Clostilbegyt - dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
4.8.17 00:33
@Anonymní píše:
@Alexandraf @Alenice14 První cyklus jsem měla dva denně, potom tři denně a nic a teď třetí cyklus jsem po lapárce a měla jsem zas tři denně..na utz jsem byla 13 DC (dlouhé cykli prý, ačkoliv já kvůli pco měla ms jednou za půl roku) a měla jsem tam několik folikulů, největší 10 mm jen..tak mi dali znovu clostilbegyd od toho 13 dne do 16 dne zas tři denně…no a po tom mi řekla toto, viz můj původní příspěvek.. :,(

Chapu to dobre, ze jsi mela Clostil. 2× v jednom cyklu? 8o
Zmenila bych lekarku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 00:36

@Alexandraf Achjo, tak snad doktorka ví co dělá, nebo ne? :,( celkově ho dost špatně snáším, sliznice je sice ok, ale malm strašné návaly a občas nějakou tu depresi, i když nemám momentálně žadné problémy.. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.17 00:38

@Alexandraf Ano, dvakrát v jednom cyklu.. :( 8o

• Citovat
  • Upravit
7868
4.8.17 00:39
@Anonymní píše:
@Alexandraf Achjo, tak snad doktorka ví co dělá, nebo ne? :,( celkově ho dost špatně snáším, sliznice je sice ok, ale malm strašné návaly a občas nějakou tu depresi, i když nemám momentálně žadné problémy.. :,(

No, podle me nevi. Tohle neni standartni postup :?
Mela pockat, zda nejaky folikul sam doroste, ja na UTZ nekdy chodim i 3× v jednom cyklu… Urcite dalsi Clostil. nepridavat 8o
Zkusila bych to s ni na dalsi KO probrat, ze se ti to nezda, ze jsi cetla to a to a uvidis co ti na to rekne… opravdu bych zvazovala zmenu doktorky…kdyz ti ani nerekne, co na UTZ bylo a proc cyklus stopla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.8.17 00:40
@Anonymní píše:
@Alexandraf Ano, dvakrát v jednom cyklu.. :( 8o
8o 8o :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1333
4.8.17 00:40
@Anonymní píše:
@Alenice14 Teď jsem fakt mimo, opravdu mi to tak doktorka napsala, dva ráno a dva večer, i mi to říkala.. 8o 8o nevím, co si teď mám myslet holky.. :,(

Já Teda vždy beru 5-9 DC ovulace vždy v pořádku proběhne ale stejně se nezadarilo ale tvoje dávkování mi přijde Teda už moc
Návaly jsem měla i po jedné tabletě a hrozne a deprese trochu asi taky ale to být i ten stres kolem toho snažení. Možná bych se na tvém místě poradila s jiným lékařem ale člověk by si myslel že v caru vědí co dělají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 00:43

@Alexandraf No chodím k ní do CARu už od ledna..pořád mám pocit, že mě přesvědčuje že toto nemá cenu, ať jdeme na IVF nebo IUI (což snad probíhá stejně jako při časovaném styku ne?) :( jenže já trvám celou dobu na tom, že chci zkusit vše pro přirozené početí.. :,(

• Citovat
  • Upravit
7868
4.8.17 00:46
@Anonymní píše:
@Alexandraf No chodím k ní do CARu už od ledna..pořád mám pocit, že mě přesvědčuje že toto nemá cenu, ať jdeme na IVF nebo IUI (což snad probíhá stejně jako při časovaném styku ne?) :( jenže já trvám celou dobu na tom, že chci zkusit vše pro přirozené početí.. :,(

A muzu se zeptat, jaky mate problem?
Taky chodim do CARu od ledna, mame za sebou 2 IUI, + domaci snazeni. Problem je u me, mam PCOS.
Pokud mate spg v poradku, IUI vyjde skoro uplne stejne, jako styk. Neni tam o mnoho vetsi sance :hug:
Takze te naprosto chapu, mam uplne stejny postup, jen s tim rozdilem, ze me doktorka nikam netlaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 00:47

@Alenice14 No právě, mám super gynekologa, jenže když mi diagnostikoval pco, poslal mě rovnou do CARu, že prý mají lepší zkušenosti a budou hned vědět co semnou.. :,( achjo holky, vůbec teď nevím, co dělat.. :,( 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.17 00:50

@Alexandraf Také pcos, partner je v pořádku..právě jsem to pochopila tak, že clostilem by mě museli stimulovat i při IUI a když mi nezabírá?? 8o Teď naposledy už mluvila jen o IVF.. :(

• Citovat
  • Upravit
1333
4.8.17 00:51
@Anonymní píše:
@Alenice14 No právě, mám super gynekologa, jenže když mi diagnostikoval pco, poslal mě rovnou do CARu, že prý mají lepší zkušenosti a budou hned vědět co semnou.. :,( achjo holky, vůbec teď nevím, co dělat.. :,( 8o

Pokud máš dobrého gynekologa, určitě ti rád udělá konzultaci, klidně mu jen zavolej že ti teď předepsala tak velkou dávku co on si o tom mysli. Budeš mít klid když ti poví svůj názor
Tohle je tak moc těžké :,( přála bych všem aby se zadarilo a ne takovéhle problémy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.8.17 00:51
@Anonymní píše:
@Alenice14 No právě, mám super gynekologa, jenže když mi diagnostikoval pco, poslal mě rovnou do CARu, že prý mají lepší zkušenosti a budou hned vědět co semnou.. :,( achjo holky, vůbec teď nevím, co dělat.. :,( 8o

Dvojčata jsou taky fajn. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.8.17 00:53
@Anonymní píše:
@Alexandraf Také pcos, partner je v pořádku..právě jsem to pochopila tak, že clostilem by mě museli stimulovat i při IUI a když mi nezabírá?? 8o Teď naposledy už mluvila jen o IVF.. :(

A kolikrat uz jsi Clostil. mela za ten cca pulrok? A doslo uz k ovulaci?
Pokud na Clostil. nereagujes nebo minimalne a nedojde k ovu, tak je uplne zbytecny ho uzivat.
Na IUI taky stimuluju Clostil., reaguju na nej dobre.

Pokud Clostil. nezabira, tak se pak zkousi neco jinyho. Bud v mensich davkach injekce + cas.styk/IUI nebo pak IVF.
Ono s PCOS je to slozity. Ja si s tim taky zazivam svoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 00:55

@Alenice14 Moc děkuji, hned zítra mu zavolám radši..:( jojo někdy mi přijde, že to není fér… :,( je tolik krav s prominutím, co rodijou jak jabloň a neváží si toho, věčně jsou hrůzné zprávy v televizi… :,( a pak jsme mi, co bysme tak chtěli mimi a ono to nejde… :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.17 00:56

@Fofrník Určitě ju :) jen mě zajímalo, jestli se někomu povedlo víc jak dvojčátka :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex