Stále pozitivní Mamatest, ostatní TT negativní

15447
5.6.22 06:15

Stále pozitivní Mamatest, ostatní TT negativní

Dobrý den, Mamatesty se zde na emiminu resi stále dokola, ale nenašla jsem podobnou diskusi nebo někoho se stejnou zkušenosti. Poslední dva měsíce mám právě na mamatestu stále slabou druhou čárku, kdykoliv během cyklu, kdykoliv během dne. Dřív, když jsem testovala (od 12 DPO), byli tyto testy negativní. Ostatní značky ale jsou teď jasně negativní. Mám Pcos, cykly poslední rok poměrně pravidelné 32-34 dní s ovulaci kolem 20 DC (podle OT a BT). Tak mi nedá spát, na co mohou Mamatesty reagovat. Už jsem přestala brát i vitamíny a doplňky a dnes ráno opět slabá druhá čárka :nevim: jsem 3 DC, sice je ms velmi slabá a myslím, že snad i končí, ale jsem si jistá, že těhotná nejsem. Minulý cyklus bylo to samé, byla jsem na krvi (HCG negativní, nějaké rakovinové markery také negativní, krevní obraz v pořádku), na UTZ žádná cysta. Děkuji za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
5.6.22 07:16

Kdybys normálně ty testy vyfotila a nepoužívala žádné filtry nebo co, budou negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
5.6.22 07:25

Na tom mamtestu opravdu čárka je. Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
5.6.22 07:58

@Russet tyhle jsou bez filtru a ta čárka tam je, najíždí ihned po namočení. S černobílým filtrem tam dávám jen pro ty krátkozraké ;) neptala jsem se, zda tam něco vidíte s filtrem nebo bez něj, ale zda má někdo s něčím podobným zkušenost. Pokud nemáte, nemusíte odpovídat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
5.6.22 08:00

@karkarka no právě že je. A je na každém, ať udělám ráno, v poledne, večer. Na něco musí reagovat, ale netuším na co :nevim: :zed: Na jiných není. A dřív mi to nedělal, vždy jsem měla Mamatesty bílé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
5.6.22 08:19

@bacova.mi Zkušenost nemám ale trochu jsem hledala. Dle zahraničních článku můžou pozitivní test způsobovat cysty na vajecnicich, takže patrně to je pcos. Nechala bych se prohlédnout u lékare, hlavne utz vaječníků, jestli tam něco není, možná nějaké testy z krve. Pak ještě pozitivní test může dělat prý I nějaké onemocnění jater, ale spíš bych řekla že to bude souviset s těmi vaječníky. Mamatest to může zachytit, protože má hodně barviva a tak ukáže i to, co ostatní nemusí zachytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.6.22 08:25

@bacova.mi Mi Mamtest včera ukázal slabou druhou čárku a dnes ráno mi Sluníčko ukázal ducha. Tak, jsem celkem vyjevená :D Taky záleží kolik dpo jsi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
5.6.22 08:54

@Nefesh děkuju za rozumnou odpověď :D polycisticke vaječníky mám, na UTZ docházím každý měsíc, ale není to tak hrozné, krev je také v pořádku. Jinak žádnou klasickou velkou cystu také nemám. Proto je mi to záhada. Pak ještě teda ty játra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
5.6.22 08:55

@Zarmilka tak u tebe to bude třeba tehu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
5.6.22 09:02

@bacova.mi no I tak bych k lékaři pro jistotu šla, mimo tyto věci tam byl zmíněný i nádor, což snad neni ten případ, ale zkrátka bych asi chtěla od doktora slyšet nějaký logicky vysvětlení tohodle jevu. Čistě pro tvůj klid. Zvlášť pokud to před tím nezbývalo, tak proč teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
5.6.22 09:54

@Zarmilka tak momentálně dpo nebude, když je 3 DC 🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
15447
5.6.22 09:56

@Nefesh určitě mu to řeknu, jak tam teď půjdu. O tom, že může TT odhalit rakovinu, jsem také slyšela. V tom případě by ale byli pozitivní asi všechny TT. Byla jsem kvůli tomu právě na před třemi týdny na krvi (moje sestra je laborantka), udělala mi právě rozbory na nádobě markery a žádné změny buněk tam nejsou, prý je to úplně v pořádku. Takže se nemám zbytečně stresovat :mrgreen:. Pak už že by to vážně začaly dělat ty malé cysticky, které mohly začít být hormonálně aktivní a nebo jak si psala pak játra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.6.22 12:24

@bacova.mi Jako podbřišek tahá, prsa taky bolí. 2 děti doma mám, takže příznaky a své tělo už znám…každopádně spíš bych byla radši za hormonální nerovnováhu než další dítě :lol: :lol: Tobě držím palečky, ať tam nemáš nic vážného
a třeba i něco radostneho :srdce: Příroda někdy překvapí :hug: 🙏 🙏 @np10021 To jsem si nevšimla, jinak bych nenapsala taková ptákovinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15434
5.6.22 12:35
@bacova.mi píše:
@Nefesh určitě mu to řeknu, jak tam teď půjdu. O tom, že může TT odhalit rakovinu, jsem také slyšela. V tom případě by ale byli pozitivní asi všechny TT. Byla jsem kvůli tomu právě na před třemi týdny na krvi (moje sestra je laborantka), udělala mi právě rozbory na nádobě markery a žádné změny buněk tam nejsou, prý je to úplně v pořádku. Takže se nemám zbytečně stresovat :mrgreen:. Pak už že by to vážně začaly dělat ty malé cysticky, které mohly začít být hormonálně aktivní a nebo jak si psala pak játra :think:

A hcg z krve ti taky nabírali? Je možné, že by hcg dělaly ty cysty a že ten mamatest te citlivější než ty ostatní testy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
5.6.22 16:03

@ivašot. HCG z krve mám negativní,.proto vím, že na HCG ten test nereaguje :nevim: :lol: měla jsem takové duchy, když jsem hodně pila ananasový džus. Zkusila jsem ho namočit přímo do džusu a byl pozitivní. Teď ale ho nepiju, ani jiný, neužívám doplňky ani léky. Jediné co mě už napadá, že užívám pouze Metformin a doktor mi navýšil minulý cyklus dávku :think: ale že by způsoboval pozitivní Mamatest :nevim: a jako reaguji testy na ledacos, ledaže by anansovy džus obsahoval HCG, což pochybuju 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí