Trouba vysoko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
26.3.14 01:53

@Bessinka tak predne, vůbec se mi nelibi ta verze s tim vystrcenym stolečkem pro dva. jednak ti ubyde pracovni plocha a hlavne, auuu, uz vidim ty otlucene kosti, budes narazet :( zalezi jestli v kuchyni potrebujes místo k sezeni nebo mate dostatecny prostor nekde vedle v pokoji, v tom pripade bych nedavala ani stolecek s tou jednou zidli tam ke zdi. kdo by tam mel jako sedávat? ty sama s jídlem? nebo ditko pisici ukoly zatímco varis?
co se tyce lednice, uhlednejsi a hezci na pohled je ta verze vedle trouby s mikrovlnkou, ale bude pak mezi troubou a drezem dostatecne siroke odkladaci místo na horky plech atd? :think: nedavno jsem cetla nejakou studii, ze v dnesni době uz lednice a trouba vedle sebe v pohode byt muzou, jen si nejsem uplne jista jestli se to tykalo i nevestavenych lednicek :nevim: a na jakou stranu se ti budou otevírat dveře lednicky nebo si muzes vybrat? abys je pak neotvírala proti te troube ke dverim anebo v pripade te druhé varianty lednice naproti oknu zase proti dverim? na to pozor.
a jak tu někdo vyse radi ten ostry roh u drezu, nedavala bych, i když nadobi myt nebudes, porad dost casu u drezu stravis. i když třeba jen oplachnutim, obcasnym omytim, mytim ovoce, zeleniny…
kazdopadne budes mit moc krasnou kuchyn s dostatkem pracovni plochy, vypada fakt pekne. uzij si ji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
26.3.14 06:51

Mne se libi navrh c.4 :palec: mame to skoro stejne, jen do L. Troubu a lednicku mame taky vedle sebe a nikdo nic nenamital :nevim: ale teda vestavenou lednici. No a trouba vysoko je super vec- jak kvuli ohybani, tak kvuli detem :palec: drez bych do ostryho uhlu teda vubec nedavala, jak tu nekdo navrhoval. Mame mycku, ale stejne drez dost potrebuju ;) a plocha mezi drezem a varnou deskou super, u nas taky nejpouzivanejsi :palec:

• Citovat
  • Upravit
316
26.3.14 06:55

@Bessinka

mně se zdá moc hezká ta pětka. Mám podobnou. Taky hodně šuplíků. Ty jsou k nezaplacení. A jeden ten šuplík mám tak vysoký, aby tam vlezly PET lahve s pitím na stojato. Má nosnost 50 kg, takže jsem vyřešila i ten věčný problém, kam s rozdělaným kartonem vod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
26.3.14 12:28

Jestli máš možnost, tak bych ti doporučila namalovat tu kuchyni na podlaze a „postavit se“ k tomu… Uděláš si nejlepší představu.
Nevím jestli to tu bylo správně pochopeno s tím dřezem, docházela mi včera baterie v klávesnici, tak jsem musela být stručná… Roh bych udělala normální, ne zkosený, a dřez bych tam dala velký a nedosazovala bych ho až do rohu. Máme to tak. Když u něj stojím, polovinu dřezu mám pohodlně před sebou a zeleninu, maso a pod. v pohodě umyju. A dřez je dost velký, aby se mi tam vešel například i vál na těsto. Mimochodem ten dřez v návrhu vypadá dost malý…
V jednom tom návrhu také nevím, jestli když si ke dřezu stoupneš, nebudeš levým loktem narážet do trouby.

Souhlasím s holkama, že ta vysoká trouba je super. A určitě doporučuju ty s trojitým sklem, o které se děti nespálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
26.3.14 13:06

@Ivi Vytapeni je resono podlahove, takze zadne radiatory… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
26.3.14 18:48

@peta81 Stul musim vymyslet jinde, at chci nebo ne, protoze v kuchyni na klasicky stul proste neni misto, to by pak kuchynska linka musela byt do L s minimem ulozneho mista a i pracovni plochy. Takze jsem se smirila s tim, ze kuchynsky stul vymyslim nejak v obyvacim pokoji. Prostor k sezeni chci v kuchyni alespon nejaky, prece jen kdyz se dela cukrovi, nebo neco takoveho, tak abych si k tomu mohla sednout a nebo kdyz se nesejdeme jako cela rodina, aby jsme se hromadne sesli u jednoho stolu.
Dvere tam nebudou, naproti vetsimu oknu je pruchod do obyvaciho pokoje a naproti mensimu je chotba, kde mam komoru na potraviny…
Prijde mi ze kdyz z kazde strany budou vysoke spotrebice, ze to pri vchodu do kuchyne bude asi docela nesikovne, ale zase si rikam ze v samotne kuchyni by to mohlo pusobit dobre, ucelene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
26.3.14 18:51

@Ivi Nemohla bych poprosit o fotku, jak to myslis s tim drezem?
Drez bych chtela granitovy a vetsi, i pres mycku spoustu veci umyvam rucne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí