:37

Ahoj zatim mame chraneny sex a tak by se to snad dalo poznat? A ted jsem jeste k tomu pro jistotu zacala merit BT ale je to zatim jen cca tyden abych mela prehled. Akorat na konci toho testovaciho prouzku jsou nejake barevne ctverecky tak nevim jakou stranou do … ? nemam stim zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.3.12 20:45

http://www.vas-lekarnik.cz/…ri-phan-50ks mám tyto na proužku je to druhé okenko ze spod:)Jinak nevím co myslíš…ale četla jsem že si to někdo strká do vnitř,ale je to dost ostré,takže já to nanašela prstem:D :oops: Pokud chráněný tak to určitě pujde poznat,bohužel jak se tam dostanou spermiiky tak bude zelené okenko pořád:D :)Klidně se ptej co tě zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.3.12 20:51

Ještě jsem našla tohle : :)
Během cyklu dochází ke změně složení hlenu.Když přichází ovulace,při uvolnění vajíčka dojde k uvolnění cukru do poševního hlenu.No a cukr je pak jednoduše prokazatelný.V lé­kárně se dají koupit diagnostické proužky pro diabetiky na cukr v moči.Fígl je v tom,že na proužek nečůráš,ale zavedeš si ho na chvilku do pochvy,aby natáhl hlen-trvá to půl minutky a pak čekáš na barvičku.Tím,že je hlen hustý,tak dojde k zobrazení nejdříve po 2 minutách-jsi li v ovulaci,no a je li ovu na začátku,tak to trvá i 10–15 minut.Začala jsem to testovat od prvního dne po MS a kolem 10DC jsem to testovala 2× denně.Než byla OVU,proužek nezměnil barvu.Ale najednou 17DC se proužek lehce ze žluté měnil na zelenkavou a večer to byla zelenomodrá barva-hodně temná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.3.12 21:07

Dekuji moc za info je to dost vystizne zitra to zkusim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí