Trippl test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
16.2.13 09:16

Ahoj nápisu ti moji zkušenost ja mela ve 12 tt screening naprosto v pořádku nechala jsem si ho dělat na lepší klinice můj doktor nemel ani vybaveni ani oprávněni ho dělat a kdyz jsem mu řekla ze jsem tam byla tak to zhodnotil jako vyhazování peněz. Vzal mi krev na tripply a ja nebyla vůbec napjatá počítala jsem s kladným výsledkem. Blížila se nám dovca na Krétu a ja si řekla ze přejdu k novému doktorovi na tu kliniku, protože se mi tam moc líbil jejich přístup a mám to blíž z domu, tak volám tomu svému doktorovi, ze chci zdravotni kartu a sestra mi do telefonu rekne Vy mate pozitivni Downuv syndrom no nevěděla jsem co říct a poslala manžela at tam zajede pro vysledky. Hned ten den jsem šla na tu novou kliniku tam mi doktor řekl ze mi ihned domluví konzultaci s genetikem a ten me jeste ten den o obedove pauze přijal. Downum syndrom jsem mela u miminka pozitivni na 1:75 u prvního testu 1:1800 a co ted? Genetik se me zeptal na rodinu mou i manžela a přikláněl se k prvnímu testu. Ja ale chtěla jistotu tak jsme se domluvili na plodovce jenže jsem za par dni odlitala k moři a genetik me uklidnil ze to bude v pořádku a nema rušit dovcu a před odletem to udělat nejde protože musím byt pak několik dni v klidu. S manželem jsme měli super dovcu a dva týdny jsem nemyslela na nic jiného než miminko. Ihned po příletu odběr a 3 týdny čekání a to mi jeste ten novy doktor řekl ze kdyby to náhodou vyšlo blbe tak stihneme těhotenství ukončit za pět minut dvanáct. Od 24 tydne uz je mimco schopne samo žít a mi přišly vysledky na konci 23tt naštěstí vse bylo dobre ale těch 6 tydnu nejistoty byl děs. Ted máme 3 měsíčního zdravého a krásného kluka. Za me trippel testy uz nikdy a stejne se všichni lékaři shodli ze mi je ten můj původní gynekolog dělat vůbec nemel a nikde jinde ve světe se nedělají protože je vysoka falešná pozitivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.2.13 19:59

Aha, takže podezřelé :-D
už asi už vím proč to tam napsali, sice mám testy perfektní a negativní, UZ také v pořádku,
ale je to asi kvůli věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
16.2.13 20:14
@Dragonlady píše:
Aha, takže podezřelé :-D
už asi už vím proč to tam napsali, sice mám testy perfektní a negativní, UZ také v pořádku,
ale je to asi kvůli věku.

To bude ono :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí