Tříletá - velké bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
5.1.15 21:08

kolokolo

Ano už sme ze stravi viřadili sladkosti dorty a tak. A přidali jsme více luštěnin ovoce a zeleniny jediné co z ovoce nedávám je banán D toho má hodně bolení a ještě sem v lékárně koupila kapičky na zácpu. A zabrali šla na záchod a vůbxla tam jenom 2hodiny to je pro nás pokrok. Ale ze zeleniny nedáván fazole z těh má zácpu prdíky a velké bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.1.15 21:21

kolokolo

Abyste si nemislelibže lžu ukážu vm bříško mé dcery ale pozor je fakt velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.1.15 22:03

@kolokolo to je nějaký vtip ne? to pod tím tričkem něco má? Co na to říká lékařka???musíte chodit na preventivky ne? Podle mě to rozhodně normální není, dcerka vypadá jak já v devátém měsíci 8o nechci strašit, co vše to může být, ale upaluj s ní k doktorovi!

• Citovat
  • Upravit
4515
5.1.15 22:12

@verulicek To je troll, stačí kouknout na profil, v jednom příspěvku píše že čeká syna a neví jak tlačit při porodu a v druhém, že 3m syn prdí jak chlap :roll: registrace včera samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
5.1.15 22:18

Nechápu, že to někoho baví. Tupost bez hranic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.1.15 22:30

@Deninina asi bych měla jít spát :lol: tentokrát jsem na to skočila :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
29436
6.1.15 11:51
@Deninina píše:
@verulicek To je troll, stačí kouknout na profil, v jednom příspěvku píše že čeká syna a neví jak tlačit při porodu a v druhém, že 3m syn prdí jak chlap :roll: registrace včera samozřejmě :mrgreen:

Ach jo. :roll: A to jsem chtěla poradit, protože mám se synem nějaké podobné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
10.1.15 19:33

Ahoj, můj syn dnes skoro 4letý měl stejný problém,– Velký pupík a navíc taková nítěnka nikde nic jen pupík. Na 3leté kontrole jsem se ptala právě taky na celiakii a byla jsem odeslána na testy na imunologii, testy byly nejasné a tak nás odeslali ještě na gastroenterologii, kde udělali z krve ještě jiné testy. Výsledek - celiakie negativní, ale našli nám počínající alergii na bílkovinu kravského mléka. Na přelomu října a listopadu jsme tedy vysadili mléko z pitného režimu (dřív i 3/4l denně), nechali jogurty a pomazánky. Výsledek - malému splasklo bříško, přestal být nemocný, mít rýmy. Dřív sem tam říkal, že ho bolí bříško, ale on toho občas splácá, že těžko říct, zda to s tím souviselo. Každopádně od zrušení mléka k pití (jinak i lékař souhlasil s necháním v tepelně upravené stravě) malý lépe prospívá a to neměl jiný příznak než nafouklé bříško a občasné bolesti bříška. Měl sice trošku, ale opravdu minimálně, řidší stolici než klasický bobek, ale při množství mléka, které vypil mi to přišlo normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.1.15 10:46

Tak ještě bychom poprosili fotky maminčina bříška :mrgreen:
Ale teď vážně: máme taky tříleťačku a bříško má taky. Prý to je normální a vyrostou z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 21:46

Ahoj, Dobrý večer malé jsou 4 roky má taky dost velké bříško. A často si stěžuje na bolesti kolem pupíku, už to trvá asi rok ale doktorka nás stále neposlala ani na ultrazvuk, omlouvá to tím že není dostatečně vyprázdněná což se mi nezdá tak nevím. Ted v pátek zvracela byli jsme na pohotovosti a tam nám řekli že je plná vzduchu a přemnožili se vní mikroorganismy že to způsobily ATB jinak jí žádné vyšetření neudělali a stále si stěžuje na bolest kolem pupku hlavně po jídle, průjem nemá. Máte stím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí