Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, už si nevím rady..pokaždé když vyperu ponožky, ať už s aviváží nebo bez, ať už na 40 nebo na 60 stupňů pokaždé jsou po uschnutí tvrdé..nevím čím to je, kupují kvalitní ponožky že Sportisima, či jiných takových prodejen a hlavně jsou skoro se 100%bavlnou.. ![]()
Nemáte tvrdou vodu? Dáváte do pračky změkčovač vody? Dávám to tam a prádlo je měkčí, vodu máme hrozně tvrdou..
@anbee právě, že mi ani voda tvrdá nikdy nepřišla..peru stále ve stejném pracím gelu, zkusím tedy změkčovač a uvidím..i když pokud by byla tvrdá voda bylo by snad i ostatní prádlo tvrdší ne? Což mi nepřijde :/ ![]()
@Drndadvě To máš vlastně pravdu :-/ je pravda, že já mám většinu ponožek sportovních s určitou mírou elastanu, tak jestli není problém i v té cca 100% bavlně
Taky mám ručníky i ponožky tvrdé i když do praní přidám ocet. Jak ale vše vyžehlím napařovací žehličkou, je to o. k. i ponožky.
@laducha píše:
Já mám zase ručníky jako struhadlo. I s aviváží
Tak to já taky, manžel prý vždycky přemýšlí, jestli se do něj utře nebo počká až oschne ![]()
@LLenule111 píše:
Taky mám ručníky i ponožky tvrdé i když do praní přidám ocet. Jak ale vše vyžehlím napařovací žehličkou, je to o. k. i ponožky.
Nebo s menší prací strčit do sušičky, od té doby, co jí používám, máme všechno zase měkoučké. Dřív taky ručníky, pyžama, ponožky tvrdé ![]()
@xstrasilka Já čekám, až uschnu, dcera taky. Synovi struhadlo nevadí ![]()
Tak já naštěstí ručníky tvrdě nemám, ale abych změkčila ponožky žehlením to se mi nechce. Ponožky se u nás střídají jako na běžícím pase a já jsem ráda, že je stíhám prát.
![]()