Těhotenský test in:time

28
5.6.22 07:40

Tt in:time

Ahoj holky, jsem tu nově, ale také se snažíme o miminko, Dnes jsem dělala test in:time, ovulace byla 12dc a dnes je to tedy 11 dní od ovu, ms by měla dorazit za 6 dní, ale test vypadá nadějně co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1418
5.6.22 08:00
@Mar07 píše:
Ahoj holky, jsem tu nově, ale také se snažíme o miminko, Dnes jsem dělala test in:time, ovulace byla 12dc a dnes je to tedy 11 dní od ovu, ms by měla dorazit za 6 dní, ale test vypadá nadějně co myslíte?

Také jsem měla na tomto typu testu podobnou čárku pár dní před ms.
Ale doporučuji spíše jiné testy…. Přijde mi, že i týden po vynechané ms mi neukazují dost silnou čárku. Nejlepší mi přijdou od drmax, tam vidím každý den jak sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
5.6.22 08:01

@Mar07 Každopádně to vypadá nadějně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
5.6.22 08:05

Nějaký stín tam je, ale co si budem, do ms je ještě spousta casu a muze se stat leccos, cca tretina raných těhotenství skonci s prichodem menstruace, tzv. Biochemické těhotenství. I proto se moc nedoporučuje testovat driv, zbytecne se tím nervuješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.6.22 08:19

Vím, že je ještě dost času, říkala jsem si že vydržím, ale nevydržela :D tak budu doufat😊 Když ne tak třeba příště, i tak děkuji za názor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
5.6.22 09:10

@Mar07 Testík vypadá krásně :palec: Já touto dobou měla na něm sotva viditelného dušíka, Ty máš proti tomu čárku jak blázen ;) Hodně štěstí a přeji, ať sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
5.6.22 09:52

Vypadá to dobře :)

• Citovat
  • Upravit
15995
5.6.22 11:17

Vypada nadejne, zaruka ale zadna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.22 13:14

Duch

Holky, vidím tam ducha, co vy na to? Můžu být těhotná maximálně pár dní. Začali mě bolet prsa a dostala jsem chuť na vápník, tak jsem si šla udělat test.😱 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.6.22 13:42

@jaruškaveveruška Malinký stínek vidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.22 14:23

@Týnka Kikina že jooo :lol: tak se mi to nezdálo

Díky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.6.22 14:28

@jaruškaveveruška
Taky ho tam vidím:) tak držím palce :hug: já zkusila druhý test dnes a je mnohem výraznější :dance: stále počítám s tím, že nic není jisté, teď už čekám jen na víkend a doufám že ta potvora nedorazí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.22 15:33

@Mar07 juuuu, tak gratuluji 🌼 ❤️️👍

Já mám do menstruace ještě docela daleko, už bych skoro měla nárok na přechod. Ale chtěli jsme děsně moc čtvrté děťátko. Tak uvidíme co bude. Ted v odpolední moči žádná čárka, tak zase zkusim ráno.

Držím palečky a napiš, jak jste dopadli.💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
6.6.22 15:37
  • Citovat
  • Upravit
3424
6.6.22 16:07

@jaruškaveveruška Ano :) Tak přeji, ať sílí a dej vědět co a jak :srdce:

• načítám...