Clostilbegyt - dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
11.4.12 09:07

Taky jsem zobala clostík. Hned první cyklus se zadařilo!!!! Jen doufám, že tam bude jen jedno miminko!!!!! (Můj testík 16DPO) mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.4.12 09:18

Tak jsem sem vlezla náhodou, ale nedá mi to - takovouhle tlustou čáru jsem měla já - ale až v 10tém týdnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
11.4.12 09:24
@gabriela82 píše:
Tak jsem sem vlezla náhodou, ale nedá mi to - takovouhle tlustou čáru jsem měla já - ale až v 10tém týdnu!

:D Tím mi chceš říct co??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.4.12 09:44

Tak snad víš, jakou diskuzi jsi oživila, ne? ;)  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
11.4.12 09:46
Já měla stejnou 16. den po IUI a mám jedno dítě .. takže neboj, určitě není jistý, že z týhle dálnice budou dvojky :)
@gabriela82 píše:
Tak jsem sem vlezla náhodou, ale nedá mi to - takovouhle tlustou čáru jsem měla já - ale až v 10tém týdnu!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
11.4.12 09:47
@Rona píše:
Já měla stejnou 16. den po IUI a mám jedno dítě .. takže neboj, určitě není jistý, že z týhle dálnice budou dvojky :)

Jééééééééééé díííííky :-) Nemáš někde fotky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
11.4.12 09:54

Bohužel nemám - synovi už je rok a půl, takže test je někde zašantročenej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
11.4.12 10:07

Tak já mám po Clostilbegytu dvojčata a těhu test jsem měla mnoooohem slabší,druhou čárku jsem jen hledala,jestli vůbec vidím dobře,takže tohle opravdu nic neznamená,respektive znamená,že jsi těhu(blahopřeju :kytka: )na zbytek budeš muset počkat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.4.12 10:33

Příspěvek upraven 24.05.16 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
11.4.12 10:44

Holky když tak koukám jak se střídáme - jedna dvojčata, druhá jedno dítě - tak Janině musí bejt jasný, že ví, že nic neví :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
11.4.12 10:51

Tak snad nám pak dá vědět,jak to dopadlo :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
11.4.12 11:11
@Bella29 píše:
Tak snad nám pak dá vědět,jak to dopadlo :andel: :D

Si piste, ze dam vedet :) ale prvni kontrola je az 23.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.4.12 13:38

tady moje testy, síla čárky na testu nic neříká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alčááááá
19.4.12 18:13

Hezký den tak jsem si tak na netu hledala nějaké diskuze o clostilbegytu a otěhotnění a šance dvojčátek a vidím že je to tu padesát na padesát skoro :) Já jsem Clostík ted brala první měsíc nedocházelo u mě k ovulaci a do toho nepravidelná menstruace tak ještě beru utrogestan. Máme už jedno dítě holčičku dva roky a ta nám taky dala zabrat dva roky jsme se o ni snažili tak mě vždy rozesměje když je někdo po třech měsících zoufalej :) Ted se o druhé mimi snažíme sedum měsíců a Clostík jsem brala první měsíc a už šest dní čekám na měsíčky a zatím nic bolí mě hodně v podbříšku jako bych to měla dostat ale snad je to ještě bolestivější ale ty bolesti mám už šestý den po utrogestnu bych to měla do tří dnů dostat aspon tak jsem to i ty předešlé měsíce měla ten už beru déle ale ted nic tak jsem i četla že ta bolest v pdbřiše znamená těhotenství test se bojím udělat vždy mě sklamal ale asi zítra nevidržím a ráno skusím !! Co vy myslíte mohla bych být těhotná??? :D Snad ano ale teda taky bych raději jen jedno :D A jak jste dopadli vy holky co jste tu psali že to budete brát první měsíc ???

• Citovat
  • Upravit
5957
20.4.12 10:59
Ahojky
@Alčááááá píše:
Hezký den tak jsem si tak na netu hledala nějaké diskuze o clostilbegytu a otěhotnění a šance dvojčátek a vidím že je to tu padesát na padesát skoro :) Já jsem Clostík ted brala první měsíc nedocházelo u mě k ovulaci a do toho nepravidelná menstruace tak ještě beru utrogestan. Máme už jedno dítě holčičku dva roky a ta nám taky dala zabrat dva roky jsme se o ni snažili tak mě vždy rozesměje když je někdo po třech měsících zoufalej :) Ted se o druhé mimi snažíme sedum měsíců a Clostík jsem brala první měsíc a už šest dní čekám na měsíčky a zatím nic bolí mě hodně v podbříšku jako bych to měla dostat ale snad je to ještě bolestivější ale ty bolesti mám už šestý den po utrogestnu bych to měla do tří dnů dostat aspon tak jsem to i ty předešlé měsíce měla ten už beru déle ale ted nic tak jsem i četla že ta bolest v pdbřiše znamená těhotenství test se bojím udělat vždy mě sklamal ale asi zítra nevidržím a ráno skusím !! Co vy myslíte mohla bych být těhotná??? :D Snad ano ale teda taky bych raději jen jedno :D A jak jste dopadli vy holky co jste tu psali že to budete brát první měsíc ???

Ahojky, no, pokud neuděláš testík, nebudeš mít jasno :-) Ale když už 6 dní meškáš, tak si myslím, že je velká naděje, že se ukážou // :palec:
Já jdu na kontrolu 23.4 (teď v pondělí) tak se dozvím, jak to dopadlo po clostíku :-) Ale pevně věřím, že je tam jen jedno miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí