Tvrdnutí břicha co 10 minut

8.4.13 00:41

tvrdnutí břicha co 10.minut

Ahojky, jsem v utery 39.tt a uz asi 4 hodiny mi tvrdne bricho co deset minut v pravidelnych intervalech… jen parkrat to bylo treba co 6. nebo co 8-9. Co myslite ze to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1755
8.4.13 00:49
@verunka.migmig píše:
Ahojky, jsem v utery 39.tt a uz asi 4 hodiny mi tvrdne bricho co deset minut v pravidelnych intervalech… jen parkrat to bylo treba co 6. nebo co 8-9. Co myslite ze to znamená?

Ahoj, me dnes dr rekl, pokud to neni pod 5 min a nestahuje to bricho, jen citis ms bolest a do zad, jsou to poslici. Ja mam termin zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
8.4.13 00:54
@Nelly 66 píše:
Ahoj, me dnes dr rekl, pokud to neni pod 5 min a nestahuje to bricho, jen citis ms bolest a do zad, jsou to poslici. Ja mam termin zitra

No, jak u koho ;) :nevim: kdybych mela cekat na ty bolesti podle dr, tak porodim doma :nevim: pri obou porodech jsem mela jen bolesti v podbrisku jako pri MS :D

Zkusila bych horkou vanu, kdyby to nepreslo a zkratily se bolesti, jela bych ;)

• Citovat
  • Upravit
1755
8.4.13 01:07

Ja rodim po treti, dnes jsem s tim byla a pry poslici a ja lezu po zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
8.4.13 01:09

@verunka.migmig ja mela bolesti „jen“ do zad..zadne tvrdnuti ani stahy. Proste bolesti zad.. Kolem 2h rano byly pravidelne po 10min :-) porodila jsem v 20.08 - takze ksny rychly.. Preju ti, at to mas podobne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.4.13 01:16

Tak se v tom vyznat co? Dnes vraceli 3 maminky ze to neni porod. Ale je fakt, ze ja to mam do zad a ms bolest a na pasech me to nechytlo. Dr vi jako chlap prd! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
8.4.13 01:34

Ahoj, u prvního těhotenství jsem to měla tak 2 týdny před porodem každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.4.13 06:47

Mně se takhle rozjížděl porod. Čekala jsem jako trubka až to začne pořádně a pak jsme to málem nestihli do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
8.4.13 07:36
@verunka.migmig píše:

Ahoj mě ve 2 ráno chytli bolesti po 10 minutách trvali až do večera kdy když se mě zmenšili na 3 minuty a jela jsem do porodnice. A v 9 ráno jsem porodila.

• Citovat
  • Upravit
6865
8.4.13 17:26

Mě porod začal právě bolestma do zad. Tvrdnutí při tom taky bylo, ale žádná sláva. Ale říkala jsem si, že když je pravidelný tak pojedeme. Na monitoru slabounké kontrakce, ale protože jsem byla otevřená na 3 a bylo náledí tak si mě tam nechali za 2h jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
8.4.13 20:33

Jestli jeste nerodis, dej si teplou sprchu. Ale myslim, ze uz budes mit brzo mimco na svete :palec: Hodne stesti!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.4.13 13:58

Ahoj holky já mám dnes termín porodu ale zatím se mi ještě nikdy neobjevili kontrakce jenom mi dost často tvrdne břicho a pobolívají mě záda. Nevíte jak bych ty kontrakce mohla vyvolat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
13.4.13 03:32

@sarkasv No,upřímě se divím, že ti ještě nikdo neodepsal.Tak jestli jsi ještě neporodila, tak můžete s manželem zkusit nechráněný pohlavní styk.To je asi nejjednodušší rada.Ale pokud se miminku nechce, tak nepomůže nic.
Pak můžeš ještě zkusit masáž bradavek nebo horkou vanu a červený vino.
Potom existují nějaké koktejly s bilinkami a ricynovým olejem.Ty jsem nezkoušela a asi bych do nich nešla, takže nevím úplně přesně, co se do nich dává, ale určitě to jde dohledat na internetu. Ta paní co je popsala se myslím jmenuje Ingeborg Stadlmannová, ale nivím, jestli jsem to jméno napsala přesně.
Upřímě musím říct, že když má miminko jiný názor a narodit se ještě nechce, tak nepomůže nic.
Mě asi pomohl Hamilton u mého Dr a ten sex.
Tak přeju, ať se brzy mimi rozhodne a narodí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí