Tvrdnutí břicha po lehké námaze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
5.5.10 23:40

Jity, nejsem odborník, takže cokoli ohledně této problematiky píšu, jsou jen mé „zkušenosti“ :oops: Já jsem prostě za to magnezko vděčná, takže se mu nebráním, když alespoń trošku pomáhá :nevim: To střídání teplé a studené vody aplikuju kvůli křečovým žilám, ale na křeče v lýtkách to u mně asi nezabírá :nevim: Jak jsi to prosím tě myslela s tím ručníkem? To si necháš u postele mokrý ručník, a když tě chytne křeč, tak po něm dupeš? Blbá otázka :oops: Mně když to chytne, tak jen úpěnlivě skučím a čekám, až to přebolí. Je to šílené :evil: :zed:
Nicky, o tom vysazení magnrzka v posledním měsíci jsem taky slyšela. To už se má nechat všemu volný průběh… Tak ho brzy vysadím :nevim: A za radu s vápníkem děkuji. Hned zítra si namíchám vápníkový koktejl ;) Snad pomůže! :palec: Křeč do lýtka mě chytá každý den nad ránem a je to šílenééééé :zed: :zed:

(A ještě postesknutí mimo téma - Připadám si jako úplná troska. Mám problémy se zády, která mě šíleně bolí, pak to tvrdnoucí břicho, do toho ty křeče a aby toho nebylo málo, tak mi včera trhali osmičku zub. Když se nedržím za záda nebo za břicho, tak se držím za hubu. Fakt sexy mamina :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.5.10 08:01

Ahoj Lulje, :dance:
ten ručník je suchý a dupu na něj- pomáhá mi to vždycky. Přesně tak, jako když šlapu vodu. Ještě mi pomáhá, těsně před tím, než vstanu, tak na 5-20 počítání si lehnu na břicho (pokud Ti to dovolí) a přitahuji si levou rukou levou nohu a pravou stranu stejně. Ale v těh. to moc nejde.
Hezký den :kytka:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
6.5.10 08:54

Lulje neboj, nejsi v tom sama…mě bolí kyčle, záda(no to je hrůza),teď ještě začala tlačit sedýnka i s pipkou :oops: jsem 29tt a jsem vyřízená :-) včera jsem se večer i rozbrečela ze zoufalství( :-) hormony)a můj přítel mi vyprávěl o tom, jak si kolegyně z práce to těhotenství užívají, pak usnul..no taky si připadám hrozně atraktivní, když se svíjím v pelechu a kňučím …u toho zubaře, dávali ti nějakou anestezii? Taky si musím nechat vytrhnout zoubek, odkládám to a odkládám..

• Citovat
  • Upravit
453
6.5.10 12:01

Miso, Lulje, musim se pridat, ze v tom nejste samy :-) krom toho tvrdnuti take bojuju s bolesti zad, a to mam 2× tydne predepsane rehabilitace a ted jeste cviceni (mam skoliozu). Do toho od kvetna trpim na tezkou alergii, pred tehu jsem ji mela jen minimalni a ted je to desne, a objednana jsem az za 14 dni, tak si jeste uziju.. takze jsem knucici opuchla prskajici :cert:
Tak drzim palce Lulje, at vapnik pomuze aspon od jednoho trapeni..
chodite do prace holky, nebo jste na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
6.5.10 12:33

ahoj Nicky no já jsem na neschopence už od začátku, teda řeknu vám holky, že bych raději chodila alespoň na půlku do práce..doma už nevím co bych..ještě že už je alespoň jaro (jak pro koho, že Nicky :nevim: ) pro mně byla letošní zima nekonečná..

• Citovat
  • Upravit
453
6.5.10 13:53

Miso to mame stejne, jsem po IVF tak jsem take na neschopence, ale je to nekonecne, taky bych radeji chodila do prace..bojim se ale, ze bych nedokazala sedet u pocitace cely den kvuli tem zadum, a polovicni uvazek se zase proti neschopence moc nevyplati a ja to mam navic MHD do prace hodinu.. jinak mame i podobny termin porodu kdyz jsem 30tt, tak snad uz nam to utece :-) tobe by v praci polovicni uvazek neumoznili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
6.5.10 15:12

bohužel, já už o práci přišla…podnik, kde jsem dělala rušili..finančně mi nemocenská vyhovuje(nejsem vyčuraná :-) ) no s těmi zády, nevydržím u kompu ani doma dlouho posedávat. Koupila jsem si míč, zatím je stále v krabici, stěhujeme a nemám ho zatím kam zakutálet..nemáš s ním zkušenost? Mírnou skoliozu mám také, jezdila jsem na koni a bylo to lepší. Já jsem doma, protože jsem 3× potratila, měla jsem přepážku na děloze, kterou mi odstranily a tím pádem i můj problém s neschopností donosit. Čekáš jedno?A víte co to bude? My máme překvápko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
453
6.5.10 17:06

tak to mi moc mrzi :(, ze uz mas tak smutne zkusenosti, to bych se urcite taky nehnula z domova. je moc dobre, ze prisli na to, co bylo spatne, a nakonec se vse obratilo v dobre. u mne byl problem s hormony tak proto IVF, ale aspon vyslo hned napoprve a cekame jen jedno mimco, po prodlouzene kultivaci mi vic embryjek nezbylo. taky se nechavame prekvapit 8-) s tou praci mi to je lito, je ted fakt blba doba. a stihla jsi odejit na neschopenku, nez vas zrusili?
Na mici prave sedim :-) trochu pomaha, ma se na nem sedet treba jen pul hodky a pak zase normalne, ale nuti te sedet spravne. ale je fakt, ze to zabira v byte dost mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
7.5.10 10:22

jo je to smutný, ale je fakt, že jsem změnila partnera, se kterým čekám nyní naše děťátko a jsem nejšťastnější člověk na světě :-D myslím, že překonat 12 tt byla ta nejlepší terapie na prázdno po miminkách, teď už na to špatné ani nevzpomenu…taky máš jeden den energie na rozdávání a jeden den se cítíš jak před smrtí? :-) jo a v práci jsem to vychytala akorát..nemůu si stěžovat. A toho, že se tam nevrátím nelituji, nebyla jsem tam moc dlouho.
Na počet jsem se tě ptala, protože v okolí po IVF mají hodně dvojčátka, no ale myslím, že jedno bohatě stačí..i teď v těhu. Já si to s těmi nepříjemnostmi okolo nedokážu představit..už máte definitivní jména?

• Citovat
  • Upravit
453
7.5.10 13:44

to je dobre, ze na to uz nemyslis, musime byt pozitivni :-) asi to tak melo byt, i kdyz je to smutne, ale ted budes mit mimco s tim pravym partnerem a predtim by zase treba nedopadl vztah, vid..ja jsem se take snazila o mimco uz v predchozim vztahu a ted jsem stastna, ze to vyslo az s mym soucasnym partnerem, presne jako ty. jsem rada, ze cekam jen jedno mimco, uz takhle jsem se cely prvni trimestr bala, protoze jsem mela hematom a musela jsem lezet, a s tema zadama si moc bricho se dvema mimcama neumim predstavit, asi bych se nehnula z postele.. s energii to citim stejne :-) stava se mi, ze se vzbudim ev 4 rano a uz nespim, tobe ne? pry je to celkem bezne v tehle fazi tehu.
jmena jsme se jeste neshodli, chtela bych Matyase nebo Mateje a Elisku nebo Anicku, partner chce Ottu a Zuzku, tak zatim tise doufam, ze ho dostanu na mou stranu :-D co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.5.10 14:30
jitka 11 píše:
Ještě mi pomáhá, těsně před tím, než vstanu, tak na 5-20 počítání si lehnu na břicho (pokud Ti to dovolí) a přitahuji si levou rukou levou nohu a pravou stranu stejně. Ale v těh. to moc nejde.
Hezký den :kytka:
Jitka

Jity, tak to v 8. měsíci opravdu nejde :lol: A mimo těhotenství naštěstí křečemi netrpím (tak maximálně jednou do roka). Nezbývá, než to přežít :mrgreen: Ale i tak díky za radu!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.5.10 14:41

