Trička za body co pod ně??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2200
1.10.10 09:48

Ty kalhoty s všitým pasem mají v tom hračkářství HM hračky studio. Nebo tak nějak. jsou v obchoďákách:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.10.10 17:02
papajinka píše:
Ty kalhoty s všitým pasem mají v tom hračkářství HM hračky studio. Nebo tak nějak. jsou v obchoďákách:)

Já jsem to taky někde viděla. Není to podle mě vhodné pro velmi štíhlé děti se super žížaloidním pasem - protože to drží pružný úplet, není tam nic stahovacího.
Např. moje dcera je ten typ, má na spaní polodupačky s pružným úpletem, když chodí, tak jí padají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.10.10 17:13

Ty kalhoty byly v pase pevné, na zip, knoflíky a tu vnitřní gumu, která se zapíná na knoflíky. Ten úplet tam je navíc aby nebyla zima na záda, takže já myslim, že ideální :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.10.10 20:35
papajinka píše:
Ty kalhoty byly v pase pevné, na zip, knoflíky a tu vnitřní gumu, která se zapíná na knoflíky. Ten úplet tam je navíc aby nebyla zima na záda, takže já myslim, že ideální :mrgreen: :palec:

Tak to jo, já jsem viděla kalhoty s úpletem forovější, bez redukce pasu :mrgreen:
Ale můžu říct, že dceři kupuju převážně kalhoty z obchodu z redukcí pasu a vždycky jí tam musím ještě přidělat dírky na zmenšení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat