Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky
![]()
tvoříte doma pro děti nebo i S?
Mám v plánu pár věcí jako první věc byl kolotoč nad postýlku který měl úspěch až do nedávna.
Uvítám každý nápad a radu..snad se inspirujete i vy ![]()
Vím že existují i knížky ale investovat se mi do nich přece jenom nechce. ![]()
Ahoj. Kolotoč teda ne, ale nějaké hračky už holky dostaly. Inspiraci beru na internetu (především v návodech na MMB, návod na batůžek jsem tam dala svůj), Hello Kitty jsem háčkovala tak nějak od oka.
@barbara21 ahoj, nechci dělat reklamu
ale pokud umíš základy háčkování… tak já udělala žirafu pro kluka dle návodu Kamlin, kt. prodává na fleru- http://www.fler.cz/zbozi?…
cena není nijak vysoká a návod je fakt pochopitelný i pro nezkušené (sem fakt začátečník) ![]()
a pak samozřejmě jsou návody i na MMB. ![]()
Ja tvorim pro deti, na „s“ je jeste mala. Ja teda zase knizky a casopisy miluju, je tam spousta inspirace a hrozne rada v tom listuju.
Knížky s návody se dají půjčit v knihovně
, pokud nechceš investovat (což chápu, já taky ne, radši mám ten internet). Pár knížek doma mám, ale vždycky je tam něco, co nevyužiju. Kdežto z netu si vytisknu jen to, co chci.
Obnovuji-tvoříte někdo něco. Já si přijdu uplně levá a nešikovná, ale ráda bych třeba něco ušila na stroji. Ukažte vy své výrobky ![]()
@anonymnianonym Já pořád něco. Hrací knížky, spoknovníčky, kapsáře, různé kabelky a kapsičky. Nejen pro svoje děti.
Chce to cvik a trpělivost
Na netu je hromada inspirace. Když se mi nechce utrácet za materiál, nebo si nejsem jistá výsledkem, tak koupím něco za pár korun v sekáči a šiju z toho.
Jestli chceš něco vidět, pošlu SZ. Ale dělám obyčejnější věci, ne tak roztomilé, co kolojí na netu.