Krev při močení

2429
18.10.15 21:48

Krev při močení

Prosím o rady, byla jsem na malé a na toaleťáku a v míse byla krev. Myslela jsem že je to ms, dala jsem si kalíšek a při dalším močení opět krev a v kalíšku nic, takže krvácení není z pochvy. Nic mě nebolí ani nepálí :nevim: vyděsilo mě to, kam s tím jít praktický lékař? gynda nebo urologie? co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
18.10.15 21:51
@syselinka píše:
Prosím o rady, byla jsem na malé a na toaleťáku a v míse byla krev. Myslela jsem že je to ms, dala jsem si kalíšek a při dalším močení opět krev a v kalíšku nic, takže krvácení není z pochvy. Nic mě nebolí ani nepálí :nevim: vyděsilo mě to, kam s tím jít praktický lékař? gynda nebo urologie? co to může být?

no a máš mít MS? Jinak moje máma má krev v moči celý život, pouhým okem sice není patrná, ale při rozborech tam je a podle Dr. to nic není, prostě to tak někdo má. Pokud se ti ale nerozjede MS, Dr bych pro klid zašla, Zavolala bych obvoďákovi, kam s tím jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.10.15 21:51

Já bych šla asi rovnou na urologii, udělají ti rovnou i UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.10.15 22:16
@syselinka píše:
Prosím o rady, byla jsem na malé a na toaleťáku a v míse byla krev. Myslela jsem že je to ms, dala jsem si kalíšek a při dalším močení opět krev a v kalíšku nic, takže krvácení není z pochvy. Nic mě nebolí ani nepálí :nevim: vyděsilo mě to, kam s tím jít praktický lékař? gynda nebo urologie? co to může být?

jistě urologie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.10.15 22:23

Deda taky mel, rakovina ledviny, vzali mu ji a je ok. Urcite utikat na poradne vysetreni a nebrat na lehkou vahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.10.15 22:44

@syselinka
Určitě utíkat se vzorkem moči k Dr. Začala bych obvodním, už tě pošle sám. Jen mě napadla taková blbost ještě - nejedla si červenou řepu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí