Tupozraké dítě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7499
30.4.12 20:47

Jezdíme na oční do Litomyšle,specializují se tam na malé děti a hned vedle je optika myslím Siloe,nebo tak nějak a těch dětských brýlí tam měli fakt hodně.Já myslela,že nám dají rovnou ty silikonové,ale ta optička je vytáhla až mezi posledními,když mu fakt všechno ostatní spadlo,neseděly mu teda ani ty silikonové.Měli brejličky do hranata i do kulata,barvné a čiré bezbarvé,pro malinko větší děti i třeba sportovní adidas,…fakt hodně-Kdyby měl ten můj prcek větší nos,asi bych ani nevěděla,které vzít :D akorát jsem na ně čekala dva týdný,protože mi doobjednávali ty modré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.4.12 21:49
@Bella29 píše:
Jezdíme na oční do Litomyšle,specializují se tam na malé děti a hned vedle je optika myslím Siloe,nebo tak nějak a těch dětských brýlí tam měli fakt hodně.Já myslela,že nám dají rovnou ty silikonové,ale ta optička je vytáhla až mezi posledními,když mu fakt všechno ostatní spadlo,neseděly mu teda ani ty silikonové.Měli brejličky do hranata i do kulata,barvné a čiré bezbarvé,pro malinko větší děti i třeba sportovní adidas,…fakt hodně-Kdyby měl ten můj prcek větší nos,asi bych ani nevěděla,které vzít :D akorát jsem na ně čekala dva týdný,protože mi doobjednávali ty modré ;)

strašně moc děkuji.Přeji krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.5.12 16:35
@1024 píše:
Veru s brýlema a bez brýlí :lol:

Ohromně jí sluší!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
2.5.12 19:27
@Wiolla píše:
Ohromně jí sluší!!! :palec:

Jj,taky jsem to chtěla napsat,a má krásně modrý oči :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
3.5.12 18:23

O děkujeme, děkujeme. Ty má po mamince :mrgreen: krásně modrý, ale obě je máme špatný :cert:

Příspěvek upraven 15.11.12 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.12 19:44

Asi jsem na tom dost podobně. O tupozrakosti malé - za tři měsíce jí bude šest - jsem se dozvěděla dnes, ale mám hromadu otázek.. A malého - 2 a čtvrt roku - to asi taky čeká. Je to v rodině manžela. Ale u doktorky to bylo tak zmatené. Navíc tupozrakost chce začít léčit až za dva měsíce na další kontrole - navíc jsem měla pocit, že na další kontrolu nás pozvala jen podle volného data a ne podle potřeby dítěte :( Zatím předepsala jen brýle. A já nevím, neměla by se nejdřív řešit ta tupozrakost, co nejdřív, když čím starší tím horší až žádné šance na vyléčení? Lucka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.11.12 20:24

@Lnducie určitě by měla řešit tu tupozrakost ihned. Říká se, že do šesti let, pokud se tupozrakost zjistí, je šance ji úplně vyléčit. Napíšu Ti k tomu později více, kojim teď malou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
6.2.17 23:36

Obnovuji diskuzi, nenašla by se tu maminka tupozrakého nebo šilhavého dítěte v předškolním věku? Píši bakalářskou práci a potřebovala bych se na něco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.2.17 23:52

@Jancak82 Mám dvouletou holčičku, jestli ti to pomůže, ptej se.

• Citovat
  • Upravit
23081
7.2.17 00:00
@Jancak82 píše:
Obnovuji diskuzi, nenašla by se tu maminka tupozrakého nebo šilhavého dítěte v předškolním věku? Píši bakalářskou práci a potřebovala bych se na něco zeptat.

Syn chodí momentálně na ortoptická cvičení a dvakrát denně mu lepím okluzor, je předškolák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.2.17 02:44

Mé děi jsou OK, ale pokud ti to pomůže, já jsem tupozraká na levé oko, v podstatě od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
7.2.17 08:24

Ptej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
7.2.17 08:44

@Xiraxinek @Moucharda děkuji,během dne Vám pošlu sz