Trpíte některá zácpou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
23.7.13 22:30
@berry4 píše:
@Myrha těžko říct. Osobně-Psylium mě totálně zacpalo, probiotika nic. Aktivia na mě zabírá. Na každého něco jiného. ;)

jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
23.7.13 22:31

Mám taky problém se zácpou a všechny tady zmíněné rady jsem vyzkoušela a řekla bych, že na čas to pomůže, ale později je to zase bez účinku. Ještě bych možná doporučila užívat chlorelu.Ale je pravda, že ten klystýr je sázka na jistotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlM
6
25.7.13 11:45

zácpa

Na zácpu je skutečně nejlepší vláknina a kultury z jogurtu, ale musíš kupovat ty kvalitní, kde je něco živého (př. Holandia) co se týká vlákniny, tak nejvíce vlákniny mají vločky a černé fazole. Na vlákninu musíš pít hodně vody. Někdy pomůže i kyselé zelí, nevařené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
31.7.13 11:36

I ja jsem na to dost trpěla i před otehotnením. Dopadlo to tak ze jsem jen už krvacela a nic ze me neslo. Takze jsem mazala k doktorovi a tam mi rekl, že mam trhliny a že je to zacpou a musím zmenit stravovací navyky. Takze dostala jsem detralex a musela jsem zaclenovat do jidelnicku otruby. Jedine jak jsem je zvladla tak do jogurtu(activia nebo holandia) a primichat musly at je tam tolik necitim, plus pitny rezim. Jak se otruby,,nenacucaj tekutiny,, ma to opacny efekt tak pozor.Dalo se to zvladnout, ale otruby po 14 dnech letely do kose se priznam a koupila jsem si Lepicol a ten zobala. Otruby doporucuji, opravdu pomohly, ale pak jsem mela co delat, abych se :poblion: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
1.8.13 21:42

Ja teda ted zjistila, ze mam zacpu po mliku…a v tehotenstvi, kdy to bylo fakt hrozny a mela jsem zacpu jak prase jsem si mixovala do jogurtu lzicku lnenyho seminka, to fakt pomohlo. A jestli nejsi tehotna, doporucuju chlorellu, tak te hezky „protahne“ :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.13 22:09

zakladatelka

Holky děkuju, já zkouším tu aktivii - ale ne na lačno to jsem nedala :poblion:
s musli" a zatím ok.. někdy do toho nakrájím jablko, banán..
Pitný režim dodržuju, a chodím každý den - něco neuvěřitelnýho, aktivii z duše nenávidím, ale jak vidím, pomáhá..
SNad to vydží.. a kdyby ne, mám tady plno dalších rad. MOC DĚKUJU!!
A přeju, ať už žádná z vás netrpí touhle potvorou - zácpou.. je to o nervy.. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex