Trpíte také někdo depresemi?

13
24.9.17 19:12

Trpíte také někdo depresemi?

Ahoj trpím depresemi a ráda bych našla někoho kdo má podobné problemy a mohla bych se s někým podělit o tom co prožívám. Jsem krátce těhotná deprese se v těhotenství zhoršily. Do toho mi zemrela před pár dny teta která s námi žila. Psychiatricka mi přidala další léky. Tak jsem na 150tritiku a 5mg cipralex. Bojím se o mimi o rodinu o blízké. Bojím se budoucnosti. Někdy nemůžu ani vstát z postele. Až na tetu nemám důvod být nešťastná mám skvělého manžela 3 letého syna. Mám koně který mě vždycky naplnoval. Teď se mi ale nechce do stáje. Za měsíc se mame stěhovat do nového domu. Ale jsem pořád bez nálady nešťastná. Do toho mám silene těhotenské nevolnosti. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
24.9.17 19:22

A chodíš na psychoterapii? To by měl být základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.9.17 19:29

Ne nechodím jenom k psychiatricce. Ani nevím kam bych se obratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.9.17 19:34

A jak dlouho bereš ty prášky? Já jen jestli už by stihly zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
24.9.17 19:44

Ja mam taky deprese a uzkosti a pritom mam fajn pritele a krasneho syna. Ale radu bohuzel nemam sama s tim bojuju. Nicmene v tehotenstvi to bylo jeste horsi protoze se do toho pridaji i hormony.. mozna mas deprese kvuli hormonum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.9.17 19:55

Cipralex beru jen pár dní ten ještě neměl šanci zabrat. Doufám že se to začne lepšit. Doktorka řekla že hormony a ještě to úmrtí v rodině to nastartovala. Ale pořád tvrdí že pro miminko je lepší klidná maminka na lécích než maminka v depresích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.9.17 20:08
@janiben píše:
Cipralex beru jen pár dní ten ještě neměl šanci zabrat. Doufám že se to začne lepšit. Doktorka řekla že hormony a ještě to úmrtí v rodině to nastartovala. Ale pořád tvrdí že pro miminko je lepší klidná maminka na lécích než maminka v depresích.

Tak to jo, to snad pri trose dobre vule brzo pomalu prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.9.17 20:11

@janiben Požádej psychiatra, ať tě k někomu nasměruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.17 08:17

Ahoj zakladateli, jsme na tom stejně. Já se neúspěšně lecim už roky na uzkostnou poruchu.Jsem tady těhule a prožívám to špatně. Betu trittico 100 mg a mám prý na první 3 měsíce vysadit.Ale jak? Dostanu se na dno.Je mi teď na podzim hodně zle.

• Citovat
  • Upravit
13
25.9.17 09:58

No můj psychiatr mi řekl že daleko horší je být psychicky na dně. Trittico není žádná hrůza pro plod. Já mám k tomu cipralex a taky se bojím o mimi. Taky mám z toho strach ale takhle se bez léků zblazbime. Jak chceš jako fungovat? Mě ještě cipralex nezabral. Čekám na to jako na smilování. V noci celkem spím ale když se v noci vzbudim hned mm černé myšlenky. Dokonce jsem si v hlavě vymyslela příběh něco hezkeho. Prehravam si ho jako film abych se odpoutala od špatných myšlenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.17 10:33

Já beru léky s přestávkami 17 let. A nikdy nic nezabralo tak abych byla spokojená a šťastná. Doktorku mám skvělou

• Citovat
  • Upravit
13
26.9.17 09:34

Mě když léčba zabere tak si po čase začnu říkat že už je mi fajn a léky pak vysadím. Chvíli je to ok pak stačí jedena nepříjemnost a vše je zpět. Pak zase čekám až léky zaberou a jsem v prdeli. Jenže si pořád říkám že nechci brát celý život léky. Ale asi budu muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.9.17 09:55
@janiben píše:
Mě když léčba zabere tak si po čase začnu říkat že už je mi fajn a léky pak vysadím. Chvíli je to ok pak stačí jedena nepříjemnost a vše je zpět. Pak zase čekám až léky zaberou a jsem v prdeli. Jenže si pořád říkám že nechci brát celý život léky. Ale asi budu muset.

Proč to vysazuješ? To se má až řekne doktor. Po dlouhodobém používání to pak možná budeš moct skutečně na zbytek života vysadit, ale až po vyléčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.9.17 19:40

Protože vždycky začnu mít pocit že už je mi dobře a že nechci tělo cpat lekama. Vím že je to blbost ale když mi je pak líp začnu uvažovat nezodpovedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.9.17 20:29
@janiben píše:
Protože vždycky začnu mít pocit že už je mi dobře a že nechci tělo cpat lekama. Vím že je to blbost ale když mi je pak líp začnu uvažovat nezodpovedne

Na tělo mají deprese horší vliv než léky. Je to fakt blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí