Jak jste se nejdrsněji ohradili proti rozdávání sladkostí dětem?

496
7.1.26 07:55

Jak jste se nejdrsněji ohradili proti rozdávání sladkostí dětem?

Křičeli jste, posílali někam?
Zahodili jste sladkosti co nejdál?
Vyhazovali bonbony do koše?
Rozdupali jste pytlík bonbonů?
Namazali jste rukou Nutellu na zeď?
Dali jste prarodičům facku, když jste si vzpomněli, jak vás jako děti fackovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15433
7.1.26 08:15

Ne, jsem naštěstí normální a nepotřebuju se projevovat jako magor. Sladkosti které dostaneme a nejíme, nekomu dám, nebo položím na popelnici, vezmou si to bezdomovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6129
7.1.26 08:32

Ne!
Sladkosti, co dostanou od prarodičů a sní mi nevadí. Sama dcera si dá málo, zbytek nosí domů - tam už to likviduje tatínek a ten ať si dělá co chce :mrgreen:
Dcera doma sladké vyžaduje málo kdy…a možná je to právě proto, že jsme ji sladké nikdy nezakazovali a nemá potřebu teď do sebe hrnout kilo bonbonů…

Já moc nemusím teda takové ty tvrdé sladkosti, co fakt likvidují zuby, ale když chce 1-2× za týden čokoládu, nebo sušenky, tak jí je dám. Většinou si ale říká o jablíčko, nebo okurek :lol:

Příspěvek upraven 07.01.26 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
7.1.26 08:34

Nejdrsněji? Asi „děkuji“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.1.26 08:43

Nejdrdsněji?!? Asi tak, že jsem řekla že tyhle a tyhle sladkosti nechceme. Šle protože prarodiče MUSÍ něco kupovat, navedla jsem je na správnou cestu. Takže sušených jahod máme
celou skříň:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
7.1.26 08:48

@PavelChytry to je zase dotaz. Ty se nudíš viď?
Ne, nejsem magor! Požádala sem ať kupují dobroty které dáváme i doma. Samozřejmě občas dostanou něco jiného a já se z toho nepo🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.26 09:05

Jsem se tak zamyslela nad situaci, kdy by clovek musel reagovat takhle prudce na prarodice. Sladke mi prijde jako blbina, ledaze by dite melo nejake potravinove alergie, pak je zasah na miste (nejdriv domluva, samozrejme).
Ja to udelala jednou (a pomohlo to), byli to mi rodice a porad ryli do deti, porad ryli, az jsem jim rekla velice hlasite, ze uz toho mam dost, co proti nim POŘÁD mají. Pak uz si dali pozor (a probrali to jistě řádně po odjezdu od nas :mrgreen: ). Urcite bych se radsi domluvila, ale to nefungovalo.

• Citovat
  • Upravit
9194
7.1.26 09:08

Nijak jsme se neohradili. Neděláme tabu sladkosti. Máme v kuchyni volně přístupný celkem velký šuplík, kde se dává vše. Žádný zámek. Na kuchyňském stole je keramická miska, kde něco leží na očích. Možná je to tím, že se nedělalo tabu, zákazy, scény. Tak si ničeho nevšimnou, nemají potřebu. Nemají takové ty hurá vlny a teď se honem nadlábnout, než bude zas zákaz. Nejvíc láká zakázané a nač se upozorňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
7.1.26 09:21

Že se vždycky najde někdo, kdo mu na ty bláboly reaguje, to je asi celkem lidské… smutný je ale fakt, že po tolika letech tenhle server opravdu klesl natolik hluboko, aby tady admini dlouhodobě tolerovali tak evidentního a hloupého trolla resp. provokatéra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22186
7.1.26 09:36

Ty jo, hodina a půl příspěvku tady a ještě trolik nenapsal, že je pandemie obezity a cukrovky. Tak aby taková informace nezapadla, proto mu ji připomínám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
7.1.26 09:50

Sejde z očí, sejde z mysli. A prarodiče-kdo by se teď hrabal metr čtyřicet hluboko… Ti nás, vnoučata nefackovali-jedna strana, matčina respektovala, že máme své rodiče a druhá- když nás hlídali otcovi rodiče, tak nás za prohřešky poslali do kouta klečet na polínka-velmi účinná metoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16484
7.1.26 10:12

Nikdy jsem nikoho neseřvala za to, že dá diteti sladké. Trochu si muze v pohodě dát klidně hned. Když toho dostane vice, tak to postupně dostává delsi dobu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
7.1.26 10:35
@PavelChytry píše: Více

Proč bych to jako dělala? :nevim: několikrát jsem si řekla o ovoce nebo zeleninu, jogurty. No a zbylé sladkosti jsme dávali do školky, do pytlíčků. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.26 10:36

To je šílený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.1.26 10:38

Neresim, neomezuju.
Max to sezeru :) :lol: