Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím o rady, byla jsem na malé a na toaleťáku a v míse byla krev. Myslela jsem že je to ms, dala jsem si kalíšek a při dalším močení opět krev a v kalíšku nic, takže krvácení není z pochvy. Nic mě nebolí ani nepálí
vyděsilo mě to, kam s tím jít praktický lékař? gynda nebo urologie? co to může být?
@syselinka píše:
Prosím o rady, byla jsem na malé a na toaleťáku a v míse byla krev. Myslela jsem že je to ms, dala jsem si kalíšek a při dalším močení opět krev a v kalíšku nic, takže krvácení není z pochvy. Nic mě nebolí ani nepálívyděsilo mě to, kam s tím jít praktický lékař? gynda nebo urologie? co to může být?
no a máš mít MS? Jinak moje máma má krev v moči celý život, pouhým okem sice není patrná, ale při rozborech tam je a podle Dr. to nic není, prostě to tak někdo má. Pokud se ti ale nerozjede MS, Dr bych pro klid zašla, Zavolala bych obvoďákovi, kam s tím jít
Já bych šla asi rovnou na urologii, udělají ti rovnou i UZ.
@syselinka píše:
Prosím o rady, byla jsem na malé a na toaleťáku a v míse byla krev. Myslela jsem že je to ms, dala jsem si kalíšek a při dalším močení opět krev a v kalíšku nic, takže krvácení není z pochvy. Nic mě nebolí ani nepálívyděsilo mě to, kam s tím jít praktický lékař? gynda nebo urologie? co to může být?
jistě urologie..
Deda taky mel, rakovina ledviny, vzali mu ji a je ok. Urcite utikat na poradne vysetreni a nebrat na lehkou vahu.
@syselinka
Určitě utíkat se vzorkem moči k Dr. Začala bych obvodním, už tě pošle sám. Jen mě napadla taková blbost ještě - nejedla si červenou řepu?