Tupperware

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
7.8.06 20:47

vy mi mluvíte z duše :-) koupila jsem si nějaké nádoby na uskladnění, uvažuju taky o těch varných. Ale ta moje dealerka je příšerná ženská, hrozně ukecaná a hlavně žije v jiném světě než já :-))) ona vozí polívku na chatu, já potřebuju něco na grilování s přáteli. A hlavně je ukecaná a ukecaná a já na ní nemám nervy. Co byste doporučily vy na vaření pro tříčlennou rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
18.10.06 10:04

Pozdě, ale přece.
Já mám doma dost věcí od Tupperware. Od sypkých dóz do spíže po misky do mražáku, lednice, štaflíka,špagetku,váleček apod.
Kojenecká láhev a hrníček na začátky pro batolata jsou fakt super. Mám to potvrzené i z reálu od kamarádek.
Fakt super výrobky, potraviny vydrží strašně dlouho čerstvé (salámy) a nekazí se. Vřele doporučuju všem na různé miminkovské příkrmy.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hrabětka
16.6.10 20:51

Dětská láhev Tupperware

Dobrý večer,koupila jsem si přes Internet dětskou láhev Tupperware, ale netuším, jak ji používat. Můžete mi poradit? Na dudlíku jsou čísla 1-2-3, ale jak ho kam zapasovat, to netuším. Dík Katka

• Citovat
  • Upravit
971
13.8.11 19:17

tapr

:) asi hodně pozdě,ale kdyby někdopotřeboval je
1- čaj
2- mléko
3- kaše

:)

jinak také mám výrobky,strašnou hromadu :D A nedám na ně dopustit. Výborní pomocníci. A´t už na ten kvásek,salámy, mísa na míchání - nahážu suroviny zatřepu,seškrábnu ze stran zatřepu a těsto vykyne nádherně.
Teď k té rýži :) už je na to přímo výrobek. rýžovač taky výborný, dělám v něm rýži pořád a sním ji i samotnou :) ńam, ňam. Jestli máte některá zájem o ceník mohu zaslat na mejlíka. Popřípadně s něčím poradit .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
13.8.11 19:20

Tak za mě je úplně nejlepší rýžovač a na druhý místě míchací a kynoucí mísa. A silikonový formy na pečení jsou taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
13.8.11 19:36

přesně tak, peču pořád jak sladké,tak slané. Jak v troubě,tak v mikrovlnce .)
rýže luxusní. Ataky hlavně ten otvírák, to si snad odemne známí koupili všichni :) žádný strach z pořezání atd a hlavně si konzervu zase zavřu :palec: super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
14.8.11 09:59

Otvírák nemám, ale to, co jsem psala používám hodně. Teď jsem koupila i tu lahvičku s těm 3 stupni, tak jsem zvědavá :-D.
A rýže je z rýžovače opravdu luxusní, jakákoliv i ta nejobyčejnější rýže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
14.8.11 10:53

tu flašku mám taky. Kupovala jsem ji asi před 3 rokama a jen dokupovala savičky. pořád v pohodě.jen se vymyly značky mililitrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 04:25

no já mám doma plno misek, ale že bych převážně používala tyto a že by mě nějak nadchly. Mísa na kynuté těsto-ta vůbec, zadělávám v dom. pekárně. Co je super, tak skládací misky. Navíc mi vadí, že není možné všechny nádoby používat v mikrovlnce, kterou má dnes každý a člověk musí nad tím přemýšlet, která je a která není, jinak si ji zničí, což mi moji chlapi s několika udělali.

• Citovat
  • Upravit
6160
4.1.15 20:43

Ahoj, dostala jsem od Ježíška tohle (viz foto), že se to prý dává do mikrovlnky a nevím co s tím? :nevim: :think:
Dá se to strčit i do trouby?
Nějaké recepty k tomu nejsou?
Na googlu jsem našla, že se tomu asi říká Magica a na českých stránkách Tupperware jsem o tom nic nenašla.
:nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.1.15 20:50

Tady to? http://order.tupperware.com/….show_detail?…

Do trouby to podle popisu muze a je to normalni silikonova pecici forma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 20:56

@beruska9
To není ono. To co mám vypadá jako bábovková forma, je to tvrdé a nahoře se dají měnit obrázky. :)
viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
4.1.15 21:05

Miluju dárky, u kterých nevím, k čemu to má sloužit. Zejména od tchýně pár takových mám :lol:. Tak snad ti někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
4.1.15 21:12

A neni to Amaroun? Na jejich strankach to zadej do vyhledavaciho okynka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.1.15 21:14

Aha, prislo mi to stejne, az na ty obrazky, i nazev sedel :D No snad nekdo poradi…vis, od koho jsi to dostala? Se zeptej :D Ja prave taky dostala neco od Tupperware a musela jsem googlit, pac ani nevim, od koho to mam, jinak bych se fakt ptala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová