Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky mohli byste se mrknout na tyto dva grafy? Nejsem si moc jistá co znamenají
. MS jsem měla jen 2 dny a 3 dny jsem jen špinila a potom takové výkyvy teplot
. Nehledě že 6 DC jsem měla 37,0
(což je u mě na začátku cyklu moc mívám kolem 36,5) a to jsem měřila až mi ustalo špinění. Nemohlo by to značit těhu? Testíky jsem dělala poslední den špinění na nebylo na nich nic
… teď ale nevím testy nemám musím koupit až pojedu do města… Tak vás prosím o názory… Třeba už jen blbnu… ![]()
a nemas ten prvy graf cely? a v tom mas tiez taku kratku ms.
nemas problem s progesteronom? lebo mas velmi uskakane teploty.
a co sa tyka teplot po ms- to su velke vykyvy, vidim to skor na virozu, alebo nejaky necakany vplyv niecoho, neviem.
na tehotenstvo sa mi to nepodoba, tym duplom, ak boli testy negativne.
no právě že nachlazená nejsem ani nic takového…ten první graf je celý ten druhý je aktuální takže jenom kousek. Právě že mě zarazily ty šílené výkyvy…
strasne Ti ta teplota skace, plus mas kratku lutealnu fazu, kratku ms, na Tvojom mieste by som poprosila dok o hormonalny profil po ovulacii, tipla by som to na nedostatocnu cinnost zlteho telieska.
mas kratku ms, lebo nemas narastenu sliznicu, to znamena, ze aj keby bolo vajicko oplodnene, tak sa nema kde a ako poriadne uchytit.
teda, to je len moj nazor, nie som doktor. ![]()
Také bych se přiklonila k tomu, aby ti dr. udělal hormonální profil … já jsem měla po ovulaci málo nějakého hormonu a nešlo mi otěhotnět .. dostala jsem nějaké prášky a hned na první pokus se to pak povedlo …
Myslím si, že podle těch grafů spíš těhotná nebudeš - to by se hodnoty drželi stále nahoře ![]()
jen se chci zeptat když doktorka dělá ten hormonální profil jak často se k ní musí jezdit?
Idzetka píše:
jen se chci zeptat když doktorka dělá ten hormonální profil jak často se k ní musí jezdit?
kompletny by sa mal robit 3 za cyklus, pre zistenie cinnosti zlteho telieska staci jeden krat po ovulacii ![]()
teď už se drží teplota dole ale stejně asi na gyndu zajdu…at mi udělá ten profil…
Holky mrkněte mi prosím na graf, chtěla bych vědět, zda mám naději na těhu ![]()
@Jennýsek Nadeje je vzdycky ![]()
Jam mam ve sbirce grafy, ktere vypadaly zarucene tehotensky a tehu z toho nebylo a taky graf, ktery vypadal zarucene, ze tehotenstvi nehrozi a zrovna jsem tehotna byla ![]()
@kar-maa píše:
@Jennýsek Nadeje je vzdycky
Jam mam ve sbirce grafy, ktere vypadaly zarucene tehotensky a tehu z toho nebylo a taky graf, ktery vypadal zarucene, ze tehotenstvi nehrozi a zrovna jsem tehotna byla
Kurňa, ale jich tam máš teda ti povím
![]()
@Jennýsek no jo no, mam za sebou kus cesty za miminkem. Ale jeste neni u konce ![]()