Tvořivá dílna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
10.2.12 08:20

Tak jsem se do toho tedy taky pustila a včera v noci umotala svoji prvotinu. Je tam sice milion chyb, takže zkušené pletařky, ať se na to moc nekoukaj :oops: , ale já jsem nadšená. Sice naprosto nevyspalá (motala jsem to do 1h), ale nadšená :dance:
Isand, děkuju za tip na knížku od paní Vyhlídkové - je opravdu skvěle napsaná a už je v plném nasazení na mém pracovním stolku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.2.12 08:29

Jak to, že mi takhle diskuze unikla 8o :think: :cert:

Já tvořím pořád, takový Ferda mravenec :mrgreen: Měla jsem i svoje stránky, ale začínaly být finančně náročné, tak jsem zvolila formu blogu. Zatím je v plenkách, postupně nahrávám. Odkaz mám v podpisu.

Jo a na pedig mám taky chuť, ale odolávám, odolávám. Mám už v těch výtvarných potřebách tolik peněz :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
10.2.12 12:43

Monous, náhodou na prvotinku super. Nemáš zač za tip na knížku. Já jsem si jí objednávala jako součást vánočního balíčku a díky této knižce jsem zjistila, že paní má obchůdek kousek od nás, tak už jsme se setkali i osobně a chystám se k ní na kurzík.

Sati, ty se teda nenudíš. Okruh máš opravdu široký. Skutečný Ferda Mravenec, práce všeho druhu. Přestan odolávat pedigu a vyzkoušej, půjde ti to určitě samo. Já zase pořád odolávám korálkům. Už jsem i chtěla objednávat,ale pak zvítězil ten pedig.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.2.12 08:36

O korálcích mi nemluv :cert: , tady jsem se hodně krotila, ale takové dva tisíce v nich taky mám :oops: Pedig a kopyto mám koupené na zvonečky - to jsem byla i na kurzu. Ale teď je nemá cenu dělat, to až tak před vánocema :think:

Rozsah mám velký. Ve škole jsme měli 5 let takovou tvořivou dílnu s dětmi a tam jsem si vyzkoušela spoustu technik, některé mě oslovily a některé už bych nedělala - prostě nudááááá :lol: Je pravda, že z věcí co jsem byla odvařená před 6 lety - třeba ubrousková technika už teď spoustu vůbec nedělám, protože jak se člověk posunuje do vyšších levlů tak mu přijdou takové nudné - dětské. Teď nejvíce maluju na textil a šiju, což se mi krásně doplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
19.2.12 18:27

Tak to je škoda,že diskuze se nerozvíjí dál. Úplně mi unikla.
Jinak já taky hrozně ráda tvořím. Též můj okruh je široký. Baví mě digitální i ruční scrap. Ráda šiju,zkoušela jsem korálkování i drátkování-teda jen stromečky :lol: Vždy se do něčeho pustím, ale někdy jak rychle nadšení přijde tak opadne a nikdy se mi ty věci už pak jen válejí :lol: Ale prostě pořád něco doma děláme. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1067
20.2.12 10:09

Tak jsem se svýma rukama, kterým šití prostě nejde, pokusila vytvořit pro dcerku koně z ponožky. Je to sice spíš pakůň, ale ona je moc spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
20.2.12 10:54

Žižule, já bych teda koníka poznala :palec: , taky se chystám Toníčkovi udělat na násadu na smeták, jen bych chtěla, dát dozadu kolečko, asi z nějakého starého kočáru a zatím nemám materiál, ale na jaře se na to vrhnu :D .
Ještě posílám fotku mého včerejšího výtvoru :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
20.2.12 13:31

petipacka: zvířátko je krásné :palec: Je to hroch? Já a šití, to vůbec nejde dohromady, já i když mám zašít na něčem díru, tak to pak vypadá hůř než s tou dírou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
23.2.12 09:47

Zdravím kreativní maminky!
Holky, ti zvířátka jsou skvělé, děkuji za inspiraci :kytka: Sítí hráček mám jen v planu, je to činnost, pro kterou potřebuji spoustu místa, kterou zatím nemám k dispozici, možná až v létě. Vzpomínám, že nám teta šila hračky ručně, na to já teda trpělivost nemám :lol:

Momentálně mám páraci náladu, recykluji staré svetry. Už mám véélkou krabici různobarevných klubíček. Fota'k mám stále mimo provoz, jinak bych sem hodila nějaký ten starší výtvor, většinou dělám ze starého nové, potom se pochlubím zpětně ;)

Zatím se mějte hezký! A pište, pište, pište :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.2.12 10:00

Tak mě taky dost zaujal ten pedig,ale teď dost ulítávám na dortech a to je můj největší žrout času a taky peněz za pomůcky,které musím mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.2.12 19:53

Sati škoda, že tam nemáš popisy, návody :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.2.12 20:35

Ahoj holky,taky se přidám :-).Já mám ruční práce moc ráda,je to můj relax,jsem doslova v rauši :-).Já šiju kapsáře,polštáře,válecí pytle…cokoliv,dříve i oblečení na sebe.Háčkuju,pletu z papíru…Bohužel ted s prckem na to nemám vůbec čas,ale snažím se aspoň po večerech tvořit.Chtěla bych staršímu synovi ušít dinosaura,ale nemám střih.Prý je v časopisu Marina 1/2011,aale nevím kde to staré číslo sehnat.Nemáte prosím někdo doma?Nebo nevíte kde sehnat střih?Přikládám pár fotek jestli se mi to podaří… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
24.2.12 20:55
monique81 píše:
Ahoj holky,taky se přidám :-).Já mám ruční práce moc ráda,je to můj relax,jsem doslova v rauši :-).Já šiju kapsáře,polštáře,válecí pytle…cokoliv,dříve i oblečení na sebe.Háčkuju,pletu z papíru…Bohužel ted s prckem na to nemám vůbec čas,ale snažím se aspoň po večerech tvořit.Chtěla bych staršímu synovi ušít dinosaura,ale nemám střih.Prý je v časopisu Marina 1/2011,aale nevím kde to staré číslo sehnat.Nemáte prosím někdo doma?Nebo nevíte kde sehnat střih?Přikládám pár fotek jestli se mi to podaří… :-)

Moc hezké výtvory!
No já s dinosaurem neporadím, neumím vůbec pracovat se střihy a ani žádný vytvořit, všechno stříhám jen tak od oka :oops: , leda bych ti nějakou potvoru nakreslila a ty sis z toho nějaký střih vytvořila, ale to je asi blbost :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
24.2.12 21:12

monique81
Je to tenhle dinosaurus? http://jenikulisek.rajce.idnes.cz/Marina/ Jestli jo, tak to je jediný co jsem našla. Jen mně napadlo spojit se s paní a zkusit jí poprosit o střih.
Jinak máš moc krásné výtvory. Já si se šitím moc netykám. Ale mám uloženo v záložkách spoustu stránek se šitím.
Třeba tady https://picasaweb.google.com/…686115937175?… Ta růžová želva jako válecí polštář je úžasná. O té už jsem uvažovala. Nebo ten malý kapsář „žába“ se mi taky moc líbí. Určitě něco spáchám až někdy budou mít děti pokojíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.2.12 21:24

Isand,ano to je ten dinosaur stegosaurus co jsem myslela :) .Asi ho ve finále zkusím nakreslit a stvořit jen tak pokud ten střih neseženu.Já bych si ráda i ten časopis koupila ale nevím kde…no al do narozenin syna mám ještě trochu času,tak třeba se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat