Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vy mi mluvíte z duše
koupila jsem si nějaké nádoby na uskladnění, uvažuju taky o těch varných. Ale ta moje dealerka je příšerná ženská, hrozně ukecaná a hlavně žije v jiném světě než já
ona vozí polívku na chatu, já potřebuju něco na grilování s přáteli. A hlavně je ukecaná a ukecaná a já na ní nemám nervy. Co byste doporučily vy na vaření pro tříčlennou rodinu?
Pozdě, ale přece.
Já mám doma dost věcí od Tupperware. Od sypkých dóz do spíže po misky do mražáku, lednice, štaflíka,špagetku,váleček apod.
Kojenecká láhev a hrníček na začátky pro batolata jsou fakt super. Mám to potvrzené i z reálu od kamarádek.
Fakt super výrobky, potraviny vydrží strašně dlouho čerstvé (salámy) a nekazí se. Vřele doporučuju všem na různé miminkovské příkrmy.
Ivule
Dobrý večer,koupila jsem si přes Internet dětskou láhev Tupperware, ale netuším, jak ji používat. Můžete mi poradit? Na dudlíku jsou čísla 1-2-3, ale jak ho kam zapasovat, to netuším. Dík Katka
asi hodně pozdě,ale kdyby někdopotřeboval je
1- čaj
2- mléko
3- kaše
jinak také mám výrobky,strašnou hromadu
A nedám na ně dopustit. Výborní pomocníci. A´t už na ten kvásek,salámy, mísa na míchání - nahážu suroviny zatřepu,seškrábnu ze stran zatřepu a těsto vykyne nádherně.
Teď k té rýži
už je na to přímo výrobek. rýžovač taky výborný, dělám v něm rýži pořád a sním ji i samotnou
ńam, ňam. Jestli máte některá zájem o ceník mohu zaslat na mejlíka. Popřípadně s něčím poradit .
Tak za mě je úplně nejlepší rýžovač a na druhý místě míchací a kynoucí mísa. A silikonový formy na pečení jsou taky super ![]()
přesně tak, peču pořád jak sladké,tak slané. Jak v troubě,tak v mikrovlnce .)
rýže luxusní. Ataky hlavně ten otvírák, to si snad odemne známí koupili všichni
žádný strach z pořezání atd a hlavně si konzervu zase zavřu
super nápad.
Otvírák nemám, ale to, co jsem psala používám hodně. Teď jsem koupila i tu lahvičku s těm 3 stupni, tak jsem zvědavá
.
A rýže je z rýžovače opravdu luxusní, jakákoliv i ta nejobyčejnější rýže…
tu flašku mám taky. Kupovala jsem ji asi před 3 rokama a jen dokupovala savičky. pořád v pohodě.jen se vymyly značky mililitrů.
no já mám doma plno misek, ale že bych převážně používala tyto a že by mě nějak nadchly. Mísa na kynuté těsto-ta vůbec, zadělávám v dom. pekárně. Co je super, tak skládací misky. Navíc mi vadí, že není možné všechny nádoby používat v mikrovlnce, kterou má dnes každý a člověk musí nad tím přemýšlet, která je a která není, jinak si ji zničí, což mi moji chlapi s několika udělali.
Ahoj, dostala jsem od Ježíška tohle (viz foto), že se to prý dává do mikrovlnky a nevím co s tím?
![]()
Dá se to strčit i do trouby?
Nějaké recepty k tomu nejsou?
Na googlu jsem našla, že se tomu asi říká Magica a na českých stránkách Tupperware jsem o tom nic nenašla.
![]()
Tady to? http://order.tupperware.com/….show_detail?…
Do trouby to podle popisu muze a je to normalni silikonova pecici forma
@beruska9
To není ono. To co mám vypadá jako bábovková forma, je to tvrdé a nahoře se dají měnit obrázky. ![]()
viz foto
Miluju dárky, u kterých nevím, k čemu to má sloužit. Zejména od tchýně pár takových mám
. Tak snad ti někdo poradí.
A neni to Amaroun? Na jejich strankach to zadej do vyhledavaciho okynka.
Aha, prislo mi to stejne, az na ty obrazky, i nazev sedel
No snad nekdo poradi…vis, od koho jsi to dostala? Se zeptej
Ja prave taky dostala neco od Tupperware a musela jsem googlit, pac ani nevim, od koho to mam, jinak bych se fakt ptala ![]()