Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@boball píše: Více
No joo tak budu muset ještě přikoupit. A pečeš to vlastně přímo v tom? Nebo tam nahňoucáš, vyloupneš a pečeš jen na plechu? Promiň blbý dotaz ![]()
@Emka135 píše: Více
Peču to přímo v tom, pečou se pěkně pravidelně, dobře se to vyloupává. Dva mám, aby to lépe odsejpalo, než se jeden upeče, naplním druhý.
Neřeš. Dělej si podle sebe.
Mám na rohlíčky silikonové formy. Tchýně má vždycky důležité mindy, že ona jedině ručně dělané. Si je dělej, jak chceš. Nikoho to nezajímá. V sobotu se mohli ona aj dědek u nás užrat. Nevadilo, že jsou dělané ve formě.
@boball píše: Více
Taky mam dva a je to super. Pak to strcim do mycky a je hotovo raz dva.
Jeste k původnímu dotazu… takove tchyni bych upekla asi jine tvary…Ale to jsou spis pracny, nez rohlicky… <>
![]()
@Kelsey1 píše: Více
Takoví jsou nejlepší, co se cpou, až maj boule za ušima, ale mají blbé kecy ![]()
@Anna766 píše: Více
Já právě taky rolády miluju, kam se hrabou klasické dorty.
Jinak - já, potažmo my s mužem, jsem ráda, že mám anabázi s výchovou, starostmi a vzděláváním svých dnes dospělých dětí, už dávno za sebou, máme splněno, ba přeplněno co by rodiče, a vůbec neřeším mladé a jejich rodiny, neřeším své snachy ani zetě, jací jsou a jestli něco dělají blbě, protože vím, že každý jsme jiný, nežiju s nima, máme každý svoje a vycházíme spolu už mnoho let ok.
Delam C, i kdyz doted jsem to nevedela, proste mirne zahnute do tvaru pismene C. Priznavam, ze rohlicky do U jsem snad v zivote nevidela a kdyby to po mne tchyne chtela, dlabu na ni a budu delat, jak jsem zvykla.
Udělala bych je podle sebe, však tchyně si je nemusí brát. Myslím, že to je základní krok k tomu, abys ze sebe nenechala dělat onuci. Nebo se její požadavky taky můžou začít stupňovat. Nejsi povinná plnit něčí rozmary.
@Knihakniha máma třeba dělá rohlíčky do U. Tchyně zase takové jen maličko zahnuté, spíš jako závorka (.