Trittico 75

3571
13.4.15 14:31

Trittico 75

Máme předčasně narozenou 3 měsíce (kor.1 měsíc), v noci nespí, ale co víc nespí snad už ani ve dne..včera byla vzhůru od 11:30 a usnula ve 3 hod ráno, kdyby jen nespala, tak to beru, ale hystericky pláče. Prdíky ji netrapí, hlad nemá, přebalená je, zkoušeli jsme aby spala s náma v posteli, což je nemožný pokud nezabere a neusne (pokud usne už se může položit i do postýlky), rituály máme stejný, po koupání a masáži se nají a uspává se, ale uspávání trvá do dalšího krmení. A tak to jde kolikrát až do rána. Zkoušela jsem homeopatika Sedalia, pomohlo na 2 dny a pak ni :nevim: Doktorka dětská radí vydržet a neurolog nám dal Trittico 75 s tím, že máme dávat 1/3 na noc, dcera má cca 3,6 kg zdá se mi to na ní moc silné.. jednou jsme zkusili polovinu z té 1/3 a pak to vlastně vyzvracela.. takže uspěch na bodu 0 :think: Máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
13.4.15 14:48

@saiimona A nespí ani v kočárku, šátku, pevné zavinutí, bílý šum a další body dle Karpa? Zkušenost s tímto lékem nemám, ale co jsem se koukala, tak bych to teda nedala ani čtyřletému synovi :nevim: A neurolog to předepsal na základě nějaké diagnózy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.4.15 15:01

Zavinout nechce vůbec okamžitě chytne hysterak, napina se, to stejne v šátku..šum nepomáhá, zpívat nepomáhá, relaxační hudba nepomáhá.. :zed: napsal to na základě neklidu, prý je Anetka dráždivá :zed: já ji to nedávám, ale už jsme zoufalý, já nosím a houpam přes den kdy je taťka v praci a on v noci :nevim: únava je znát, ja mám od porodu svoji předchozí vahu-5 kg a a partner zhubl 6 kg.ona usne a za 10 minut je vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.4.15 15:02

@saiimona A toho Karpa jste četli? Ze začátku se při zavinutí může vztekat, tam jde o to, aby se realizovaly všechny body najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.4.15 15:03

@saiimona Nebo zkusit nějaká homeopatika na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.4.15 15:12

@AliTad ne ne ne nečetli. Já jsem byla překvapená i z toho, že jsem chtěla malé dát polštářek pod hlavu, aby se ji začala formovat a vzhledem k tomu že cvičíme Vojtovku mi bylo řečeno, že polštářek nedávat vůbec, že se tím rozhodí zase motorika…A ona když se začne vztekat a neutiší zrovná tak pak řve celou dobu klidně x hodin v kuse… :roll: :zed: bojím se aby si nevyřvala kýlu, proto už zvažuju ty léky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.4.15 15:22

@saiimona Já mám dojem, že polštář se dětem nemá dávat vůbec do roka. Starší si trochu kýlu vyřval, pak se to spravilo. Karpa jde určitě někde stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
13.4.15 15:28

@AliTad to je takový ten speciální polštářek…jinak nedávám nic samozřejmě.. :palec: ;) no doufám, že si kylu nevyřve i tak toho má dost.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.11.17 16:35

@saiimona čtu Váš příspěvek až teď, kdy už je z toho Vaše dcerka venku, a nemůžu uvěřit svým očím, jak někdo vůbec může napsat trittico novorozeněti. To je opravdu strašné i smutné zároveň 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
1.12.17 07:37

@wanillca Všechno jsme to nějakým způsobem přežili, unavení, vysílení a vyčerpaní z nespavosti, ale je to za námi a samozřejmě jsme Trittico nedávali… :palec: stejně by to bylo jen dočasné řešení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.12.17 03:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat