Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, prosím o radu. Máme šstitýdenní holčičku, plně kojím a téměř při každém kojení hodně bolestivě kaká. Začně se kroutit a pak propukne v hysterický pláč, který trvá třeba půl hodiny, než se vykaká. Kakání většinou nemá ta ,,míchaná vajíčka", ale jednolitou světle hnědou kašičku. Je to normální..? ![]()
Byt Tebou tak s ni mazu k dr. tohle neni normalni stolice. Hneda je pry hladova ![]()
ivana-domca píše:
Byt Tebou tak s ni mazu k dr. tohle neni normalni stolice. Hneda je pry hladova
To jsem asi blbě napsala, ta barva není divná, je stejná jako ta ,,míchaná vajíčka", taková spíš do žluta:-) já jsem volala doktorce už s tím, že malá před kakáním pláče a to prý je tím, že ještě nemají dost vyvinuté svaly na bříšku, ale zapomněla jsem se zmínit o tom, že má kašičkovitou jednolitou stolici
tak přemýšlím, že jí zavolám ještě jednou.. ![]()
tak pak napiš, co si se dozvěděla…malej to má podobné, i když teda nepláče, ale dost se u toho kakání rozčiluje a občas mu musím vypomoct rourkou, taky mi přijde, jakoby ta stolice byla moc hustá, ale jinak je dožlutohněda, někdy teda dozelena (ale krmím z obou prsou, takže to asi bude větším množstvím předního mlíka), ale pribírá pěkně a je spokojenej…
takže sem to zatím přes doktory neřešila…
a holky a hejbete s nimi? já s malým furt řádila, měl svaly hodně brzy a kadil bezvadně