Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mn+ doktor furt vyhrožoval dvojčaty, s tím, že se mi spouští 2 vajíčka a nakonec mám dítko jedno ![]()
mam x kamaratok, ktore brali clostil, ani jedna nema dvojcata ![]()
Tak na každé vajíčko je cca 15 % šance, že se z něj otěhotní, takže pokud ti naroste pět folikulů, pravděpodobnost vícerčat není zanedbatelná, pokud ti naroste 1-2, je dost malá. Právě proto by tě měl dr. sledovat a pokud by tam těch folikulů bylo hodně, raději zakázat snažení, každý na ty léky reaguje jinak, mně rostly folikuly pravidelně tři.
Znám dvě co ho brali a mají obě dvojky .Jedna z nich je moje sestra
![]()
Anonymní píše:
Holky, jak velká je možnost dvojčátek? Sice se o druhé miminko snažíme už rok a půl, ale tohoto se teda bojím jako čert kříže
Takže anketka
Kdo mám jen jedno miminko a kdo vícerčata (a měl už někdo z vaší rodiny vícerčata?)
Já mám po Clostylbegytu dvojčata ![]()
Na folikulometrii jsem měla 2 kousky ![]()
Já brala clostík poprvé před 3 lety - byla to dvojčátka, ale bohužel to nedopadlo. Další clostík jsem brala loni přes léto a jsou z toho další dvojčátka - dvojvaječná - holčička a chlapeček (porod nás čeká v červnu). Dvojčata v rodině máme, ale clostík určitě také pomohl ![]()
Já mám jedno dítě, kamarádka dvojčata, takže když nás zprůměruješ, tak jsme ti k ničemu
. Jinak já byla na IUI a kamarádka si udělala dvojky postaru
.
Ahoj holky..jen se trosinku vmisim do debaty..i kdyz je to trosku z jinyho soudku…Za jak dlouho po uzivani clostiku se Vam zadarilo??
delinka4 píše:
Ahoj holky..jen se trosinku vmisim do debaty..i kdyz je to trosku z jinyho soudku…Za jak dlouho po uzivani clostiku se Vam zadarilo??
ségře 1 měsíc..mně nikdy.byl mi zakázán.
delinka4 píše:
já brala clostík a k tomu Pregnyl jinak bych asi neotěhotněla, folikuly mi neprskaly, ale zanikaly a s Pregnylem praskly a hned po Pregnylu jsem byla těhotná
ahoj, já ho brala a mám taky dvojčata, podařilo se na první pokus ![]()
Holky, jak velká je možnost dvojčátek? Sice se o druhé miminko snažíme už rok a půl, ale tohoto se teda bojím jako čert kříže

Takže anketka
Kdo mám jen jedno miminko a kdo vícerčata (a měl už někdo z vaší rodiny vícerčata?)