Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny…
A chtěla bych se zeptat. Našla jsem na netu e-shop, jde prodávají opravdu pěkné věci i kosmetiku. Je z Turecka, ale zasílají prakticky po celem světě.
Chci se zeptat.jak je to pokud si objednam?
To půjde ores celnici a potom doplatim clo?
Nebudu objednávat za desetisice, ale třeba 20 kousku bych vzala, i pro známe, kamarádky atd.
A další vec, ze vzhledem k cenám, netuším zda zboží je origo. Což nějak neřeším.
Ale nevím jak to je, pokud to jde takto z ciziny.
Aby z toho nebyl problém.
@Nicol-8 píše:
Zdravím všechny…A chtěla bych se zeptat. Našla jsem na netu e-shop, jde prodávají opravdu pěkné věci i kosmetiku. Je z Turecka, ale zasílají prakticky po celem světě.
A další vec, ze vzhledem k cenám, netuším zda zboží je origo. Což nějak neřeším.
Nebudu objednávat za desetisice, ale třeba 20 kousku bych vzala, i pro známe, kamarádky atd.
@Nicol-8 píše:
Zdravím všechny…A chtěla bych se zeptat. Našla jsem na netu e-shop, jde prodávají opravdu pěkné věci i kosmetiku. Je z Turecka, ale zasílají prakticky po celem světě.
Originál opravdu nečekej.
@Nicol-8 tak záleží pokud je třeba poštovné zdarma jako u Číny tak udělám 20× objednávku a jde to samostatně a cenu nepřesáhnu.
Ale kupovat nějakou fake kosmetiku protože je levná a cpat to celému okolí.
To není nejlepší nápad. Zvlášť když víš že to nejspíš nebude originál.
Pokud někdo takhle něco chce dam mu odkaz kde danou věc koupí a víc neřeším.
@Nicol-8 neoriginální kosmetika bývá dost často plná škodlivé chemie a těžkých kovů. Jsou o tom dobré dokumenty. Takže tomu bych se vyhnul veeeeeelkym obloukem.
Dobrý den,
Máte ještě ty webovky s prodejcem? Neco podobného sháním a nemůžu na to přijít.
Děkuji za radu.