Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Alexandraf @Alenice14 První cyklus jsem měla dva denně, potom tři denně a nic a teď třetí cyklus jsem po lapárce a měla jsem zas tři denně..na utz jsem byla 13 DC (dlouhé cykli prý, ačkoliv já kvůli pco měla ms jednou za půl roku) a měla jsem tam několik folikulů, největší 10 mm jen..tak mi dali znovu clostilbegyd od toho 13 dne do 16 dne zas tři denně…no a po tom mi řekla toto, viz můj původní příspěvek..
Chapu to dobre, ze jsi mela Clostil. 2× v jednom cyklu? ![]()
Zmenila bych lekarku…
@Alexandraf Achjo, tak snad doktorka ví co dělá, nebo ne?
celkově ho dost špatně snáším, sliznice je sice ok, ale malm strašné návaly a občas nějakou tu depresi, i když nemám momentálně žadné problémy.. ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf Achjo, tak snad doktorka ví co dělá, nebo ne?celkově ho dost špatně snáším, sliznice je sice ok, ale malm strašné návaly a občas nějakou tu depresi, i když nemám momentálně žadné problémy..
No, podle me nevi. Tohle neni standartni postup ![]()
Mela pockat, zda nejaky folikul sam doroste, ja na UTZ nekdy chodim i 3× v jednom cyklu… Urcite dalsi Clostil. nepridavat ![]()
Zkusila bych to s ni na dalsi KO probrat, ze se ti to nezda, ze jsi cetla to a to a uvidis co ti na to rekne… opravdu bych zvazovala zmenu doktorky…kdyz ti ani nerekne, co na UTZ bylo a proc cyklus stopla…
@Anonymní píše:
@Alenice14 Teď jsem fakt mimo, opravdu mi to tak doktorka napsala, dva ráno a dva večer, i mi to říkala..![]()
nevím, co si teď mám myslet holky..
Já Teda vždy beru 5-9 DC ovulace vždy v pořádku proběhne ale stejně se nezadarilo ale tvoje dávkování mi přijde Teda už moc
Návaly jsem měla i po jedné tabletě a hrozne a deprese trochu asi taky ale to být i ten stres kolem toho snažení. Možná bych se na tvém místě poradila s jiným lékařem ale člověk by si myslel že v caru vědí co dělají ![]()
@Alexandraf No chodím k ní do CARu už od ledna..pořád mám pocit, že mě přesvědčuje že toto nemá cenu, ať jdeme na IVF nebo IUI (což snad probíhá stejně jako při časovaném styku ne?)
jenže já trvám celou dobu na tom, že chci zkusit vše pro přirozené početí.. ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf No chodím k ní do CARu už od ledna..pořád mám pocit, že mě přesvědčuje že toto nemá cenu, ať jdeme na IVF nebo IUI (což snad probíhá stejně jako při časovaném styku ne?)jenže já trvám celou dobu na tom, že chci zkusit vše pro přirozené početí..
A muzu se zeptat, jaky mate problem?
Taky chodim do CARu od ledna, mame za sebou 2 IUI, + domaci snazeni. Problem je u me, mam PCOS.
Pokud mate spg v poradku, IUI vyjde skoro uplne stejne, jako styk. Neni tam o mnoho vetsi sance ![]()
Takze te naprosto chapu, mam uplne stejny postup, jen s tim rozdilem, ze me doktorka nikam netlaci…
@Alenice14 No právě, mám super gynekologa, jenže když mi diagnostikoval pco, poslal mě rovnou do CARu, že prý mají lepší zkušenosti a budou hned vědět co semnou..
achjo holky, vůbec teď nevím, co dělat..
![]()
@Alexandraf Také pcos, partner je v pořádku..právě jsem to pochopila tak, že clostilem by mě museli stimulovat i při IUI a když mi nezabírá??
Teď naposledy už mluvila jen o IVF.. ![]()
@Anonymní píše:
@Alenice14 No právě, mám super gynekologa, jenže když mi diagnostikoval pco, poslal mě rovnou do CARu, že prý mají lepší zkušenosti a budou hned vědět co semnou..achjo holky, vůbec teď nevím, co dělat..
![]()
Pokud máš dobrého gynekologa, určitě ti rád udělá konzultaci, klidně mu jen zavolej že ti teď předepsala tak velkou dávku co on si o tom mysli. Budeš mít klid když ti poví svůj názor
Tohle je tak moc těžké
přála bych všem aby se zadarilo a ne takovéhle problémy ![]()
@Anonymní píše:
@Alenice14 No právě, mám super gynekologa, jenže když mi diagnostikoval pco, poslal mě rovnou do CARu, že prý mají lepší zkušenosti a budou hned vědět co semnou..achjo holky, vůbec teď nevím, co dělat..
![]()
Dvojčata jsou taky fajn.
![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf Také pcos, partner je v pořádku..právě jsem to pochopila tak, že clostilem by mě museli stimulovat i při IUI a když mi nezabírá??Teď naposledy už mluvila jen o IVF..
A kolikrat uz jsi Clostil. mela za ten cca pulrok? A doslo uz k ovulaci?
Pokud na Clostil. nereagujes nebo minimalne a nedojde k ovu, tak je uplne zbytecny ho uzivat.
Na IUI taky stimuluju Clostil., reaguju na nej dobre.
Pokud Clostil. nezabira, tak se pak zkousi neco jinyho. Bud v mensich davkach injekce + cas.styk/IUI nebo pak IVF.
Ono s PCOS je to slozity. Ja si s tim taky zazivam svoje ![]()
@Alenice14 Moc děkuji, hned zítra mu zavolám radši..:( jojo někdy mi přijde, že to není fér…
je tolik krav s prominutím, co rodijou jak jabloň a neváží si toho, věčně jsou hrůzné zprávy v televizi…
a pak jsme mi, co bysme tak chtěli mimi a ono to nejde… ![]()
@Fofrník Určitě ju
jen mě zajímalo, jestli se někomu povedlo víc jak dvojčátka ![]()