Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky, právě mi kámoška psala, že Nutrilon je prej nějaký špatný, je to pravda? Že to bylo i ve zprávách, ale já je nestíhám a nikde jsem nic nenašla. Víte o tom někdo něco? Díky moc
To mi ani neříkej, nic o tom nevím, počkam s tebou na reakce. ![]()
Taky jsem neslyšela
Koukám na internet a našla jsem jen, že v roce 2009 byl s nutrilonem nějaký problém, nic novýho jsem zatím nenašla
Ježiš holky neděste mě
ač mám dítě 2,5 letý chlastá nutrilon jak o závod
No já právě taky nikde nic nenašla a nedokázala mi ani říct, kdy to bylo ve zprávách, jen že to tam teď někdy viděla
No zatím ho pijeme, pokud by to bylo něco mega vážnbého, tak snad by to bylo všude na očích ![]()
Ahoj, včera jsem koupila nutrilon 2, dnes jsem zjistila, že je po něm docela mastná lahvička a smrdí rybinou, máte někdo podobný problém? Nebo se mi to jen zdá? Nutrilon jsem nekupovala, tak nevím, jestli to tak má být, nebo ne.
Mastnou lahvičku mám taky a ten zápach tam je pokud neumyješ flašku hned co to vypije
Smrdí to i z té krabice, malej začal víc kakat než normálně a to mléko smrdí už když ho připravím do čisté lahvičky.
Příspěvek upraven 10.12.12 v 17:06
Tak ono je otázka co ti smrdí mě třeba voní manžel ho přímo nesnáší jemu páchne vyloženě
Mně nutrilon AR 1 taky děsně smrdí. Říkala jsem si, jestli nemůže být vadný.
Pak jsem koupila nutrilon „klasik“ a to má stejnou vůni, jako třeba sušená smetana. Ale smradu z lahvičky po AR se nemůžu zbavit, tak používám jinou lahev. Počet kakání se jí po něm nezměnil, ale ona ho měla jen jako dokrm před nočním spaním.
Právě jsem se s tím ještě nikdy nesetkala, kupovala jsem Sunar, Hipp, Babylove, Hami, ale jen ten Nutrilon mě teď takhle překvapil, je to jako kdyby v tom byla nějaká makrela. Taky mě zaráží ta lahvička, jak je mastná zevnitř.
Dobrý den, jmenuji se Andrea Řepová a pracuji na infolince společnosti Nutricia.
Ráda bych Vás ujistila, že všechny výrobky Nutrilon prochází velmi důkladnou a několikanásobnou kontrolou před uvolněním každé šarže do prodeje. Splňují ta nejpřísnější kritéria, které jsou stanovena pro dětskou a kojeneckou výživu. Nemusíte se proto obávat o zdraví a bezpečnost Vašeho děťátka. Zároveň Vás chceme ubezpečit, že neevidujeme žádný kvalitativní problém s výrobky Nutrilon.
Pokud máte podezření, že mléko není v pořádku, kontaktujte nás, prosím, telefonicky na bezplatné infolince 800 110 000 v pracovních dnech 8:30-16:00, nebo e-mailem na reklamace@nutricia.com. Váš podnět detailně prozkoumáme.