Tříletá - velké bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
30.10.14 10:05

Úplně normální dětskej pupek, přesně takovej oňuchávám nejradši :srdce: Asi by bylo dobrý dodat, že jen na vlastních dětech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
30.10.14 10:09

Normální :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
30.10.14 10:12

Moje skoro čtyřletá má stejný pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
30.10.14 10:37
@zuzouš píše: Úplně normální dětskej pupek, přesně takovej oňuchávám nejradši :srdce: Asi by bylo dobrý dodat, že jen na vlastních dětech :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
30.10.14 11:59

@Moni85 Pokud by takové břicho měla z celiakie-byla by „nafouklá“, to bys poznala, stěžovala by si občas na bolesti, hodně by odcházely větry…podle mě má slabé břišní svaly-tak zkusnějaké cvičení-třeba na balonu-ať se trochu posílí, s tříletou už by ses měla domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.14 12:07

Příspěvek upraven 07.05.15 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
30.10.14 12:13

Ja neco podobneho resila u Rozarky - postava normalni, ale velke brisko, uz od mala, kazdy na to rikal, ze je to normalni a ze z toho vyroste, ale nevyrostla, zacla se pak kvuli tomu prohybat i v zadech, takze jsem si asi ve 4 letech vyzadala vysetreni na neurologii a jde v podstate o nezpevnene brisni svaly, tim padem ma pocinajici lordozu, takze jsme chodili na rehabilitaci, snazime se cvicit a neurolog ji stale sleduje

• Citovat
  • Upravit
25178
30.10.14 12:21

Mám tříletou dceru, má asi 17 kg a 100 cm. Bříško taky tak nějak. Takže v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.1.15 22:05

kolokolo

Neše dcerka má 3 roky a má hodně velké bříško měřilila sem jí ho a má 53 cm není to moc. Má velkou chuť k jídlu. Sní ve tří letech pět knedlíků. Taky kdyš je na záchodě na velké tak hodně tlačí pořád to nejde s toho bříška vitlačit. Jednou tam seděla 4hodiny. Kdyždam už tam byla hodinu tak sem se šla podívat a pořád tam tlacčila pořád mě prosila ať jí hladím bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.1.15 22:19

@Moni85 jestli chceš mít jistotu nech dceři udělat testy na celiakii, pokud ti napíše doktorka doporčení neplatíš nic jinak asi 400Kč, alespoň pak budeš klidnější :palec:

Jinak přítelův syn (2roky) má taky pořádný pupík a přijde mi to normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.1.15 22:20

@kolokolo tak to bych řekla že je nevhodnou stravou, určitě bych zařadila víc ovoce a zeleniny a vynechala sladkosti.
Pro tak malé dítě je zácpa vážně hodně nepříjemným zážitkem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.1.15 12:27

@kolokolo No 4 hodinové sezení na WC normální není.
Určitě bych doporučila s tou zácpou něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.1.15 21:07

kolokolo

Ano už sme ze stravi viřadili sladkosti dorty a tak. A přidali jsme více luštěnin ovoce a zeleniny jediné co z ovoce nedávám je banán D toho má hodně bolení a ještě sem v lékárně koupila kapičky na zácpu. A zabrali šla na záchod a vůbxla tam jenom 2hodiny to je pro nás pokrok. Ale ze zeleniny nedáván fazole z těh má zácpu prdíky a velké bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.1.15 21:08

kolokolo

Ano už sme ze stravi viřadili sladkosti dorty a tak. A přidali jsme více luštěnin ovoce a zeleniny jediné co z ovoce nedávám je banán D toho má hodně bolení a ještě sem v lékárně koupila kapičky na zácpu. A zabrali šla na záchod a vůbxla tam jenom 2hodiny to je pro nás pokrok. Ale ze zeleniny nedáván fazole z těh má zácpu prdíky a velké bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.1.15 21:08

kolokolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí