Trochu macátá vagína

Anonymní
26.9.20 11:32

Trochu macátá vagína

Holky, nevíte jak byste mi mohly pomoct? Jsem štíhlá, ale mám trochu víc výraznější vagínu, tedy je tam více tuku a v uplych věcech jako třeba v leginach to vypadá úplně příšerně, vypadá to jako kdybych tam měla vložku, dokonce se mě i jeden kluk zeptal, zda nemám menstruaci, ale to je jenom vagína! Nemáte nějaké rady? Je to taková blbina, ale mě to dost snižuje sebevědomí :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
26.9.20 11:34

Dat si mezi nohy vložku( nebudeš mít velbloudi palec) přestat nosit leginy, v džinech to nebude poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37149
26.9.20 11:35

Nenos upnuty věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.20 11:39

No vidíš, a některé si ji dokonce nechávají „naducat“ jako buchtu vlastním tukem, jako se zvětšuje pr… Některým mužům se to velmi líbí. Nenos upnutý věci a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.9.20 11:40

To bude spíš vulva než vagína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.9.20 11:44
@Malaga píše:
To bude spíš vulva než vagína…

Nebo taky Venušin pahorek.
Zakl., k legínám se stejně obvykle nosí něco delšího, ne? Vem si delší halenku a máš vyřešeno. Anebo větší/volnější/nezařízlé legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40706
26.9.20 11:47
@pe-terka píše:
Zakl., k legínám se stejně obvykle nosí něco delšího, ne? Vem si delší halenku a máš vyřešeno. Anebo větší/volnější/nezařízlé legíny.
Žádné takové, nekaž nám hezké pokoukaníčko! :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.9.20 11:51
@pe-terka píše:

Tak jasně ;)…prostě trochu macatý tunel je náročný na představivost, alespoň tu mojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.9.20 11:56
@jege píše: Žádné takové, nekaž nám hezké pokoukaníčko! :cert: :mrgreen:
:mrgreen: Ty jeden vilnej lišáku :pankac: :pankac: Řekla bych tak. Pokud je to žena štíhlá s pěknýma nohama a vhodně zvolenou velikostí legín, tak ten pohled pro pány asi atraktivní bude.
Ale za mě je učiněná hrůza, když je dotyčná korpuletní a navíc si vezme obtažené gatě, které jsou jí malé. Když ti zářez v rozkroku přesně prozradí rýhu mezi pysky, působí to na mě odpudivě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.9.20 12:14
@Anonymní píše:
Holky, nevíte jak byste mi mohly pomoct? Jsem štíhlá, ale mám trochu víc výraznější vagínu, tedy je tam více tuku a v uplych věcech jako třeba v leginach to vypadá úplně příšerně, vypadá to jako kdybych tam měla vložku, dokonce se mě i jeden kluk zeptal, zda nemám menstruaci, ale to je jenom vagína! Nemáte nějaké rady? Je to taková blbina, ale mě to dost snižuje sebevědomí :(

Neřeš jak přizpůsobit svoji postavu oblečení, přizpůsobuj oblečení své postavě.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.9.20 12:22

1. nenosit legíny jinam, než na cvičení. A když už je nosíš, tak je nos v takové velikosti, aby se ti nezařezávaly - mimo jiné je to i prevence vaginálních mykoz. Jinými slovy potřebuješ větší velikost. problem solved.

2. naučit se přijámat takovou. jaká jsi a řešit svoje pocity nejisoty pěstováním sebepřijetí, sebevědomí a podobně. Pak si nebudeš nacházet obskruní části těla, do kterých budeš projikovat svoje mindráky.
3. soustředit se na cokoliv užitečnějšího a smysluplněšího, než to. jak vypadá tvůj cameltoe. Pokud budeš dělat něco, kde uvidíš výsledky své práce a bude to něco, kvůli čemu se budeš snažit a budeš se muset průběžně zlepšovat a ideálně to bude něco, co skutečně pomáhá i lidem okolo a je to něoc, co přesahuje běžné každodenní rutinní pinožení, poroste ti sebevědomí dost přirozeně.
Tím že nevěnuješ svou pozornost a energii ničemu smysluplnému, trápí tě opravdu nesmyslné drobnosti - jako je tvar tvých genitálií v nepadnoucích leginách.

To jak vypadáš v leginách ti nesnižuje sebevědomí - ty máš dost křehké sebevědomí a tunu úzkostí, takž se díky tomu rozložíš kvůli tomu, jak vypadáš v nesedících leginách.

Příspěvek upraven 26.09.20 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15875
26.9.20 12:23
@Anonymní píše:
Holky, nevíte jak byste mi mohly pomoct? Jsem štíhlá, ale mám trochu víc výraznější vagínu, tedy je tam více tuku a v uplych věcech jako třeba v leginach to vypadá úplně příšerně, vypadá to jako kdybych tam měla vložku, dokonce se mě i jeden kluk zeptal, zda nemám menstruaci, ale to je jenom vagína! Nemáte nějaké rady? Je to taková blbina, ale mě to dost snižuje sebevědomí :(

Jednou jsem toto slyšela na gynde, nějaká ženská řešila s doktorem, že má tlustou buchtu, že ji to vadi :D Doktor ji dal kontakt na plastiku, aby si nechala tuk odsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
26.9.20 13:01

Tak proč ty uplé věci pořád nosíš když víš, že to vypadá příšerně? :roll: To potřebuješ diskuzi aby ti cizí lidi řekli, že si máš dát něco volnějšího? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlička
26.9.20 13:07

Legíny jsou snad na cvičení, nechápu, jak v tom někdo vyleze ven. Nedávno madam, lehká obezita a měla ne leginy, ale to byly spíš punčocháče - průsvitné, vzadu klasicky vidět švy a k tomu krátké tričko. Té rozhodně sebevědomí nechybělo

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.9.20 13:32
@Pavlička píše:
Legíny jsou snad na cvičení, nechápu, jak v tom někdo vyleze ven. Nedávno madam, lehká obezita a měla ne leginy, ale to byly spíš punčocháče - průsvitné, vzadu klasicky vidět švy a k tomu krátké tričko. Té rozhodně sebevědomí nechybělo

Třeba to nebylo přebytkem sebevědomí, ale počínající demencí…prostě si zapomněla sukni… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková