Trittico - bolest svalů

8
20.10.15 11:01

Trittico bolest svalu

Ahojky, chci se zeptat, zacaly nekoho z vas po uzivani trittica bolet svaly, zejmena na nohou. Jde to chvilema az jakoby do lehkych kreci. Objevuje se to chvilema, treba po neurolu se to dost zklidni. Zacalo mi to asi 3 den uzivani. Vim ze uz jsem to nekde cetla, ale prijde mi to jako dost divny vedlejsi ucinek. Predem diky za vase prispevky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3796
20.10.15 11:05

Taky mně to dělalo, ne do nohou, ale do ruk. Asi po týdnu užívání to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.10.15 11:09

Ja uz to prave beru 14 dni a je to porad stejne, predtim jsem nikdy nic takoveho nemela. Ale je pravda ze nejvic to boli v klidu, kdyz se na to min soustredim tak to ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.15 12:06

Nevím jak u těchto léků, ale udělali mi to dvoje antiepileptika - bolest svalů v nohách a později v zádech, u prvních léků brala jsem je asi 3× po třech týdnech až při třetím braní mi došlo, že ta bolest nohou je z těch léků (poprvé jsem si říkala, že jsem si nějak špatně sedla nebo nachladila sval, podruhé taky něco, až potřetí mě to trklo). Pak jsem dostala jiné a nastalo doslova peklo s bolestí svalů, které mne dostalo až na zem. Při chůzi jsem byla jen unavená, ale v klidu to bylo šílené. Ráno jsem se budila ještě více unavená, než jsem šla spát.
Léky už měsíc neberu, je to lepší, ale dobré to ještě není.
Takže pokud Tě bolest omezuje natolik, že nejsi schopna fungovat, obrať se na svého lékaře.

• Citovat
  • Upravit
653
14.9.20 18:25

Mám dotaz.. Mám to samé přešlo vám to😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.5.26 21:45

Trittico-bolest svalů

Zdravím, pridám se ze zkušeností s Tritticem 75.Prvni 3dny 25mg, další tři dny 50mg-spánek max 2-3h, začala bolest svalů v pažích, nejvíce ramena až po lokty,75mg spánek 3h (23-01h) a každé otáčenì na lůžku bolestivé, oblékání či vzpažení přes bolest a dost velkou…Přestala jsem užívat, to se prostě nedalo. Takhle jsem to měla i s Mirtazapinem 30mg.Od loňského řìjna,,deprese,,(rodinné problémy).Teď už je to psychicky mnohem lepšì,ale od té doby spìm jen 3hoďky. Kolem 02h si musím vzìt Neurol, abych zdřímla aspoň do pěti. Je to únavné, ale snad se to někdy zlepší. Vlastne jsem ani nechtěla věřit, že tohle léky způsobí, to bolavé svalstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí