Tupperware

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25110
4.1.15 21:16

@zvědavá borůvka A je to Tupperware?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.1.15 21:18

@zvědavá borůvka Tyjo, na tom obrázku je v tom upečené něco kukuřično-skořicového? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
4.1.15 21:22

To je amaroun, a, nemůže do trouby ani do mikrovlnky, já ho používala, na dorty do ledničky na stuhnutí, vypadá to s tím obrázkem nahoře dobře, třeba pro děti jablka pudink piškoty a tak, jinak různé druhy tlačenek a paštiku a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
4.1.15 21:22

To je amaroun, a, nemůže do trouby ani do mikrovlnky, já ho používala, na dorty do ledničky na stuhnutí, vypadá to s tím obrázkem nahoře dobře, třeba pro děti jablka pudink piškoty a tak, jinak různé druhy tlačenek a paštiku a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
4.1.15 21:26

Omlouvám se, už jsem to taky našla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
4.1.15 21:34

Je to amaroun, my tam děláme želatinu s mandarinkama, na to zakysanou smetanu s cukrem, piškoty, párkrát to tak proložím a šup do lednice. Mňam. Do trouby nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 21:47
@tereza12345 píše:
A neni to Amaroun? Na jejich strankach to zadej do vyhledavaciho okynka.

Vypadá to, že je to jakási obdoba toho amarounu http://www.tupperware.cz/…xsl/904.html

Tak teď by to chtělo nějaký návod a recept jak v tom ukuchtit něco jedlého :think: :palec:

V životě jsem nic takového (co by se hodilo do amarounu) nedělala, jenom puding z prášku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 21:49

@beruska9

Vím od koho, i mi říkala, že se v tom dělají pudingy v mikrovlnce a že mám když tak zkusit vygůglit :D
Ale dáreček mě moc potěšil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 21:51
@Litta píše:
@zvědavá borůvka Tyjo, na tom obrázku je v tom upečené něco kukuřično-skořicového? 8o

To bude nějaký puding :think:

Ta fotka je z googlu, já mám doma nachlup to stejné jen v jiné barvě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 21:53
@R2 píše:
To je amaroun, a, nemůže do trouby ani do mikrovlnky, já ho používala, na dorty do ledničky na stuhnutí, vypadá to s tím obrázkem nahoře dobře, třeba pro děti jablka pudink piškoty a tak, jinak různé druhy tlačenek a paštiku a tak

Jsi si jistá, že to není do mikrovlnky? :think:

Nikdy jsem žádnou tlačenku, paštiku nebo aspik nedělala :nevim: :oops: a ráda bych se to naučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 21:54
@Pe-G píše:
Je to amaroun, my tam děláme želatinu s mandarinkama, na to zakysanou smetanu s cukrem, piškoty, párkrát to tak proložím a šup do lednice. Mňam. Do trouby nee

Můžu poprosit o recept? Resp. pod jakýma názvama to mám v receptech na netu hledat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
4.1.15 22:22

@zvědavá borůvka myslím že je to rosolníček, taková zmenšenina amarounu. Na stránkách to nemají, protože to není ve stálé nabídce.
Do mikrovlnky bych to nedávala. Zkus googlit nepečený dort. Třeba uvařit jablka s pudinkem, nebo smetanu s tvarohem a ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 22:54

@Paige
Ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
5.1.15 00:25

@zvědavá borůvka 3 vanilkové cukry,3 zakysané smetany, balíček piškotů, želatinu dle návodu, mandarinky z plechovky
Do formy dám zchladlou želatinu, prokladu mandarinkama a nechám zatuhnout. Zamíchám smetanu s cukrem a část dám na mandarinky, pak nakladu piškoty, zase smetana-piškoty a tak dokola a končím smetanou.Na 24 hod vychadit v lednici, naše děcka to milujou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
5.1.15 11:24

@Pe-G
Kuju, to zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...