Tvořivá dílna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2457
24.2.12 21:26

Tady si ho můžeš objednat. http://www.belletfabrics.cz/…A-leden-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.2.12 21:35

Jejda díky moc,hned na to mrknu.Já jsem ty staránky studovala ale stará ísla nenašla…no jsem já to umělec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
24.2.12 21:38

není zač…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.2.12 21:59

Ale ano je za co…mám objednáno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
24.2.12 22:08

tak super, potom hod fotečku dinousaura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
26.2.12 20:05
Jé Eleno to je krásné téma ! Jste tu holky moc šikovný ! Krásný fotečky !!! Já také bych chtěla přidat, ale nevím jak se dají sem fotky vkládat ?
eLena F píše:
Zdravím holky! :mavam:

Děti povyrostly a tak konečně přišla doba kdy mám prostor a náladu tvořit. Ale inspirace není nikdy dost a tak mně napadlo založit tuto diskuzi. Šití, pletení, háčkování, korálkování, velikonoční a vánoční výzdoby, šaty pro panenky… no prostě cokoliv!

Předem moc děkuji! :kytka:

Příspěvek upraven 26.01.12 v 16:51
  • Citovat
  • Upravit
2457
27.2.12 09:04

Jamuno, vítej…
Když se ti otevře okno pro psaní příspěvku, tak vpravo nahoře je přidat fotky, na to klikni a už můžeš vybírat, které sem chceš vložit. Už se těsím na fotky tvého tvoření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.2.12 09:11

Nazdárek holky jak se máte při pondělku?Co jste o víkendu vytvořily?Já nic moc,háčkuju malinkýmu čepici jaro a pořád to párám a předělávám…Kéž by měl den více hodin abch stihla všechno co musíma i to co chci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
27.2.12 09:35

Moni přewsně moje řeč, den by měl mít aspoň 48 hodin. Taky se chci vrhnout na čepičku pro malou na jaro a ještě takovej míček. K tomu tu je domácnost a prádlo je nekonečné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
27.2.12 10:32

Já jsem na tom podobně. Víkend tvůrčí nebyl. Malé se udělal váček na zubu, tak jsme v noci nespali a druhý den jeli na pohotovost. Navíc mi začalo tvrdnout břicho, tak jsem večer radši ležela. Dneska už je líp, malá je ve školce, tak jsem se pustila košíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
27.2.12 12:19

Tak já taky tvořím,nejraději háčkované a pletené čepičky pro dcerky.Po Vánocích jsem upletla malé parádní svetřík.Nejraději ale tvořím dortíky a věci z marcipánu-kytičky a terčíky na dorty.A ty malé čepičky a bačkůrky jsem dělala pro synka mé sestřenky,který se narodil trošku dřív a měl jen 1400 gr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
27.2.12 12:42

Holčinky , tak házím své dílka, časem budou další a další, mě to moc baví :mrgreen: no jinak kopie next apod. vím že se nemají dělat, jenže kamarádky nic jiného bohužel nechtějí, tak snad to tady nebude nikomu vadit :kytka: jinak maluji i portréty a dělám sošky z keramiky, to umím lépe než malovat na trička, tak časem přidám i moje malování portrétků a pouštim se i do olejomalby tak bych se ráda naučila malovat obrazy, ale to ještě chce čas, ted jsem začala chodit na kurz, tak uvidím jak to půjde :mrgreen: všechny šikulky zda taky zdravím a všechny chválím za krásné práce, co udělají nám i ostatním lidem radost :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11530
27.2.12 12:53

Jamuna - fíjo, máš to super. Mám dotaz - jaké používáš ty metalické barvy? Myslím, jakou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.2.12 14:32

Ahoj holky,nemohla byste prosím některá poradit kde sehnat jednobarevná bodička či dupačky bez potisku?Klidně i velká balení?Díky.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.2.12 15:25

Jamuna a Nataluska,holky smekám…nádherná práce!!!!Na dorty já jsem absolutně levá a malování jsem tedy nezkoušela,ale tuším že by to taky nebylo nic moc :roll: .Máte to moc krásné všechno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat