Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nechci se hádat, promiň
…jinak já tam nejela za nimi, ale za teplem a za mořem..
no a taky proto, že se tam chtěl manžel podívat, ale také byl zklámán..naštěstí nám to vynahradilo právě to teplo a moře..
Do Tunisu nebo Egypta bych taky jela, protože je tam také teplíčko a není to daleko, ale je tady ale… ![]()
Já se do Tuniska těším
nemám předsudky a ani strach.Dnes není bezpečno nikde.
Litame kazdy rok, bud Djerba nebo Tunisko a naprosta spokojenost ![]()
@amka.82 letos Tunisko prvně.. Hammamet..Tak jsem zvědavá..Střetla jste se tam s meduzama?
Taky jsme byli v Hammametu, ale na meduzky jsme nenarazily, jezdime i na piratske lode, koupeme se na sirem mori a nevideli, jenom delfiny ![]()
@Malike píše:
@amka.82 a s Hammametem spokojeni? Byli jste i mimo resort?
Je to tam hezke, ale jsou i hezci casti, napr. Sousse, pripravte se na pekny bordel a spinu, je to jak cikanov, ale lidi jsdou mili a prijemni. Preji krasnou dovolenou ![]()
@amka.82 to nehrotim zda mají někde bordel
mám cestovatelského ducha..Do Sousse třeba za rok..:-)) děkuji určitě uziju
letíme sice až za 3 měsíce..Ale to uteče jak voda.
@Malike píše:
@amka.82 to nehrotim zda mají někde bordelmám cestovatelského ducha..Do Sousse třeba za rok..:-)) děkuji určitě uziju
letíme sice až za 3 měsíce..Ale to uteče jak voda.
To utece, my letime koncem cervence na Djerbu, uz se nemuzu dockat, more, plaz…,proste relaxace jak ma byt ![]()
@amka.82 my 31.8 na 15 dní ![]()
Už se moc těším..Co je malej na světě 4 roky byla jsem max v zahradě
takže teď letíme na 15 dní
no a už se těším jak vezmu obchody útokem. ![]()
@Malike píše:
@amka.82 my 31.8 na 15 dní
Už se moc těším..Co je malej na světě 4 roky byla jsem max v zahradětakže teď letíme na 15 dní
no a už se těším jak vezmu obchody útokem.
Tak tam se v nakupech vyzijes, suvenyrky jsou na kazdym kroku a je tam fakt levno. Ja si vozim hodne koreni a takovy ty blbustky na pamatku. ![]()
@amka.82 to slyším velmi ráda..Zrovna uvažuju zda nemám dát i velký kufr 4 letému ditku..
abych měla co táhnout domů. ![]()
Jinak fakt se desim dvou věcí..Že nám změní hotel a medúz ![]()
@Malike píše:Tak to my vezeme ctyri kufry
@amka.82 to slyším velmi ráda..Zrovna uvažuju zda nemám dát i velký kufr 4 letému ditku..abych měla co táhnout domů.
Jinak fakt se desim dvou věcí..Že nám změní hotel a medúz
@Malike píše:
@amka.82 to slyším velmi ráda..Zrovna uvažuju zda nemám dát i velký kufr 4 letému ditku..abych měla co táhnout domů.
Jinak fakt se desim dvou věcí..Že nám změní hotel a medúz
Tak to my vozime ctyri kufry, a to mam male deti (3 a 7 ),manza vzdy jen krouti ocima
,kazdy mame jeden
Vyberu doma skrine a ve finale nam staci par veci
Nam teda hotel nikdy nezmenili, to by si neco vyslechli ![]()