Mišo a Nicky, ta záda je asi to nejúděsnější, čím si procházím. Nikdy jsem bolestmi zad netrpěla, ale teď mě to chytlo hned na začáku těhotenství (hormonální změny) a je to děs. Doktoři radí odpočívat a nezvedat nic těžkého, ale mám ani ne dvouletou dceru, takže se tomu zvedání těžkých věcí nelze vyvarovat :-(
K těm kyčlím - na to jsem trpěla při prvním těhotenství. Bylo to šílené. Teď ve druhém těhu se kyčle ozvaly naštěstí až teď ke konci, tak jsem ráda, že nebolí jkao při tom prvním od 5. měsíce!
K tomu zubu - jo, dávali mi umrtvovák. jinak bych to nepřežila :lol: Ale bylo to v poho. Během prvního těhotenství mi dávali dohromady celou pusu a těch injekcí jsem dostala během asi 5 měsíců tak 20 (to nepřeháním - opravovali mi orpavdu všechny zuby, a některé na několikrát a pokaždé s injekcí), dělali několik RTG, a všechno naštěstí OK. Takže ta osmička tento týden byla pohodička :pankac:
Jo, a ptaly jste se, jestli chodím do práce - ne, nechodím - jsem ještě pořád na mateřské s malou, která bude mít dva roky až v červnu. Závidím vám první těhotenství a takovou tu pohodu, že se můžete natáhnout, kdykoli vás někde píchne, zabolí, ztvrdne… Mně malá nenechá. Večer padám na hubu a nespím od bolesti zad. A nad ránem se přidají ty křeče do lýtek, a během dne ztvrdlé břicho permanentně :cert: ALe i tak si říkám, že bude hůř - až se malé narodí… Ještě teď se nám malá budé v noci, takže to s miminem bude dublované. A jeslti bude jako naše slečna, že se budila každou hodinu a půl na kojení, tak mi z toho hrábne :mrgreen:
Přeji krásné a pohodové těhotenství bez bolestí a problémů!!! Jdu si dát ten vápník. Malá mi usnula, tak mám chvilku čas na PC, ale sezení u něj je taky mazec :mrgreen: (Balon nepomáhá - spíš bych řekla, že je to s ním horší :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
7.5.10 15:46

Nicky vztah už se nám rozpadl, když jsem byla naposledy těhotná..našel si jinou. Je to blbec :-) bude to znít trochu drsně, ale dnes jsem ráda, že s ním nemám děti, tudíž nic společného…
co se týče buzení, až tak brzy nevstávám, ale kolem půl šesté třeba, pak jsem přez den jak praštěná. Noo a Lulje tobě teď nezávidím, i kyž taky chci min. dvě děti, ale asi s větším věkovým rozestupem :-D máš můj hluboký obdiv, mám co dělat, abych stíhala domácnost :lol:
No jména mám zatím Johanku, nebo Tomáška, ale taťkovi Tomovi se moc nelíbí, že by se junior jmenoval stejně…líbí se mi ještě Denis-postrach okolí :-) no snad to rozlouskneme co nejdřív.Nicky Matyášek a Matěj jsou lepší než Otto to je jasný.
Holky dnes jsem si opět potvrdila, že těhotenství mimo jiné způsobuje i demenci…nic nevím a na všechno zapomínám..Tak vám přeju pohodový víkend, ať nás záda nebolí, křeče neprovází a břicha netvrdnou :-) jo Lulje myslím, že po porodu bude přeci jen líp, neklesej na mysli :-)

• Citovat
  • Upravit
5527
7.5.10 22:46
misa.m píše:
Noo a Lulje tobě teď nezávidím, i kyž taky chci min. dvě děti, ale asi s větším věkovým rozestupem :-D máš můj hluboký obdiv, mám co dělat, abych stíhala domácnost :lol:Tak vám přeju pohodový víkend, ať nás záda nebolí, křeče neprovází a břicha netvrdnou :-) jo Lulje myslím, že po porodu bude přeci jen líp, neklesej na mysli :-)

Míšo, to druhé bylo neplánované. Byli jsme s manželem už tři měsíce od sebe, když jsem zjistila, že jsem těhotná :oops: Takže Tvého hlubokého obdivu si vážím, ale opravdu si ho nezasloužím. Já jsem k tomu druhému mimču přišla ani nevím jak, tak teď už to jen musím snášet, zatnout zuby a vydržet. Ale na druhou stranu jsem ráda - jinak bych se k druhému mimču neodhodlala. Takto to prostě přišlo a mně nezbylo než se s tím smířit. Ale už s těším ;)
Na mysli sice neklesám, ale o tom, že bude po porodu líp, o tom silně pochybuji. Když si vzpomenu na probdělé noci, naše malé ranní ptáče a k tomu péči o domácnost, tak mám kopřivku. ALe říkám si - HLAVNĚ AŤ MĚ NIC NEBOLÍ!!!!!! A pak to půjde samo ;)
Holky, taky vám přeji krásný víkend!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.5.10 12:53

ahoj holky,
Lulje mrzi mi,jake jsi mela problemy v manzelstvi,to jsi ted na holcicku a tehu sama?to kusi byt hodne narocne, jsi statecna. Nechala sis rict, co to bude?
Miso pekna jmena :), nejvic se mi libi Johanka. a s demenci souhlasim plne :-) byla jsem ted na kafi se znamou a ptala se na veci, ktere jsem vedela nebo ktere pred chvili rekla, musela si myslet, ze pekne blbnu..chodis na nejake predporodni kurzy?
ja mela ted dva vecery pekne tvrdnuti i po magnesku, i mi bolelo bricho, tak trochu plasim, snad o nic nepujde. v pondeli mam kontrolu, tak prosim drzte palce.
uzijte si vikend holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky