Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tu nově, ale také se snažíme o miminko, Dnes jsem dělala test in:time, ovulace byla 12dc a dnes je to tedy 11 dní od ovu, ms by měla dorazit za 6 dní, ale test vypadá nadějně co myslíte?
@Mar07 píše:
Ahoj holky, jsem tu nově, ale také se snažíme o miminko, Dnes jsem dělala test in:time, ovulace byla 12dc a dnes je to tedy 11 dní od ovu, ms by měla dorazit za 6 dní, ale test vypadá nadějně co myslíte?
Také jsem měla na tomto typu testu podobnou čárku pár dní před ms.
Ale doporučuji spíše jiné testy…. Přijde mi, že i týden po vynechané ms mi neukazují dost silnou čárku. Nejlepší mi přijdou od drmax, tam vidím každý den jak sílí.
Nějaký stín tam je, ale co si budem, do ms je ještě spousta casu a muze se stat leccos, cca tretina raných těhotenství skonci s prichodem menstruace, tzv. Biochemické těhotenství. I proto se moc nedoporučuje testovat driv, zbytecne se tím nervuješ ![]()
Vím, že je ještě dost času, říkala jsem si že vydržím, ale nevydržela
tak budu doufat😊 Když ne tak třeba příště, i tak děkuji za názor ![]()
@Mar07 Testík vypadá krásně
Já touto dobou měla na něm sotva viditelného dušíka, Ty máš proti tomu čárku jak blázen
Hodně štěstí a přeji, ať sílí ![]()
Holky, vidím tam ducha, co vy na to? Můžu být těhotná maximálně pár dní. Začali mě bolet prsa a dostala jsem chuť na vápník, tak jsem si šla udělat test.😱 😁
@jaruškaveveruška
Taky ho tam vidím:) tak držím palce
já zkusila druhý test dnes a je mnohem výraznější
stále počítám s tím, že nic není jisté, teď už čekám jen na víkend a doufám že ta potvora nedorazí! ![]()
@Mar07 juuuu, tak gratuluji 🌼 ❤️️👍
Já mám do menstruace ještě docela daleko, už bych skoro měla nárok na přechod. Ale chtěli jsme děsně moc čtvrté děťátko. Tak uvidíme co bude. Ted v odpolední moči žádná čárka, tak zase zkusim ráno.
Držím palečky a napiš, jak jste dopadli.💐
@jaruškaveveruška Ano
Tak přeji, ať sílí a dej vědět co a jak ![]()