Děsivý pocit před usnutím

21
18.10.15 11:03

desivý pocit pred usnutím

Ahoj zdravím vás, pomozte mi, prototože to co jsem zažila včera večer, to jsem ještě nezažila. Začalo to tím, že jsme šli s přítelem kolem 22. hodiny spát. On je nachlazený a protože strašně chrápal, tak jsem mu řekla že si jdu lehnout do obýváku. Tak jsem šla. Lehla jsem si a vždy před spánkem mi jdou hlavou zvláštní myšlenky, takove hovadiny, ale včera to bylo jiné, v jednu chvíli v mých myšlenkách jakoby všechno zešedlo, někdo sfounknul svíčku v mých myšlenkách a vše bylo takove pochmurné šedivé jakoby v místnosti byly mrtví lidé, takový divný pocit mrazení. V tus tejnou chvíli jakoby mi moje myšlenky řekli že musím dýchat, ale že si pomalu zastavuje srdce. V tu chvíli to začalo. Děsné bušení srdce, návaly tlaku do hlavy, uší, jakoby mi někdo seděl na hrudi, ztuhly mi a začaly brnět všechny svaly, šlo to postupně na krk, pak ruce, nohy…No musela jsem si sednout, říct si že v poho, že to nic není ale jen co jsem si lehla tak to pokračovalo až jsem ze samého strachu prostě usnula…pak jsem si šlalehnout znovu k příteli a usla jsem v pohode…ale ráno to pokračovalo. Znám spánkovou paralýzi ale tohle určitě spánková paralýza nebyla…byla jsem vzhuru, snažila jsem se teprve usnout. Bylo to hrozné a nechci to zažít znovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27630
18.10.15 11:10

@Nicky84 panický záchvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
18.10.15 11:10

Neumřel ti někdo blízký v nedávné době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.10.15 11:11

@Nicky84 uzkost z e tech predstav..pomaha dychat do pytliku treba.

• Citovat
  • Upravit
21
18.10.15 11:15

Ale proč panický záchvat, jako je fakt že poslední dobou mě trápí pár věcí ale nic co by se nedalo zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.10.15 11:16

Panická ataka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.10.15 11:18

Takže myslíte že to prostě dělá jen psychika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.10.15 11:21

@Nicky84 ano, mívám to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.10.15 11:23

Pomáhá magnézko a soustředit se na dýchání. Vygoogli si přesný postup. Na mě když tenhle stav jde, tak musím stoupnout, začít chodit a zaměstnat myšlenky. Třeba se začít bavit s někým nebo něco dělat, co odvede pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.10.15 11:30

@Koty jenže ja k tomu na googlu nemůžu nic najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.10.15 11:33
@Nicky84 píše:
Takže myslíte že to prostě dělá jen psychika?

ano, telo tak reaguje na strach

• Citovat
  • Upravit
4346
18.10.15 11:34

Třeba jsem namátkou vybrala tady. Odkazů je na netu opravdu spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.10.15 11:35

Nachylnejsi na toto jsou mutanti, cili lide s krevni mutaci, protoze jim biochemie nefunguje spravne…jsou uzkostlivejsi…proste to hapruje…nejdulezitejsi vitaminy pro psychiku nedokazeme spracovat v jejich normalni forme, potrebujeme methylove ;) Ale ani to neni jen tak..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.10.15 11:37

Pokud by nekdo chtel poslu studie z USA na mail.

• Citovat
  • Upravit
1800
18.10.15 11:38

Psychika je mocna, mivam to taky. Jeste se tu nekde neco sustne a ja strachy neslysim. Taky - neusinat na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí