Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dat si mezi nohy vložku( nebudeš mít velbloudi palec) přestat nosit leginy, v džinech to nebude poznat.
No vidíš, a některé si ji dokonce nechávají „naducat“ jako buchtu vlastním tukem, jako se zvětšuje pr… Některým mužům se to velmi líbí. Nenos upnutý věci a je to.
@Malaga píše:
To bude spíš vulva než vagína…
Nebo taky Venušin pahorek.
Zakl., k legínám se stejně obvykle nosí něco delšího, ne? Vem si delší halenku a máš vyřešeno. Anebo větší/volnější/nezařízlé legíny.
@pe-terka píše:Žádné takové, nekaž nám hezké pokoukaníčko!
Zakl., k legínám se stejně obvykle nosí něco delšího, ne? Vem si delší halenku a máš vyřešeno. Anebo větší/volnější/nezařízlé legíny.
@pe-terka píše:
Tak jasně
…prostě trochu macatý tunel je náročný na představivost, alespoň tu mojí
@jege píše: Žádné takové, nekaž nám hezké pokoukaníčko!![]()
@Anonymní píše:
Holky, nevíte jak byste mi mohly pomoct? Jsem štíhlá, ale mám trochu víc výraznější vagínu, tedy je tam více tuku a v uplych věcech jako třeba v leginach to vypadá úplně příšerně, vypadá to jako kdybych tam měla vložku, dokonce se mě i jeden kluk zeptal, zda nemám menstruaci, ale to je jenom vagína! Nemáte nějaké rady? Je to taková blbina, ale mě to dost snižuje sebevědomí
Neřeš jak přizpůsobit svoji postavu oblečení, přizpůsobuj oblečení své postavě.
1. nenosit legíny jinam, než na cvičení. A když už je nosíš, tak je nos v takové velikosti, aby se ti nezařezávaly - mimo jiné je to i prevence vaginálních mykoz. Jinými slovy potřebuješ větší velikost. problem solved.
2. naučit se přijámat takovou. jaká jsi a řešit svoje pocity nejisoty pěstováním sebepřijetí, sebevědomí a podobně. Pak si nebudeš nacházet obskruní části těla, do kterých budeš projikovat svoje mindráky.
3. soustředit se na cokoliv užitečnějšího a smysluplněšího, než to. jak vypadá tvůj cameltoe. Pokud budeš dělat něco, kde uvidíš výsledky své práce a bude to něco, kvůli čemu se budeš snažit a budeš se muset průběžně zlepšovat a ideálně to bude něco, co skutečně pomáhá i lidem okolo a je to něoc, co přesahuje běžné každodenní rutinní pinožení, poroste ti sebevědomí dost přirozeně.
Tím že nevěnuješ svou pozornost a energii ničemu smysluplnému, trápí tě opravdu nesmyslné drobnosti - jako je tvar tvých genitálií v nepadnoucích leginách.
To jak vypadáš v leginách ti nesnižuje sebevědomí - ty máš dost křehké sebevědomí a tunu úzkostí, takž se díky tomu rozložíš kvůli tomu, jak vypadáš v nesedících leginách.
Příspěvek upraven 26.09.20 v 12:33
@Anonymní píše:
Holky, nevíte jak byste mi mohly pomoct? Jsem štíhlá, ale mám trochu víc výraznější vagínu, tedy je tam více tuku a v uplych věcech jako třeba v leginach to vypadá úplně příšerně, vypadá to jako kdybych tam měla vložku, dokonce se mě i jeden kluk zeptal, zda nemám menstruaci, ale to je jenom vagína! Nemáte nějaké rady? Je to taková blbina, ale mě to dost snižuje sebevědomí
Jednou jsem toto slyšela na gynde, nějaká ženská řešila s doktorem, že má tlustou buchtu, že ji to vadi
Doktor ji dal kontakt na plastiku, aby si nechala tuk odsat.
Tak proč ty uplé věci pořád nosíš když víš, že to vypadá příšerně?
To potřebuješ diskuzi aby ti cizí lidi řekli, že si máš dát něco volnějšího? ![]()
Legíny jsou snad na cvičení, nechápu, jak v tom někdo vyleze ven. Nedávno madam, lehká obezita a měla ne leginy, ale to byly spíš punčocháče - průsvitné, vzadu klasicky vidět švy a k tomu krátké tričko. Té rozhodně sebevědomí nechybělo
@Pavlička píše:
Legíny jsou snad na cvičení, nechápu, jak v tom někdo vyleze ven. Nedávno madam, lehká obezita a měla ne leginy, ale to byly spíš punčocháče - průsvitné, vzadu klasicky vidět švy a k tomu krátké tričko. Té rozhodně sebevědomí nechybělo
Třeba to nebylo přebytkem sebevědomí, ale počínající demencí…prostě si zapomněla sukni… ![]()