Co je to za úchylku?

Anonymní
31.12.22 11:25

Co je to za uchylku

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co je to za nemoc, či uchylka. Můj otec 75let se řeže na intimních mistech a je mi z toho zle, prej si uleví od napětí, ale nechápu proč tak zvrhlym způsobem. Nechtěl s tím jít k žádnému odborníkovi, až teď na vánoce, když jsme se po 2dnech vrátili domů jsme ho pristihli a přítel mu vycinil, že se musí nějak léčit, že to není možné, máme i malé dítě a ikdyž se to snaží skrývat, furt někde na umyvadle nacházím krev a už mě to nebaví a nedávám to. Takze jsme mu sehnali kontakt a prej se v lednu objedná. Chtela bych se teda zeptat, co je to za sexuální uchylku😞nějaká deviace? Je mi z toho hrozně, pak se s ním nedokážu ani bavit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
31.12.22 11:27

Spíš psychické problémy než úchylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
31.12.22 11:29

To se jako řeže do pytlíku a karabace jo?

No je to smutné, ale psychiatrie. Léčba ambulantní. Protože aby se někdo řezal tam dole tak to je blázen, nebo chudák co neví co dělá.

Okamžitě volejte 155 nebo 112 a řekněte jím to. Přijedou, a odvezou ho tam, sice ho tam asi budou privazovat, ale co se dá dělat. Přece si neureze větev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 11:29

Já vím, ale on se řeže jenom v intimních partiích, nikde jinde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.22 11:33
@Rotha píše:
To se jako řeže do pytlíku a karabace jo?

No je to smutné, ale psychiatrie. Léčba ambulantní. Protože aby se někdo řezal tam dole tak to je blázen, nebo chudák co neví co dělá.

Okamžitě volejte 155 nebo 112 a řekněte jím to. Přijedou, a odvezou ho tam, sice ho tam asi budou privazovat, ale co se dá dělat. Přece si neureze větev :lol:

No o tom jsem uvažovala, ale vždy brečí a slibuje a ať to nikomu neřekneme, ale pokud to fakt nebude řešit, jak ho ještě jednou takto pristihnem, volám, protože pak jsem z toho psychicky na dně já

• Citovat
  • Upravit
4383
31.12.22 11:38

Zavolala bych na psychárnu aby ho ihned odvezli. Tady žádná domluva nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
31.12.22 11:42
@Anonymní píše:
Já vím, ale on se řeže jenom v intimních partiích, nikde jinde

Slovo “jenom” mi přijde dost zcestné. Až se začne řezat po celém těle tak pak už to budeš brát jinak, vážněji??? 8o Řeže se, to je podstatné. Je potřeba to ihned řešit, volat na psychiatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
31.12.22 11:46

Přesně.
Ono počítej s tím, že si ho tam už nechaji a narvou do něj silné driaky a budou ho privazovat. Ale budete ho navštěvovat, bude prosit, že chce domu řeknu ti dost emoční zážitek, nám babička v blázinci zemřela. Babička měla přes 85, nevěděla co dělá, utíkala z domu, přestože už ani pořádně chodit nemohla, v noci rozmazavala výkaly po pokoji táta vymaloval, druhý den to samé, museli jsme ji doma privazovat, nezapomenu na to když v noci volala o pomoc, ani jeden sme se ne vyspal, teď já ráno do školy, tak ji táta dal po poradě s doktorkou na 14 dnů do blázince že si odpočine. No za 14 dnů měli chřipky, zákaz návštěv a za dalších 14 dnů volali ať příjedem, tak sme přijeli, ještě ji viděli živou, a druhý den už byla mrtvá, chudák babička.

Možná že tam jim i napomáhají k tomu, aby ti lidi zemřeli, protože Opava blázinec to je fakt něco, stačí jít za někým na návštěvu a uvidíte a uslyšíte věci, co ste ještě neviděli, a neslyšeli. 8o 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
31.12.22 11:46
@izabe píše:
Slovo “jenom” mi přijde dost zcestné. Až se začne řezat po celém těle tak pak už to budeš brát jinak, vážněji??? 8o Řeže se, to je podstatné. Je potřeba to ihned řešit, volat na psychiatrii.

Stačí volat 155 nebo 112 oni už pošlou rovnou zprávu na psychiatrii a sanitka jede rovnou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 11:53

No já vím, ale oni si ho tam odvezou hned? Já myslela právě, že bez jeho souhlasu tohle nemůžou, že člověk se musí chtít léčit sám, jinak může podepsat reverz a zas plachne, ale stejně jak se to bude opakovat budu muset

• Citovat
  • Upravit
65255
31.12.22 12:02

Pochybuju, ze by ho odvezli. Kdyz ctu tak ruzne diskuse, tak by musel vyvadet jine veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5960
31.12.22 12:06
@Anonymní píše:
Já vím, ale on se řeže jenom v intimních partiích, nikde jinde

Nejsem psychiatr, ale variant může být víc - úzkosti, potrestání se za něco, co považuje za selhání, asi spojené se sexualitou nebo masochismus, nebo vše dohromady. V každém případě bych zavolala na psychiatrii a poradila bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 12:08
@vokishka píše:
Pochybuju, ze by ho odvezli. Kdyz ctu tak ruzne diskuse, tak by musel vyvadet jine veci.

No právě, já si zjišťuji informace, co můžu a co ne, jinak je k nám i malému moc hodný, nikomu nikdy neublížil, jen co umřela mamka jde to z kopce.No nic moc děkuji všem za rady, budeme ho hlídat a ještě se zeptám i mého psychiatra, co s tím můžu já dělat a co ne a co to vlastně je za svinstvo, co provádí.

• Citovat
  • Upravit
4164
31.12.22 12:17

A je nutné to řešit? patrně to dělá léta, nic si neuřezal, není možné nechat ho být?
samozřejmě za podmínky, že při vaší návštěvě po tom nebudete nacházet stopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 12:21
@Karamba2020 píše:
A je nutné to řešit? patrně to dělá léta, nic si neuřezal, není možné nechat ho být?
samozřejmě za podmínky, že při vaší návštěvě po tom nebudete nacházet stopy

Ano, ano už vidím jak bys to nechala být, kdyby to dělal tvůj otec, jakože stopy najdu pokaždé, co se vrátíme, třeba s prodlouženého víkendu nebo návštěvy a on to nikdy neumí úplně zamaskovat, krev pod umyvadlem, na ručníku a jak jsem psala trepu se potom a nedávám to, už vidím jak by to bylo příjemné tobě, ty nechat to být.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová