Clostilbegyt - dvojčata?

Anonymní
20.3.12 09:31

Clostilbegyt- dvojčata?

Holky, jak velká je možnost dvojčátek? Sice se o druhé miminko snažíme už rok a půl, ale tohoto se teda bojím jako čert kříže :-(
Takže anketka :mrgreen:
Kdo mám jen jedno miminko a kdo vícerčata (a měl už někdo z vaší rodiny vícerčata?)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
20.3.12 09:34

Příspěvek upraven 24.05.16 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.3.12 09:41

mn+ doktor furt vyhrožoval dvojčaty, s tím, že se mi spouští 2 vajíčka a nakonec mám dítko jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.3.12 09:43

mam x kamaratok, ktore brali clostil, ani jedna nema dvojcata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69033
20.3.12 09:53

Tak na každé vajíčko je cca 15 % šance, že se z něj otěhotní, takže pokud ti naroste pět folikulů, pravděpodobnost vícerčat není zanedbatelná, pokud ti naroste 1-2, je dost malá. Právě proto by tě měl dr. sledovat a pokud by tam těch folikulů bylo hodně, raději zakázat snažení, každý na ty léky reaguje jinak, mně rostly folikuly pravidelně tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
20.3.12 09:56

Znám dvě co ho brali a mají obě dvojky .Jedna z nich je moje sestra :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.3.12 10:05
Anonymní píše:
Holky, jak velká je možnost dvojčátek? Sice se o druhé miminko snažíme už rok a půl, ale tohoto se teda bojím jako čert kříže :-(
Takže anketka :mrgreen:
Kdo mám jen jedno miminko a kdo vícerčata (a měl už někdo z vaší rodiny vícerčata?)

Já mám po Clostylbegytu dvojčata :pankac:
Na folikulometrii jsem měla 2 kousky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
20.3.12 10:16

Já brala clostík poprvé před 3 lety - byla to dvojčátka, ale bohužel to nedopadlo. Další clostík jsem brala loni přes léto a jsou z toho další dvojčátka - dvojvaječná - holčička a chlapeček (porod nás čeká v červnu). Dvojčata v rodině máme, ale clostík určitě také pomohl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.3.12 10:21

Já mám jedno dítě, kamarádka dvojčata, takže když nás zprůměruješ, tak jsme ti k ničemu :-)))). Jinak já byla na IUI a kamarádka si udělala dvojky postaru :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.3.12 10:22

Ja mam po clostiku jen jedno. Nastesti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
20.3.12 10:28

Po Clostíku čekáme taky jen jedno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.3.12 10:32

Ahoj holky..jen se trosinku vmisim do debaty..i kdyz je to trosku z jinyho soudku…Za jak dlouho po uzivani clostiku se Vam zadarilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
20.3.12 10:35
delinka4 píše:
Ahoj holky..jen se trosinku vmisim do debaty..i kdyz je to trosku z jinyho soudku…Za jak dlouho po uzivani clostiku se Vam zadarilo??

ségře 1 měsíc..mně nikdy.byl mi zakázán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.12 10:39
já ho brala 2× a pokaždý jedno dítko
delinka4 píše:

já brala clostík a k tomu Pregnyl jinak bych asi neotěhotněla, folikuly mi neprskaly, ale zanikaly a s Pregnylem praskly a hned po Pregnylu jsem byla těhotná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.12 10:46

ahoj, já ho brala a mám taky dvojčata, podařilo se na první pokus ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex