Trpíte některá zácpou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82janka
23.7.13 18:53

Já teda zácpou trpěla v šestinědělí to byl velký stres pak se malá uklidnila a já měla po problému. Ale pomáhají také švestky nebo šťáva švestková

• Citovat
  • Upravit
101744
23.7.13 18:54
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 já piju už snad 4 litry denně, s prominutím! chčiju a stejně nese*u :mrgreen: :mrgreen:

Hmmm, tak to píšeš dost :think: a nemůžeš to mít psychické? To mam já, když jsem někde mimo domov a mají tam ošklivé záchody… I když vím, že je to blbost, tak to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
23.7.13 19:13

Urcite laktulozu, aloe je taky fajn, ale stejnou sluzbu ted v sezone rebarbory udela treba kolac z ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
23.7.13 20:16

Jo a babičce zabíral angrešt, ale musel být jen čerstvý, takže je to řešení jen v sezoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.7.13 20:25

:think: já tím taky trpěla od dětství. Klidně týden ani ho..o :mrgreen: Od doby, co jím pravidelně bílou aktivi denně, s musli( ovocným) a třeba banánem, hruškou, tak chodím pravidelně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 20:29

zakladatelka

@berry4 tohle já zkoušela taky, jen jsem do toho necpala ovoce, každopádně zkusím, díky.. no já ted asi rekordmanuji.. od čtvrtka nic? s projímadlem? trochu hard.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29577
23.7.13 20:35
@Anonymní píše:
@berry4 tohle já zkoušela taky, jen jsem do toho necpala ovoce, každopádně zkusím, díky.. no já ted asi rekordmanuji.. od čtvrtka nic? s projímadlem? trochu hard.. :mrgreen:

Ono to nebude hned. Ale po pár dnech to začalo nést své plody, pěkně nechávám ty vločky v jogurtu namočit i s ovocem, můžeš tam dát cokoli. Já to obyčejně obědvám, bývá toho dost :lol:
A vím, jak se cítíš. :? Napadlo mě, koupit si v lékárně irigátor a udělat si doma klystýr. Až se vyčistíš, tak začít aktivi a počkat. Počítám tak 3 dny a dostaví se výsledek. Mě jinak taky nic nepomáhá, NIC a to jím tuny zeleniny, knakebroty, celoz. pečivo apod. Na projímadlech být nechci, to je začarovanej kruh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 20:48

zakladatelka

@berry4 jej tak na to já jsem zase srab :roll:
tohohle se bojím i víc, než samotnýho porodu jednou :mrgreen:
Zítra jdu pro aktivie.. a prý mi tu Lactulosu dávala mamka, když jsem byla malá, a nezabírala, tak nevím, jestli to má cenu..
My tím v rodině trpíme všichni.. ach jo :(

• Citovat
  • Upravit
2889
23.7.13 20:53

Zakladatelko, zkoušela jsi běhání ráno nalačno (napít se samozřejmě musíš)? To u mě funguje stoprocentně.
A vůbec, pohyb pomáhá, ještě to tu nikdo nezmínil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.7.13 20:55
@Anonymní píše:
@Myrha joo právě :(
@kissi sušený? mě ne.. Já jsem si jednou dala i na třešně mlíko a nic.. nebo třeba jen jeden den a zase konec :D

Nene, kompot :mrgreen: nebo čerstvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.7.13 20:55
@Anonymní píše:
@Myrha joo právě :(
@kissi sušený? mě ne.. Já jsem si jednou dala i na třešně mlíko a nic.. nebo třeba jen jeden den a zase konec :D

Nene, kompot :mrgreen: nebo čerstvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.7.13 22:17
@Anonymní píše:
@berry4 jej tak na to já jsem zase srab :roll:
tohohle se bojím i víc, než samotnýho porodu jednou :mrgreen:
Zítra jdu pro aktivie.. a prý mi tu Lactulosu dávala mamka, když jsem byla malá, a nezabírala, tak nevím, jestli to má cenu..
My tím v rodině trpíme všichni.. ach jo :(

klistýr nic není, doslova. Nebolí snad ani není nepříjemný. Toho se bát nemusíš, ale doma nevím, jestli bych to dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.7.13 22:22

@Pipi 00 běhám skoro denně 7-11 km a na vylučování to FAKT vliv nemá :mrgreen:
Klystýr fakt nic není, zažila jsem 2 v porodnic a doma je to víc v klidu. Zkusila jsem to kdysi párkrát, kdy už střevo se hlásilo, díky jogurtům už fakt nemám problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.7.13 22:27

@berry4 otázka je, zda pomůže jogurt s muesli, když nepomohla probiotika + psylium, což je přesně to stejné - hodní bacilové a vláknina.

:nevim:
Třeba jogurt aktivia mě teda vůbec nic nedělá. Ale jako zakladatelka jistě ráda vyzkouší nic to nestojí, minimálně je to dobré.

Jo a banán ted obecně staví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.7.13 22:28

@Myrha těžko říct. Osobně-Psylium mě totálně zacpalo, probiotika nic. Aktivia na mě zabírá. Na každého něco jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí