Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj technicky zdatné mamky či tátové,
uvažuji o založení vlastních www a do budoucna možná i e-obchodu.
Nejsem ale žádný počítačový expert ani velký nadšenec a bohužel ani nemám ve své blízkosti nikoho, kdo by mohl poradit. A tak se s důvěrou obracím na vás a doufám, že se najde nějaká dobrá duše, která se podělí o své znalosti a zkušenosti jak vytvořit vlastní www a e-obchod.
Moc doufám, že se někdo najde !
Moc díky !
Camilla
Tak webove stranky jsou od tech nejmin kvalitnich a levnych, ktere ti udela treba i student z gymplu az po ty nejdrazsi, na ktere se specializuji firmy.
Urcite neni tezke se poohlidnout na netu. Ja znam treba www.anawe.cz a ty delaji stranky fakt pekny.
www.smart-web.cz, www.antee.cz
zaregistruj se pro web zdarma, vyzkousej, jestli se ti to bude libit, nech si zprovoznit za poplatek i e-shop… super jednoducha editace stranek i pro uplneho laika…
Ráda bych poprosila o radu někoho znalého.
Ráda bych časem rozjela vlastní eshop, ovšem nejsem v tomto oboru nijak zdatná a nechce se mi platit spoustu peněz za tvorbu www a následná „obsluha“ mi pak přijde moc složitá. Nevíte, neexistuje něco, nějaký program nebo cokoliv, kde by se daly vytvořit vlastní stránky bez nutnosti znalosti HTML apod.? Zkrátka nějaký automat, který mě navede…samozřejmě počítám i s nějakými poplatky…děkuji za každou radu ![]()
@Verca1989 Jj, tady ti můžu pomoct, písni do soukromých pár informací, zítra se na ten tvůj případ podívám