Trička za body co pod ně??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Trička za body co pod ně??
AHojte holky, malý má už 20 měsíců, ale pořád mu dávám body, zvykly jsme si na ně, přijde mi pohodlnější jak tričko.
Začínáme chodit na nočník, tak už to neni tak pohodlné ,tak už budu dávat trička, ale co pod ně, nic?? Přijde mi to takové, že se to vyhrne a má holé záda
i když kupuju delší, aby je zakryly.
Přijde mi, když dám tričko, svetr, kalhoty bundu a nesu dítě, že se mu všechno vyhrne a má holé záda i v zimě - jak jsem i viděla některé maminky.
Co s tím, dáváte nějakou košilku ještě nebo kšandy, pásek??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dávám tričko. Máš pravdu, vyhrnuje se. Holt pořád zastrkávám
. Dávat pod tričko s krátkým rukávem nátělník by mi přišlo divné ![]()
Moje holky teda skoro nenosí košilky, spíš triko s krátkým, na to triko s dlouhým. Ale uznávám, delší nátělník/košilka by se asi tolik nevyhrnovaly. Kup nátělníky (takové ty žebrovaté) o číslo dvě větší a máš po vyhrnování:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malej má 2 a půl a pořád nosí body. Vypadá to teda dost divně, kor když pod tím má boxerky, ale ještě tuhle zimu to tak asi bude. pak už jen trička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ony ty body se totiš i těžko shánějí-větší velikosti. Právě švagrová už dává trička dlouhý rukáv a pod to dává i malém - 2 a půl a 5 leté holce nátělníky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme pod tričko tílka, body se dají sehnat až do velikosti 98, možná i víc, ty 98 měli ještě vloni v C&A (letos jsem ještě nekoukala). Jinak když dám tílko pod punčochy nebo do kalhot tak se mi nehrne, ale kupujeme větší, tak o 2 velikosti, ty co jsou určeny přímo na daný věk mi příjdou příliš krátké na to aby se udržely pod kalhotami, bývají stejně dlouhé jako tričko a to je málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám 2-letýho rošťáka a dávám mu body na ven a jinak tílka-nátělníky.....také jsem sehnala body 98 v CA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Body jsem viděla prodávat i 104, my už teda bodýčka nemáme dlouho a osvědčilo se mi koupit dlouhé nátělníky a košilky, ona šířka se skoro nemění, takže to neva, ty mají děti pod zadek a na tom triko. U trika to tak nejde, protože jsou tomu pak úměrně dlouhé rukávy a přece jen jde víc do šířky než tílko s narůstající velikostí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dávám klasickou spodní košilku, tílko. mladší sice nočník zatím dost bojkotuje, ale i tak jí tam občas posadím, takže jsem přestala dávat bodíčka a zakoupila 4ks košilek a nosí je pod triko. podařilo se mi koupit pěkně úzké a dlouhé, takže fakt nikde nelezou. ale přiznám, že košilky jsou můj loňský vynález. starší cácora v tomto věku v zimě chodila jen v triku a já jí furt naháněla a zastrkávala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma chodí v tričku, protože nevadí, když se mu to vyhrne. A ven dávám body-tílka, stejně ho v tomhle počasí venku rozhodně nesvlíkám, zas tak daleko s odplínkováváním nejsme
. Tedy my určitě ne, skoro si myslím, že bychom mohli mít body i na doma
.
Je fakt, že když vidím maminky, jak zvednou dítě a tomu se vyhrnou všechny vrstvy tak, že má úplně holá zádíčka, tak mi naskakuje husí kůže za ty prcky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saja1 píše:
podařilo se mi koupit pěkně úzké a dlouhé, takže fakt nikde nelezou.
Saja1, to jsou holčičí košilky nebo nějaká obyč tílka, že by šla i pro kluka? Mám totiž problém s tím, že mám superžížaloidní dítě, takže jak někde vidím zmínku o úzkém oblečení, jdu po ní
. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme úzká tílka od Evony. Jsou sice úzká, ale krásně pružná, takže jdou převlíct i přes větší hlavičku (náš případ
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá má 22 měsíců, bez plen je od 18 měsíců. Ven jí v tomto chladném počasí dávám body. Není problém, když chce čurat rozepnout a vyhrnout body. A vůbec mi to nepřijde nepraktický.
Ale je pravda, že je bez plen u nějaký ten pátek, hlásí dopředu a včas a ví, že se musí body rozepnout.
Trička se vyhrnují, má je jen na doma.
Tílko jsem taky zkoušela, ale když malá lítala, tak se vyhrnulo taky. A teď to považuju ještě za zbytečnou vrstvu navíc. Co budeme dělat, až bude mrznout ![]()
Naše malá je drobná, pořád nosí velikost 86/92. Ale pro staršího syna, který byl velký, jsem měla body i velikosti 104, dokonce máme i 110, které je mu doteď, jsou mu 4 roky. Ale v tom jen někdy spí, nezapnuté v rozkroku a s pyžamovými kalhotami. Ven to nenosí a nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem viděla super věc! Mají to u nás v hračkářství, kde je i oblečení. Jsou to kalhoty, které mají všitý u pasu ještě takový pružný pas z bavlny dlouhý tak 10 cm nad kraj kalhot. To mi přijde na teď ideál. Záda jsou zakrytá a dítě není nabalené jak pumpa. Přeci jen taková kosa ještě není!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řešíme akutně, potvůrky košilky se pořád vyhrnují. nechám ušít pás, něco jako ten těhotenský ![]()
snad to bude ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit