Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dnes jsem 9 dpo, zkoušela jsem těhotenský test. Brzy je, ale chtěla jsem zkusit. První fotka je po zaschnutí, druhá z rána v limitu. Co myslíte? Měla jste to některá podobně?🙂
Snad je to vidět, přijde mi, že se tu zhoršuje kvalita fotek.
V limitu je negativní…což neznamená že se nepodařilo protože je opravdu brzy. Takže udělej za pár dní test znovu a uvidíš.
Já jí právě vidím i v limitu, těžko se to fotí, ale brzy je🙂tak uvidím, jak to dopadne, hezký den:)
@euroregion681
Krásný duch, vidím. Držím palce, za dva dny udělej další test. ![]()
Negativní sněhobílý TT. Výmluva na kvalitu fotek je stejná jako na falešné testy nebo falešné duchy. Nemyslím to teď jako špatně, ale ikdyž je každý negativní výsledek pro jakoukoliv ženu smutný, měla by ho důstojně přijmout a vykašlat se na tohle kolem.
Známe to každá, taky jsem za poslední dobu viděla spoustu negativních TT a musela jsem se s tím smířit. Prostě musíš jít dál, tyhle testy hned vyhodit do koše a zkusit to příští měsíc ![]()
@ZinaJudita1 píše: Více
Mas asi spatnej zrak, je tam videt dobre. ![]()
Děkuji všem za odpovědi❤️ Právě se nesnažíme, ale je mi poslední dobou divně a včera se mi hodně obrátil žaludek z cigaretového kouře, tak jsem ráno zkusila:D Každopádně by to bylo hezký:) @ZinaJudita1
to mě mrzí, že jsi měla negativní, snad brzy najdeš dvě čárky:)
@Tarena Tak dnes takhle, je teda slabší, tak nevím, jestli to může kolísat. Máte nějaké zkušenosti?:)
@euroregion681 z ranni moci? To by uplne slabnout nemelo, naopak.
@DandátkoP taky mi to přijde divný, tak uvidím, jsou jen dvě varianty😃