Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, je to na horní hranici normy a pro otěhotnění se doporučuje držet kolem 1-2. Jako příčina neotehotneni to pravděpodobně nebude, ale stejně bych řešila. Klidně s tím obvodakem, měla by na to stačit minimální dávka léků.
@ka2ka kazdou navstevu v car slysim od doktora ze jsme naprosto v poradku a ze je otazka casu kdy otehotnim. Snazime se 2,5 roku mame za sebou zakladni vysetreni a vse v poradku. Probehla 1 insiminace a jeste 2 me cekaji
![]()
@Anonymní píše: Více
no ale tsh máš vyšší než doporučená hranice pro těhotenství
takže mě osobně by vrtalo hlavou co ještě je podle něj v pořádku a v reálu to zase tak úplně v pořádku není, jako nemusí to být tím ale jeden nikdy neví no
@ka2ka ja si osobne myslim ze by to mohlo byt tim:/ mohl me na to upozornit jediny na co me upozornil ze mam nizsi AMH na muj vek coz ma pravdu ale neni to nic hrozeho co by branilo v prirozenem poceti potvrdil mi to i gynekolog
@Anonymní píše: Více
dojdi si na endo nebo k obvodnímu napíše ti léky, ale musí se to hlídat
Ahoj, chtěla jsem se zeptat v minulém roce jsem podstoupila hormonalni profil - kde je vse v pořadku dle lekaře CAR. Akorat jsem po roce od vysetreni hormonalniho profilu zjistila jestli nemam spatnou hodnotu TSH hormonu kde me vychází 4,8 dle obvodniho lekaře kde mi rekl ze to je v normě pouze pro zeny ktere neplanuji otehotnět ale pro otehotneni ta hodnota by mela byt nizsi. Máte prosim nekdo zkusenost ze mel takovou hodnotu a nemohl otehotnet?