Trvalé bydliště miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
6.3.11 22:46
EvaOstrava píše:
AjkaZ já měla fakt obavy z toho,že nás pak bude mít pod drobnohledem sociálka - že si nás proklepnou jako podezřelé :-D Já totiž v okolí nikoho s odlišným bydlištěm neznám,proto jsem založila tuto diskuzi. A teď když vidím,kolik nás podobných je :-D už se sama sobě směju…

Také moc děkuji za založení diskuse a odpovědi, měla jsem stejný problém:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
17.6.14 09:00

Taková zvláštní otázka, když si půjdu teď přepsat bydliště, třeba ve čtvrtek, a ono to nějakou dobu trvá, a mezitím se kluci narodí? Je to problém? Snad chápete jak to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.6.14 09:02

@Bejbyy ono to netrvá - do „papírku“ dostaneš adresu nového TP, děti budou mít automaticky to nové. Tím papírkem myšlen přídavek k OP, co dostaneš na úřadě. Je tam důvod změny - nová adresa a bude tam uvedena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.6.14 09:10

@Bejbyy myslim,že děti dostanou nové TP, v porodnici by s tím neměli mít problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
17.6.14 09:10

@martina.se ty jo díky, to jsi mi udělala děsnou radost tou informací, tak to do toho ještě rychle půjdeme, a pak vlastně trvá jen vystavení dokladů teda jo? Uff, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.6.14 09:48
@Bejbyy píše:
@martina.se ty jo díky, to jsi mi udělala děsnou radost tou informací, tak to do toho ještě rychle půjdeme, a pak vlastně trvá jen vystavení dokladů teda jo? Uff, díky moc

jj, tam jde o vystavení nové OP, ovšem trvalé máš změněno hned, tudíž se není čeho bát, mrňouskové budou mít automaticky to, které máš vypsané. Je nutné sebou tahat ten papírek spolu se starou op.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.5.16 20:50

Ahoj chtěla bych se poradit, čekáme s přítelem chlapečka, a bude se jmenovat po příteli, každý máme trvalé bydliště jinde než bydlíme což to ale bude mít malý trvalé bydliště tam kde ho mám v občance psané já i když se bude jmenovat příjmením jako přítel?

Děkuju za odpovědi a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
12.5.16 20:54

Trvalé bydliště bude mít mrňousek jako ty, na příjmení nezáleží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
12.5.16 20:57

@Aliask u prvního syna jsme měli to samý, příjmení po něm a každý jsme měli trvalý jinde, na uřadě řekli že dítě do 15 let má trvalé bydliště po matce, ale mužeš ho pak přendat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.5.16 20:59

Strepina jj dekuju moc ja si to myslela ale jde mi totiz o vitani obcanku, chtely jsme ho tam jak ma trvale pritel, protoze tam delame baracek ale neva chapu co se da delat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
12.5.16 21:07

@Aliask možná by to šlo domluvit, nám se zase stalo to, že jsme sice trvalé měli ve stejném městě, jenže tam se dělalo vítáno jednou do roka a my jsme se stěhovali, nevím jak to pochopili, jestli se na nás vykašlali a na vítání nás nepozvali, přitom tam malýmu a mě trvalý zustalo, ted čekáme druhý a na matrice nám řekla že by možná šlo domluvit, aby nám vítání udělali oboum synum najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí