Tvořivá dílna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
10.1.12 21:11

Holky, vy jste teda všechny šikulky :potlesk: . Já jsem zkoušela už různé věci, ale mě nikdy nic nevydží dlouho. Dělala jsem náramky přátelství, malovala windowcolor, zkoušela jsem navlíkat z korálků (ještě mám plnou krabici korálků), vyšívala apod. Ale celkově jsem toho moc nevytvořila. Jako poslední teď háčkuju čepičky (zatím 4) a zvířátka (zatím 2). Ale strašně se mi líbí patchwork, do toho bych se jednou ráda pustila, akorát musím našetřit na šicí stroj :mrgreen: Se mnou je největší problém, že já nemám uměleckého ducha, neumím nic sama vymyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
10.1.12 22:53

Tohle jsou moje první výtvory z pedigu. :oops: Zkušební sadu (viz druhá fotka) mi donesl Ježíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.1.12 07:54

To se tu teda rychle dotvořilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
12.1.12 08:53
isand píše:
To se tu teda rychle dotvořilo :(

:) To se nedá nic dělat…
Třeba nás ještě někdo objeví. :lol:
Já jsem včera dodělala ten rolák, a dnes to jdu nafotit a fot'ak dopracoval :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.1.12 08:55

jé to je škoda, tak nabít baterky a vyfotit, jsem zvědavá. Já ted pletu těhu svetřík, ale ještě mi hodně zbývá.

Jsem ráda, že nejsem sama kdo nakukuje,jestli se bude něco tvořit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
12.1.12 08:57
isand píše:
jé to je škoda, tak nabít baterky a vyfotit, jsem zvědavá. Já ted pletu těhu svetřík, ale ještě mi hodně zbývá.Jsem ráda, že nejsem sama kdo nakukuje,jestli se bude něco tvořit

Ten rituál s baterkami už mám za sebou, on to vzdal úplně. Byl to už dědeček mezi fot'aky, můj chlap ho našel na ulici, když byl v Holandsku a ten fot'ak nám sloužil asi 6 let, má už nárok na odpočínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
12.1.12 09:03

Taky nakukuju :lol: tak se chlubte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.1.12 09:41

Ahojky, tak to je téma přesně pro mě. :potlesk: Já tedy dělám od hodně věcí kousek a asi žádnou úplně pořádně a pak mám dost takových, co bych chtěla zkusit…třeba ten pedig je moc zajímavá věc - (nemáte někdo odkaz na nějaké návody pro úplně tupé začátečníky? Isand - ty tvoje fotky se mitu neukázaly :-(), nebo by mě lákalo paličkování - koupila jsem si na aukru sadu paliček a teď sháním herduli (takovou tu podložku, co se nan ní dává předloha a pak se na ní vytváří ta krajka)
Jinak teď hlavně vyšívám, pletu, háčkuju a trochu šiju ale vzhledem k tomu, že dělám ještě dálkově VŠ a máme teď zkouškové, tak moc nestíhám :-(
Dám vám sem poslední výtvor - svetřík pro naši princeznu, obrázek, co jsem vyšívala pro mamku k Vánocům a háčkovanou opičku, bez které už nelze jít spinkat :P
teď jsem se pustila do háčkované deky, tak snad z toho nebude jenom dečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
12.1.12 10:01

Ahoj holky,já taky zkouším od kdečeho něco.Na podzi, jsem do květníku vyráběla růže z javorového listí a moc mě potěšilo když moje dospívající dcera (15 let) poznala že jsou to růže.Jinak strašně ráda vyšívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.1.12 10:21

Monous, nevím, proč se ti moje fotky nezobrazují. Zkusím je dát znovu. Máš můj obdiv, paličkování považuji za hodně náročné, a nikdy bych neměla odvahu se do toho pustit. Možná i proto, že je to docela náročné na vybavení. Tak jsem zvědavá, jestli seženeš tu herduli a pak se těším na tvé výtvory.
Koukám, že toho stíháš hodně. Malou, VŠ a ještě koníčky. Těším se na fotky.
Návodů na pletení pedigu je na netu hodně. Stačí zadat jen pedig návody a něco najdeš. Já jsem si objednala tuhle knížku http://www.tvorenicko.cz/…robnosti.php?… a je super napsaná, všechno je tam krásně popsané. Napsala ji přímo ta paní, která má tenhle obchůdek a už se chystá druhý díl. Až po objednání téhle knížky jsme zjistila, že obchůdek má kousek odtud a už jsem s ní domluvená na nějakém kurzu. Moc se těším.
Ještě jednou ty fotky, snad se ti zobrazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
12.1.12 11:01
Monous007 píše:Dám vám sem poslední výtvor - svetřík pro naši princeznu, obrázek, co jsem vyšívala pro mamku k Vánocům a háčkovanou opičku, bez které už nelze jít spinkat

Já ti fotky nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
12.1.12 12:05

Tak já zkusím přidám nějaké moje háčkované výtvory ;) Akorát fotky vkládám poprvé, tak se snad zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
12.1.12 12:06
Žižule píše:
Tak já zkusím přidám nějaké moje háčkované výtvory ;) Akorát fotky vkládám poprvé, tak se snad zadaří
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.1.12 12:10
Žižule píše:
Tak já zkusím přidám nějaké moje háčkované výtvory ;) Akorát fotky vkládám poprvé, tak se snad zadaří

Krásné výtvory :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.1.12 12:13

no, fotky se sice tvářily, že se přikládají, ale nepřiložily…takže jsem je dala do alba…https://www.emimino.cz/fotoalba/tvorenicko-8048/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat