Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravim vsechny zkusenejsi maminy a tazi se, jak dlouho muzu bez obav nechat v lednicce predem odsate mlicko nez ho podam prdolovi? Pripadne jak jej pote ohrivate (mikrovlnka, vodni lazen? …) diky moc
Mm určitě né do mikrovlny,normálně ve vodní lázni,v ledničce by mělo vydržet 24 h.
ahoj, mně v porodnici říkali, že MM může být v lednici max. 24 hodin. a já osobně jsem ho tedy ohřívala ve vodní lázni.
max. 24 hodin, v mrazáku potom 3 měsíce. Ohřívala jsem v mikro, ale pozor na to aby nebylo pak moc horké!
ja prave doposud ohrivam v mikrovlnce a stale nejak nechapu proc by to mel byt problem? i v porodnici to tak delali…
Jediny mozny problem, ktery jsem se docetla je pry ten, ze v mikrovlnce se to mlicko ohriva nerovnomerne a mohlo by se mimi oparit…ale tak kdyz to tam da clovek na 15 sekund a pak to minutku dve prosterkava tak se ta teplota sjednoti a nevim proc se to tak nesmi? …
![]()
Ježiš čauky
ted čumím na profilovku
![]()
Příspěvek upraven 23.01.12 v 14:50
Katka86 píše:
Ježiš Market![]()
![]()
![]()
ted čumím na profilovku
![]()
![]()
v lednici 24 hodin a ohrivat ve vodni lazni - to mi bylo receno v porodnici ![]()
když mám čas tak ve vodní lázni, když ne lupnu na pár sekund do mikrovlnky.
mikrovlnka zabiji vzacne slozky MM. Ohrivam vzdy ve vodni lazni.
24h. v lednici, ale jste cerstvouni, tak u ceho vis, ze nespotrebujes, soupni hned do mrazaku, na horsi casy. Staci sklenicky od presnidavek, ale neplnit az nahoru - bouchne vicko. Podepis si to, at dodrzis dobu skladovani 3 mesice. Kdyz nebudou horsi casy a nespotrebujes ho, tak pred uplynutim 3 mesicu pridas do koupele pro mimi, at nevylevas do WC.