Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Cože, tchyně má kecy na rohlíčky? Nedělej žádné rohlíčky, už nikdy a místo cukroví jdi běhat nebo na venkovní workout hřiště. Kdo chce, ať jde taky, kdo nechce, ať se krmí cukrovím třeba až do morbidní obezity
@Beruska999999 píše: Více
ano také bych tchýni udělala kosočtverce s průřezem uvnitř,
dcera loni dělala z těsta na vanilkové rohlíčky sněhuláčky - to by se tchýně zvencla, tak jsme snědli sněhuláčky ![]()
@bila.lasice no tvoje tchyně by letos u mě byla u vytržení, nikdy se mi to nestalo a letos se mě rohlíčky roztekly a spekly dohromady je na ně krásný pohled, ale vnukovi chutnají a to je pro mě nejduležitější
A velikost a font neupřesnila? Protože není C jako C
To bych byla zmatená, měla rovnou říct Arial Black vel. 72 při zapnutém CapsLocku, takhle je to prd a ne tchyně…
@stinga píše: Více
S dětmi je sranda něco dělat. Ukazala jsem jak ty rohlíčky budeme dělat, první řada ještě šla, postupně se rohlíčky zvetšovaly a zvetšovaly ![]()
@Anna766 jo mne loni ruply nervy a poslední tři plechy už byly jen kuličky se zapíchnutou mandli
a jaky to mělo úspěch
@bila.lasice a ty jí posloucháš? Ona je kdo
udělala bych si to dle svého a určitě ne dle jejích požadavků. At si je udělá dle svého ale sama
Co vymyslí příště
@Emka135 já mam z tchiba 2 sady a jde to krásně
a rychle ![]()
@zrcadlo píše: Více
Takove podrobnosti si tchyně nechava až na předávku cukroví. ![]()
@Tichošlápek píše: Více
Takhle jsme loni skončili s vosimi úlky. Už jsme jich měli mraky a těsto pořád neubývalo, tak z poslední třetiny jsme nadělali kuličky obalené v kakau a kokosu.
@bila.lasice píše: Více
Moje mamka taky dětská miniaturky jako C, a byli krásné. Mělo to výhodu, ze me to štvalo a tak jsem naschvál dělala obludy, a rychle me od toho vyhnala ![]()
@Anna766 píše: Více
no přesně, dceru právě také nebavilo pořád dokola dělat céčka
@Tomie píše: Více
Za me rohlicky do formicek neee. Ano, je to C, ale ja delam malinkaty rohlicky. Babickovsky rohlicky jsou proste rucne delane, at si kdo chce, co chce rika
.