Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky Radino,
já jsem používala ohřívačku, a ta měla jednoduchou zástrčku - vidlici, jestli rozumíš, a ta pasovala do jejich zástrček. S rychlovarnou konvicí nemám zkušenosti.
ahojky Veronika Adámek a Berunka Ema
Ahojky Radino,
ještě já, když budeš používat balenou vodu, nemusíš podle mě převařovat. Když bylo Adámkovi těch 9 - 10 měsíců, tak jsem mu vodu na mléko jen ohřívala v ohřívačce a stačilo to.
Ahoj VEronika Adámek a Berunka Ema
Ahoj, my planujeme taky dovolenou s tim nasim mimiskem, ale destinace jako Egypt a Tunisko jsme zavrhli jako prvni! Vybirame ze zdravotnich duvodu mene rizikove zeme. Ja koho znam a byl v techto zemich tak se strevnim a v horsim pripade i zaludecnim potizim nevyhnul. Z vlastni zkusenosti muzu doporucit - Mallorcu, Bulharsko, Kanárské ostrovy, Ibizu. Dobrou volbu a prijemnou dovolenou Jarka
Ahoj!
Jestli se preci jen rozhodnete pro TUNIS,mam jedno doporuceni.Jako prevenci proti strevnim potizim(stejne to plati pro EGYPT)brat 5 dni pred odletem 1 kapsli SANTAXU a pak pokracovat behem pobytu kazdy den..doporucuje to doktorka speciaizovana pres tyhle zeme..
muze to brat i syn..a malou si ohlidas ty.
a mit sebou ERCEFURYL..jen NEEE imodium.A Smectu nebo hylak pro malou..ja sebou stejne preventivne vlacim pul kufru..CO KDYBY:)))
shirin
Jestli chceš sejně i přes všechna varování zkusit Tunis, tak ostrov Djerba se mi zdál civilizovanější, čistější a lepší. Byli jsme v hotelu PRIMA LIFE GARDEN PARK a je opravdu v pohodě. Můžeš si koupit ALL INCLUSIV na last moment už kolem 8000 tisíc.. a CK EXIMTOURS, hotel je v jejich nabídce a je to opravdu v pohodě. Čisto, dva bazény, tobogá, dětské brouzdaliště, dětské hřiště se skluzavkami a houpačkami. Programy pro děti. Jídlo výborné a možnost přes celý den. I na pláži je bar, kde ti dají zdarma pití - voda je balená, takže v pohodě.
Navíc na Djerbě fouká pořád příjemný větřík (žádná vichřice), takže tam to horko není tak hrozné jako třeba v Egyptě.. ale tam je ve stejnou dobu pořád ještě o něco víc.
Tak přeju šťastný výběr dovolené.
Ahoj holky,
oživuji diskuzi ![]()
Poprosím vás o rady
odlétáme za 8dní na týden s All ![]()
Kolik penízků jste s sebou měli??
Malou necháváme u babičky, jedeme jen my dva dospělí ![]()
Stopro chceme na výlet na „venbloudech“
tj. 30TD/os. Kolik jste tam tak utratili?? Už jsem byla sice takhle v exot. zemích několikrát, ale pokaždý ještě s rodiči, takže drželi kasu oni ![]()
Ahoj, my se včera vrátili. Měli jsme taky all inc. Brali jsme si 150euro a nakonec si tam proměnili jen za 100eur. Koupili jsme spoustu suvenýrů - vodní dýmku, buben, pašmínu, koření atd.. a jeli na výlet vláčkem do Port de Kantaui a taxíkem na nákupy v Medině v Sousse. Věci se tam dají koupit za levno, takže 100eur nám v pohodě stačilo. Jinak tam mají spoustu hader fejků, asi za dobrý peníz, ale nekoupili jsme nic. Jinak za 100e, jsme dostali zhruba 106 TD. Užijte si to, hned bych se vrátila!
My bereme teda dolary, než eura
Jojo, vodnici nutně prej potřebujeme taky ![]()
Já se tak mooooc těším…
![]()
Jedeme do Sousse do hotelu Jinen ![]()
Ono je to asi jedno jestli dolary nebo eura. My jsme byli v Sousse v Marhaba clubu. Kolem Jinenu jsme jeli tím vláčkem. Do Porta si určitě zajeďte, je to fakt zážitek. a ty trhy v Medině taky, podařilo se nám usmlouvat ze 110 DT na 15
jo a jestli můžu ještě poradit, tak ty velbloudy radši kupte přes delegáta, jestli to půjde.
@Elektra píše:
Ono je to asi jedno jestli dolary nebo eura. My jsme byli v Sousse v Marhaba clubu. Kolem Jinenu jsme jeli tím vláčkem. Do Porta si určitě zajeďte, je to fakt zážitek. a ty trhy v Medině taky, podařilo se nám usmlouvat ze 110 DT na 15jo a jestli můžu ještě poradit, tak ty velbloudy radši kupte přes delegáta, jestli to půjde.
To je jasné
ty pouliční prodejci… No ![]()
Já mám teda spíš projetej Egypt a Keňu, v Tunisu jsme byli jen v Tabarce a vlny teda, že se nedalo vylézt ani z vody
![]()
Taky jsme tam byli poprvé. Vlny moc nebyly, jenom málo, takže pohoda. Ale byli jsme 90% času u bazénůů ![]()
@Elektra píše:
Taky jsme tam byli poprvé. Vlny moc nebyly, jenom málo, takže pohoda. Ale byli jsme 90% času u bazénůů
My jsme nebyli snad v bazénu ani na jedný dovolený
My zas stále jen v moři.. je tam písek že? Já byla 2005 v té Tabarce…už bych to tam asi ani nepoznala..
S dětma je to právě lepší u bazénu, pořád skákali do vody, to u moře nešlo. jj je tam písek, krásnej. když foukne vítr, není hned všude"