Tříletá dala muži facku

Anonymní
21.1.26 18:39

Tříletá dala muži facku

Pěkný den,

Čerstvě tříletá dcera dnes muži vlepila (vlastně z ničeho nic) facku. Bylo to takovým „profesionálním“ způsobem, že to určitě někde už viděla.

Jak byste řešili? Danou situaci i do budoucna?

Děti ani sebe doma nemlátíme, takže od nás to není. Chci se zítra zeptat ve školce.

Já jsem navrhla přerušit hru, dát jasně najevo, že takto teda ne. Nějak dobu si nehrát, po uklidnění vysvětit, že se nemlátíme a jak by to mohla vyřešit příště. Nemá ale ještě 100% porozumění, takže trochu tápu v tom, co říct.

Ale vlastně nevím, jak bych se zachovala. Muž byl tak vyjevený, že tam jen seděl a zmateně koukal prý. Dcera nebyla nijak naštvaná či něco, nechtěla ho pustit „do domečku“. Ale facka to prý byla pořádná.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
21.1.26 18:45

Děti ani sebe doma nemlátíte, ale děti mlátí vás. :roll:
To je paradox, kam jsme se jako společnost dostali.
Osobně pokud bych se udržela, tak by malá dostala jen po té ruce. Ale s největší pravděpodobností bych se neudržela a taky jí po té její papulce pleskla. A vsadím se, že tohle už by nikdy nezopakovala.

• načítám...
15517
21.1.26 19:18
@TerezaVoříšková píše: Více

Asi tak …
Bych jí lupla takovou, že by druhou vzala o ten domeček. :roll:

• načítám...
Anonymní
21.1.26 19:19

Mě dítě mlátí od malička. Jsem zvědavá na rady.

• Upravit
911
21.1.26 19:23

Snížit kapesné? Sebrat mobil? Nepustit ven za kamarády? Zkrátit večerku? Tatínkovi…

• načítám...
496
21.1.26 19:23

Zařval bych Jau, že by se rozbrečela, zafungovalo když mě syn kousl. Možná bych reflexivne v sebeobraně facku vrátil, to by taky zafungovalo

• načítám...
14957
21.1.26 19:27

Nedokážu si představit, že bych tříletému dítěti dala facku. U *** Šmoulice mě to nepřekvapuje, pana Chytrého moc neznám, ale asi taky dobrý oddíl.
Dítěti bych chytla hned ruce, případně ho přes tu ruku pleskla, velmi důrazně řekla, že takhle ne a odvedla do pokoje.

Edit adminem – urážky.

• načítám...
15517
21.1.26 19:31
@Kfětoslava píše: Více

Vylízat bys potřebovala ty. :jazyk: :lol: Třeba by se ti pak líp žilo a neměla bys potřebu neustále urážet a vytahovat nějaké osobní invektivy :)

Příspěvek upraven 21.01.26 v 19:34

• načítám...
7384
21.1.26 19:36
@Anonymní píše: Více

jak mlátí od malička? Nevíš si rady s malým dítětem které tě mlátí? U nás dcera na zadek dostala neříkám že nee… ale i tak si nedovolila mě někdy praštit. Jako malá to zkusila… ale razantě ne!!! Zastavit ruku! Nese si důsledky takového chování? Jak tě jako mlátí?

• načítám...
Anonymní
21.1.26 19:41

Mám 4 letou dceru a od těch 3 let s ji byla docela domluva. Nějak nechápu, proč by neměla rozumět tomu, co jí chceš říct a vysvětlit? :think:
Kdyby to udělala, chytla bych ruku, zvýšila hlas a přestala si s ní hrát. Promluvila bych s ní a pokud by se to snažila zopakovat, tak znovu chytit ruku a přestat se zábavou.
Jak reagoval manžel? Věřím tomu, že můj by se neovládl a asi by jí možná přes zadek dal. :oops:

• Upravit
14957
21.1.26 19:45
@Janli píše: Více

Jj, to bude taková ta - “rodiče mě taky mlátili a žádné následky to na mě nezanechalo” :D

• načítám...
7651
21.1.26 19:47
@Šmoulice píše: Více

Ty budeš nějak sexuálně nevyrovnaná a přenáší se Ti to do agresivity?

• načítám...
15517
21.1.26 19:50
@AjaF píše: Více

Další, která by to potřebovala, co? Nj, ale kdo by se obětoval … :roll: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí