Tvořivá dílna
- Fotoalbum (67)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, vy jste teda všechny šikulky
. Já jsem zkoušela už různé věci, ale mě nikdy nic nevydží dlouho. Dělala jsem náramky přátelství, malovala windowcolor, zkoušela jsem navlíkat z korálků (ještě mám plnou krabici korálků), vyšívala apod. Ale celkově jsem toho moc nevytvořila. Jako poslední teď háčkuju čepičky (zatím 4) a zvířátka (zatím 2). Ale strašně se mi líbí patchwork, do toho bych se jednou ráda pustila, akorát musím našetřit na šicí stroj
Se mnou je největší problém, že já nemám uměleckého ducha, neumím nic sama vymyslet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsou moje první výtvory z pedigu.
Zkušební sadu (viz druhá fotka) mi donesl Ježíšek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
isand píše:
To se tu teda rychle dotvořilo
To se nedá nic dělat…
Třeba nás ještě někdo objeví. ![]()
Já jsem včera dodělala ten rolák, a dnes to jdu nafotit a fot'ak dopracoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé to je škoda, tak nabít baterky a vyfotit, jsem zvědavá. Já ted pletu těhu svetřík, ale ještě mi hodně zbývá.
Jsem ráda, že nejsem sama kdo nakukuje,jestli se bude něco tvořit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
isand píše:
jé to je škoda, tak nabít baterky a vyfotit, jsem zvědavá. Já ted pletu těhu svetřík, ale ještě mi hodně zbývá.Jsem ráda, že nejsem sama kdo nakukuje,jestli se bude něco tvořit
Ten rituál s baterkami už mám za sebou, on to vzdal úplně. Byl to už dědeček mezi fot'aky, můj chlap ho našel na ulici, když byl v Holandsku a ten fot'ak nám sloužil asi 6 let, má už nárok na odpočínek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak to je téma přesně pro mě.
Já tedy dělám od hodně věcí kousek a asi žádnou úplně pořádně a pak mám dost takových, co bych chtěla zkusit…třeba ten pedig je moc zajímavá věc - (nemáte někdo odkaz na nějaké návody pro úplně tupé začátečníky? Isand - ty tvoje fotky se mitu neukázaly
), nebo by mě lákalo paličkování - koupila jsem si na aukru sadu paliček a teď sháním herduli (takovou tu podložku, co se nan ní dává předloha a pak se na ní vytváří ta krajka)
Jinak teď hlavně vyšívám, pletu, háčkuju a trochu šiju ale vzhledem k tomu, že dělám ještě dálkově VŠ a máme teď zkouškové, tak moc nestíhám ![]()
Dám vám sem poslední výtvor - svetřík pro naši princeznu, obrázek, co jsem vyšívala pro mamku k Vánocům a háčkovanou opičku, bez které už nelze jít spinkat
…
teď jsem se pustila do háčkované deky, tak snad z toho nebude jenom dečka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,já taky zkouším od kdečeho něco.Na podzi, jsem do květníku vyráběla růže z javorového listí a moc mě potěšilo když moje dospívající dcera (15 let) poznala že jsou to růže.Jinak strašně ráda vyšívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monous, nevím, proč se ti moje fotky nezobrazují. Zkusím je dát znovu. Máš můj obdiv, paličkování považuji za hodně náročné, a nikdy bych neměla odvahu se do toho pustit. Možná i proto, že je to docela náročné na vybavení. Tak jsem zvědavá, jestli seženeš tu herduli a pak se těším na tvé výtvory.
Koukám, že toho stíháš hodně. Malou, VŠ a ještě koníčky. Těším se na fotky.
Návodů na pletení pedigu je na netu hodně. Stačí zadat jen pedig návody a něco najdeš. Já jsem si objednala tuhle knížku http://www.tvorenicko.cz/…robnosti.php?… a je super napsaná, všechno je tam krásně popsané. Napsala ji přímo ta paní, která má tenhle obchůdek a už se chystá druhý díl. Až po objednání téhle knížky jsme zjistila, že obchůdek má kousek odtud a už jsem s ní domluvená na nějakém kurzu. Moc se těším.
Ještě jednou ty fotky, snad se ti zobrazí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monous007 píše:Dám vám sem poslední výtvor - svetřík pro naši princeznu, obrázek, co jsem vyšívala pro mamku k Vánocům a háčkovanou opičku, bez které už nelze jít spinkat
Já ti fotky nevidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já zkusím přidám nějaké moje háčkované výtvory
Akorát fotky vkládám poprvé, tak se snad zadaří
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žižule píše:
Tak já zkusím přidám nějaké moje háčkované výtvoryAkorát fotky vkládám poprvé, tak se snad zadaří
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žižule píše:
Tak já zkusím přidám nějaké moje háčkované výtvoryAkorát fotky vkládám poprvé, tak se snad zadaří
Krásné výtvory
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, fotky se sice tvářily, že se přikládají, ale nepřiložily…takže jsem je dala do alba…https://www.emimino.cz/fotoalba/tvorenicko-8048/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit