Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před pár rokama by to stálo za to, v dnešní době už to nemá smysl. To co je na fotkách by se spíš řadilo do tuzingu, než do tuningu
Nelíbí se mi to vůbec, konkrétně ta zelená šílenost je fakt hrozná. Navíc už to ani STK neprojde, po novu. Ale každýho věc, že
Jako konicek dobry, kdyz nekdo nevi co s penezma
jinak se mi to nelibi a bezne bych s tim na silnici nevyjela ![]()
@136 co tě vede k založení takovýho tématu? Tobě se to líbí? Nebo se na to chystáš?
@Spokojení kdepak jen čtu Autosport&tuning a zajimalo me proc lide investuji i 500.000 do uprav starejch aut ktere stejne nezvysi cenu a neprojde to stk.. Podle clanku lide do skodovek investovaly i 300.000 aby udelaly na tuning srazech velke machry. ![]()
@Spokojení píše:
@136 co tě vede k založení takovýho tématu? Tobě se to líbí? Nebo se na to chystáš?
přečti si další její témata ![]()
@ka2ka dívala jsem se
@136 Je to o určitém stylu života. Je to koníček. Někdo rád jezdí na kole, tak si investuje nemalé peníze do kola. Někdo rád jezdí autem, tak to investuje do auta. Dnes už to ale není jak před pár rokama. Já se tomu nějakou dobu věnovala a s bráchou jsme si postavili auto od prvního do posledního šroubku doma, včetně barvy a všech úprav. Je to o tom pocitu že člověk něco dokázal vlastníma rukama. Dnes už to tak není. Na všechno jsou firmy, nebo si v kdejakým obchodě koupím tuning paket, přidělám to na auto a chlubím se tím, že si umím nacvakat nárazník.
@Spokojení Když měl chlap krátkou červenou Fabii, byla jsem za balík přilepených nárazníků fakt ráda, předtím jsem se na parkovišti párkrát dobývala do cizích (stejných) aut…
![]()
Pro mě tedy plus jako rozlišovač ![]()
Každý má nějaký koníček. I přes to, že svého čtyrkolého mazlíka upraveného nemám, miluji pražské tuning srazy. Třeba se časem někdy v budoucnu budu více věnovat svému autu. Manžel má na autě jen drobné úpravy, které zvenčí nejsou příliš viditelne. Můj názor na úpravy těch ctyrkolych plechovek je pozitivní, nevidím to jako zbytečné vyhazování peněz. Někdo investuje více do toho, jiný do něčeho jiného. Tuning autům sluší.
@136
Tak ono je něco jineho se těm plechovkám skutečně věnovat a nebo si o nich jen prohlížet časáky a sledovat nereálné filmy. ![]()
Ale jo, taky planuji na to jít do kina.
Ahoj mám dotaz jaký máte pohled a názor do investování a úprav tuning aut?