Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
AShoj, tak píšu jak vše dopadlo, snad se mi to podaří odeslat, takže kamarádka včera ve 27tt porodila císařským řezem 3 chlapečky a byli velcí!!! Takže spodní miminko, který bylo prý největší mělo 915g a další 2 kluci 950g a 1015g. I když jsou maličcí a bude to ještě boj, ale Na 27tt a ještě k tomu, že byli 3 jsou velcí!!! Určitě to zvládnou.
Páni,tak to jsme čekala že to budou větší drobečci-vlastněmenší, no prostě že budou mít přes půl kila… a tři kluci
Tak jim =přeju hodně zdravíčka ať rostou a prospívají a jsou brzy doma ![]()
Gratulujeme k narození chlapečků a přejeme ať jsou všichni v pořádku, ať mají brzy 2kg a můžou jít domů!!!!
Katka
to je krasny, na trojcatka jsou to kluci jako buci , velka gratulace
![]()
take se pripojuji ke kamradcine gratulaci.
halvne at jsou zdravi a jen prospivaji.drzim pesti.
taky moc gratuluji a preji pevné zdravíčko těm drobečků i mamince!!!! Mě to vždycky hrozně dojímá, takoví drobečci. Sledovala jsem občas na KT Spektrum dokument o dvoj-a trojčátkách a vždy to bylo strašně krásné.
Taky taky taky moc gratuluji a přeji sílu a hlavně zdraví a ať už jdou brzo domů
![]()
Oni to zvládnou,vždyť jsou to pěkní chlapíci na svůj věk ![]()
Tak to mamine, tatkovi i mimcum gratuluju a preju hodne sil.
Aja
Tak to jsou fakt velky a cim vetsi, tim urcite budou mit min komplikaci a budou mit vic silu bojovat.
Taky moc gratuluju.
ahojky, taky moc gratulujeme a doufáme, že vše nadále již bude probíhat bez komplikací!
a jakpak se broučci jmenují? ![]()
Tak kluci před týdnem měli váhu - 1015g - 1850g, 950g - 1820g a ten nejmenší má bohužel problémy, ale zatím to nic neznamená, prodělal operaci střev, která dopadla dobře, po ní bral antibiotika, ale zvládl to a měl by být v pořádku, váhu má zatím 1460g, ale už přibírá pěkně, žádný postižení by mít neměli, co se zatím ukázalo, s dvěma většíma ji pustí domů až překročí váhu 2100g, ale možná budou čekat do 2200 - 2300g, to se ještě ukáže, menšího - Pavlík pustí až budou střeva v pořádku a bude přijatelná váha, ale možná za měsíc, dva větší Jiřík a Honzík by mohli váhy dosáhnout i za 2týdny, ale ještě uvidí. Kluky kojí, bydlí kousek od nemocnice, tak jim mlíčko nosí a i kojí, dva už sají.
Myslím, že teď už by to mělo být v pořádku, viděla jsem ji naposledy před týdnem, ale bude to ok.
Děkuji za optání, dala jsem ji všechno přečíst, měla z toho radost, vůbec emimino neznala…
Taky se připojuji s gratulací,krásní tři kluci a pěkně přibírají na váze,určitě to všichni v pohodě zvládnou.Přejeme hodně zdravíčka a ještě víc gramíků.
Zuzka + Anička 13dní