Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
EvaOstrava píše:
AjkaZ já měla fakt obavy z toho,že nás pak bude mít pod drobnohledem sociálka - že si nás proklepnou jako podezřeléJá totiž v okolí nikoho s odlišným bydlištěm neznám,proto jsem založila tuto diskuzi. A teď když vidím,kolik nás podobných je
už se sama sobě směju…
Také moc děkuji za založení diskuse a odpovědi, měla jsem stejný problém:)
Taková zvláštní otázka, když si půjdu teď přepsat bydliště, třeba ve čtvrtek, a ono to nějakou dobu trvá, a mezitím se kluci narodí? Je to problém? Snad chápete jak to myslím
@Bejbyy ono to netrvá - do „papírku“ dostaneš adresu nového TP, děti budou mít automaticky to nové. Tím papírkem myšlen přídavek k OP, co dostaneš na úřadě. Je tam důvod změny - nová adresa a bude tam uvedena.
@Bejbyy myslim,že děti dostanou nové TP, v porodnici by s tím neměli mít problém
@martina.se ty jo díky, to jsi mi udělala děsnou radost tou informací, tak to do toho ještě rychle půjdeme, a pak vlastně trvá jen vystavení dokladů teda jo? Uff, díky moc
@Bejbyy píše:
@martina.se ty jo díky, to jsi mi udělala děsnou radost tou informací, tak to do toho ještě rychle půjdeme, a pak vlastně trvá jen vystavení dokladů teda jo? Uff, díky moc
jj, tam jde o vystavení nové OP, ovšem trvalé máš změněno hned, tudíž se není čeho bát, mrňouskové budou mít automaticky to, které máš vypsané. Je nutné sebou tahat ten papírek spolu se starou op.
Ahoj chtěla bych se poradit, čekáme s přítelem chlapečka, a bude se jmenovat po příteli, každý máme trvalé bydliště jinde než bydlíme což to ale bude mít malý trvalé bydliště tam kde ho mám v občance psané já i když se bude jmenovat příjmením jako přítel?
Děkuju za odpovědi a rady
Trvalé bydliště bude mít mrňousek jako ty, na příjmení nezáleží. ![]()
@Aliask u prvního syna jsme měli to samý, příjmení po něm a každý jsme měli trvalý jinde, na uřadě řekli že dítě do 15 let má trvalé bydliště po matce, ale mužeš ho pak přendat
Strepina jj dekuju moc ja si to myslela ale jde mi totiz o vitani obcanku, chtely jsme ho tam jak ma trvale pritel, protoze tam delame baracek ale neva chapu co se da delat ![]()
@Aliask možná by to šlo domluvit, nám se zase stalo to, že jsme sice trvalé měli ve stejném městě, jenže tam se dělalo vítáno jednou do roka a my jsme se stěhovali, nevím jak to pochopili, jestli se na nás vykašlali a na vítání nás nepozvali, přitom tam malýmu a mě trvalý zustalo, ted čekáme druhý a na matrice nám řekla že by možná šlo domluvit, aby nám vítání udělali oboum synum najednou